2010 Kasım Anneleri

sema dün aynı şeyleri yaşamışız .ben de evimde görmek istemediğim kişiler eşimin teyzeleri .küçük teyzesi beni kaç gündür arıyo kavga etmek için ben hiç açmıyorum .sonunda eimin telefonunu istemiş görümcemden isterken de demiş ki'' son bi defa yeğenime veda edeyim '' aklınca sanki ben artık görüştürmem gibi lanse etmiş.yav koskoca adam ben niye engel olayım üstünde despotluk yapayım .niye görüşmelerini istemiyeyim.bu inanlar ne biçim olmuşlar yaaa ..herkesi kendileri gibi sanıyolar ...amaaaan benim böyle boş insanlarla işim olmaz zaten bir daha .çektim restimi ohhh keyfim gıcır ..artık arkamdan da ne laflar söleniyo umrumda değil.niye ağlayayım ki sema sen de yani ...niye ağlıyosun canım ..bırak kendileri nasıl düşünüyosa düşünsünler .kocan da sana hak veriyo mu gerisini boşver gitsin...sen yavruna bak ..kayınvalidenle de fazla yüz göz olmadan taşın bence derim ben

hadi yaa..demek ki aynı tuhaflıkları yaşayan başkaları da var,
ben de neden her türlü saçmalık benim başıma geliyor diyordum:KK50:
ben de hafta sonu ilk bulduğum eve taşınıcam dedim eşime, tamam dedi bakalım, kira-dpozit-taşınma masrafı derken pahalıya patlıycak ama ne yapayım, bu iş böyleolamayack..keşke diyorum oğluma k.v.bakmasaydı, çok yüz göz olunyor birlikte yaşayınca, boşu boşuna aramız bozuldu,
bazen diyorum ki taşınacağımıza o kadar masraf yapacağıma ben işten çıkıp kendim mi büyütsem çocuğumu..ama yılların tazminatı var, bırakıp gidemiyorum da,..offfffffffff çok sıkıntılı bir dönem..bir de ne var biliyor musun,
ben sanırım adı konulmamış olsa da doğum sonrası depresyondayım, daha sinirli, agresif , tahammülsüz bi tip oldum, herkese karşı böyleyim, eskiden daha kibar, en azından tahammüllüydüm, sinirlenmeden önce düşünebiliyordum, çocuk bünyemi değiştirdi, bunu eşim anladı ama onlar anlamıyorlar, kopekop çok sinirli diyorlarmış, iyi de evlendiğimden beri böyle değilim ki..be Allahın kulları el-insaf, hiç mi iyi günlerimi görmediniz..off yaa ne bileyim

evet canım oğlumun adı ömer yiğit.yiğit i kullanıyoruz.adı gibi yiğit olsun oğullarımız,aslan parçaları ya onlara herşey değer:)ben pasta modeli buradan aldım başka yere yaptırıyorum,20 kişilik 120tl,genelde heryerde fiyatlar böyle 120-140 arası...bazı yerler 20 kişilik pastanın 40 kişiye yetebileceğini söylüyor tabi dilimlemeklede alakalı olabilir..
pahalıymış canım
be Allahın kulları el-insaf, hiç mi iyi günlerimi görmediniz..off yaa ne bileyim

1 kötülük 10 iyiliği götürüyo
anlamaz bunlar :KK47:

sema aynen aynen ben de öyle oluyorum bazen yani sinirli..ama benim tiroidlerden kaynaklanıyor :KK43:((
hoşgeldin eda hazırlıklar ne alemde .inşallah pazar günü hava güzel olur ..
ayyy ev bir tarumar oldu sormayın, ayça da çok yormaya başladı beni hiç durmuyor .
hava bugün kötü yaaa kolumu kaldırasım gelmiyo ama mecbur...:KK37:

sema aynen aynen ben de öyle oluyorum bazen yani sinirli..ama benim tiroidlerden kaynaklanıyor :KK43:((
hoşgeldin eda hazırlıklar ne alemde .inşallah pazar günü hava güzel olur ..
ayyy ev bir tarumar oldu sormayın, ayça da çok yormaya başladı beni hiç durmuyor .
hava bugün kötü yaaa kolumu kaldırasım gelmiyo ama mecbur...:KK37:

iyi gidiyor çok şükür
hava yağışlı olsa da dısarının üstü kapalı olan bi bölümü var uzun kollu giyinip buyuklerimiz orda oturup yemek yiyebilirler
bebeler oyun alanından çıkmazlar heralde :))
davetiyeler dağıtıldı..şekerler yapıldı..bide şapka yaptık bebe ve çocuklara partide takıcaklar kafalarına (sıkılırlar gerçi takmazlar ama foto sırasında taktırırım:p)
pasta ve kurabiyemiz hazır..bide böreğimi hazır..yani bunlar sipariş
yarın da 1-2 çeşit yapıcaz evde ..
buğdayları koymak için bardak ve süslemelerimizi de hazırladık
peçetelik yaptı pastayı yapan arkadasım..bardak ve tabak aldık renklilerden
meslek seçimi için ürünleri hazırlamak kaldı sadece
top futbolcu
steteskop doktor
ilaç eczacı
hesap makinası bankacı
mause bilgisayar mühendisi
kalem yazar
makas modacı
altın sarraf
diş fırçası diş doktoru
tebeşir öğretmen
fotoğraf fotoğrafçı
böyle düşünüyorum..ama benimki kesin hesap makinası alır ana mesleği seçer :KK37:

