sema dün aynı şeyleri yaşamışız .ben de evimde görmek istemediğim kişiler eşimin teyzeleri .küçük teyzesi beni kaç gündür arıyo kavga etmek için ben hiç açmıyorum .sonunda eimin telefonunu istemiş görümcemden isterken de demiş ki'' son bi defa yeğenime veda edeyim '' aklınca sanki ben artık görüştürmem gibi lanse etmiş.yav koskoca adam ben niye engel olayım üstünde despotluk yapayım .niye görüşmelerini istemiyeyim.bu inanlar ne biçim olmuşlar yaaa ..herkesi kendileri gibi sanıyolar ...amaaaan benim böyle boş insanlarla işim olmaz zaten bir daha .çektim restimi ohhh keyfim gıcır ..artık arkamdan da ne laflar söleniyo umrumda değil.niye ağlayayım ki sema sen de yani ...niye ağlıyosun canım ..bırak kendileri nasıl düşünüyosa düşünsünler .kocan da sana hak veriyo mu gerisini boşver gitsin...sen yavruna bak ..kayınvalidenle de fazla yüz göz olmadan taşın bence derim ben
hadi yaa..demek ki aynı tuhaflıkları yaşayan başkaları da var,
ben de neden her türlü saçmalık benim başıma geliyor diyordum
ben de hafta sonu ilk bulduğum eve taşınıcam dedim eşime, tamam dedi bakalım, kira-dpozit-taşınma masrafı derken pahalıya patlıycak ama ne yapayım, bu iş böyleolamayack..keşke diyorum oğluma k.v.bakmasaydı, çok yüz göz olunyor birlikte yaşayınca, boşu boşuna aramız bozuldu,
bazen diyorum ki taşınacağımıza o kadar masraf yapacağıma ben işten çıkıp kendim mi büyütsem çocuğumu..ama yılların tazminatı var, bırakıp gidemiyorum da,..offfffffffff çok sıkıntılı bir dönem..bir de ne var biliyor musun,
ben sanırım adı konulmamış olsa da doğum sonrası depresyondayım, daha sinirli, agresif , tahammülsüz bi tip oldum, herkese karşı böyleyim, eskiden daha kibar, en azından tahammüllüydüm, sinirlenmeden önce düşünebiliyordum, çocuk bünyemi değiştirdi, bunu eşim anladı ama onlar anlamıyorlar, kopekop çok sinirli diyorlarmış, iyi de evlendiğimden beri böyle değilim ki..be Allahın kulları el-insaf, hiç mi iyi günlerimi görmediniz..off yaa ne bileyim