iyi gidiyor çok şükür
hava yağışlı olsa da dısarının üstü kapalı olan bi bölümü var uzun kollu giyinip buyuklerimiz orda oturup yemek yiyebilirler
bebeler oyun alanından çıkmazlar heralde :))
davetiyeler dağıtıldı..şekerler yapıldı..bide şapka yaptık bebe ve çocuklara partide takıcaklar kafalarına (sıkılırlar gerçi takmazlar ama foto sırasında taktırırım:p)
pasta ve kurabiyemiz hazır..bide böreğimi hazır..yani bunlar sipariş
yarın da 1-2 çeşit yapıcaz evde ..
Buğdayları koymak için bardak ve süslemelerimizi de hazırladık
peçetelik yaptı pastayı yapan arkadasım..bardak ve tabak aldık renklilerden
meslek seçimi için ürünleri hazırlamak kaldı sadece
top futbolcu
steteskop doktor
ilaç eczacı
hesap makinası bankacı
mause bilgisayar mühendisi
kalem yazar
makas modacı
altın sarraf
diş fırçası diş doktoru
tebeşir öğretmen
fotoğraf fotoğrafçı
böyle düşünüyorum..ama benimki kesin hesap makinası alır ana mesleği seçer :KK37:

yapma kızım bankacı olmasın ocuk,yakma yavrunu:KK52:

kopekop bu arada pasta ve kukilerinizi gördün harika yapmış tuba !!
blogundan gördüm tubanın

çok güzel şeyler hazırlamışsın .meslek tepsisine konacak alet edevatlar da güzel .ben doğum gününde böyle bişi yapmayı düşünüyorum .bakalım kısmet .
2 gün sonra yavrum 11 aylık olucak .afacanım ne zaman yürüyecek acaba çok merak ediyorum.

kopekop bu arada pasta ve kukilerinizi gördün harika yapmış tuba !!
blogundan gördüm tubanın

çok güzel şeyler hazırlamışsın .meslek tepsisine konacak alet edevatlar da güzel .ben doğum gününde böyle bişi yapmayı düşünüyorum .bakalım kısmet .
2 gün sonra yavrum 11 aylık olucak .afacanım ne zaman yürüyecek acaba çok merak ediyorum.

sağol canım hayırlısıyla atlatalım su günü güzellikle
benimki her zaman yürümüyo
işine geldiği zaman yürüyo yasından sonra yürür artık korkusu var yürümeye
surat ifadesi çok komik oluyo yürürken :KK69:
off oğlumu özledim gec 45 dakka geçç :))

Canım ya korkuyor demek haha:))
emekledikten sonra ne zaman tutunup kalkıyolar bu bıdıklar tecrübelisiniz ondan soruyorum .bizimki 10 gündür falan emekliyor ...
Merak etme ben dua ederim çabuk geçer 45 dk .kavuşursun oğluşuna .benim yerime de öp tamam mı ama :KK66:

Canım ya korkuyor demek haha:))
emekledikten sonra ne zaman tutunup kalkıyolar bu bıdıklar tecrübelisiniz ondan soruyorum .bizimki 10 gündür falan emekliyor ...
Merak etme ben dua ederim çabuk geçer 45 dk .kavuşursun oğluşuna .benim yerime de öp tamam mı ama :KK66:

şöyle söyliyim 3. ayından beri basıyodu ayağını
yanlış hatırlamıyosam5. ayında desteksiz ayakta durduğu oluyodu
6. ayında desteksiz oturmaya basladı sinirlendiği zaman kafasını arkaya atıyodu yastık koyuyodum arkasına ..koltuklara tutunup ayakta duruyodu 7. ayı itibariyle yastıksız oturmaya başladı
8. ayında emekledi sıralamaya başladı bi yerlere tutunup yürüdü aradan 1,5 ay gecti desteksiz yürüdü bi kaç sefer
ama belli olmaz tabi emekler 1 aya kalmaz yürür emeklemeden yürüyen bebekler var

35 dk varr:))))) öperimmmm

Evet anladım edacım ...ayça hanım da bir çok şeyi erken yaptı .üç aylık falan benimki de basıyodu belki daha erken hatırlamıyorum .şu an 5 saniye falan ayakta duruyo ama adım atmıyo bi de kanepe koltuk tutp kalkmıyo o kaaa:))))onlar da olacak zamanla ...şimdi emekliyo yanımda yerlerid e sildi annesi gıcır gıcır saldım eve dolanıyo cadı.....ama bi sorun var şu polar gibi ymuşak eşefmandan giydirdim kayıyo yerde ..acayip sinirlendi söyleniyo bana kaçıyorum beeeeennnnn:KK4:

kimseler kalmamis ben anca bu saatlerde bos oluyorum gelsenizde sohbet etsek

günaydın millet. sizler evinizde bebelerinizle beraber sabahın güzel saatlerini yaşarken ben yine sabahın köründe kalkıp işe geldim. yavrumu da kreşe bıraktım. allahım ben ne zaman alışacağım bu durumu kabul etmeye. bugün öğretmenimiz gelmiyor. başka öğretmenler var. içim rahat etmiyor ama yavrumu allaha emanet edip geldim. :KK43:
bugün resmen kışlıkları giydirdim kuzuma. eşofman giydi üzerine de kalın hırka giydirdim. biraz büyük geldi ama olsun. sabah hurçtan tuğra nın kışlıklarını çıkarttım. hırkaları eşofmanları filan. kış geliyor yine hiç sevmiyorum. sabahları serin olmaya başladı böyle giderse pusetinde yürüyerek getiremeyeceğim. sabahları babası otobüsle bırakacak.
kızlar bebişlerinize ne örtüyorsunuz. ben pijamalarını giydirip üzerine pazen battaniyesini örtüyorum ama açıyor üzerini. ev soğuk değil ama gece serin tabi. şimdi uyku tulumu giydirsem daha erken. gece yorgunluktan uyanıp üzerini kontrol de edemiyorum.
ne yapacağımı şaşırdım.

X