sema dün aynı şeyleri yaşamışız .ben de evimde görmek istemediğim kişiler eşimin teyzeleri .küçük teyzesi beni kaç gündür arıyo kavga etmek için ben hiç açmıyorum .sonunda eimin telefonunu istemiş görümcemden isterken de demiş ki'' son bi defa yeğenime veda edeyim '' aklınca sanki ben artık görüştürmem gibi lanse etmiş.yav koskoca adam ben niye engel olayım üstünde despotluk yapayım .niye görüşmelerini istemiyeyim.bu inanlar ne biçim olmuşlar yaaa ..herkesi kendileri gibi sanıyolar ...amaaaan benim böyle boş insanlarla işim olmaz zaten bir daha .çektim restimi ohhh keyfim gıcır ..artık arkamdan da ne laflar söleniyo umrumda değil.niye ağlayayım ki sema sen de yani ...niye ağlıyosun canım ..bırak kendileri nasıl düşünüyosa düşünsünler .kocan da sana hak veriyo mu gerisini boşver gitsin...sen yavruna bak ..kayınvalidenle de fazla yüz göz olmadan taşın bence derim ben
pahalıymış canımevet canım oğlumun adı ömer yiğit.yiğit i kullanıyoruz.adı gibi yiğit olsun oğullarımız,aslan parçaları ya onlara herşey değer:)ben pasta modeli buradan aldım başka yere yaptırıyorum,20 kişilik 120tl,genelde heryerde fiyatlar böyle 120-140 arası...bazı yerler 20 kişilik pastanın 40 kişiye yetebileceğini söylüyor tabi dilimlemeklede alakalı olabilir..
be Allahın kulları el-insaf, hiç mi iyi günlerimi görmediniz..off yaa ne bileyim
sema aynen aynen ben de öyle oluyorum bazen yani sinirli..ama benim tiroidlerden kaynaklanıyor((
hoşgeldin eda hazırlıklar ne alemde .inşallah pazar günü hava güzel olur ..
ayyy ev bir tarumar oldu sormayın, ayça da çok yormaya başladı beni hiç durmuyor .
hava bugün kötü yaaa kolumu kaldırasım gelmiyo ama mecbur...
iyi gidiyor çok şükür
hava yağışlı olsa da dısarının üstü kapalı olan bi bölümü var uzun kollu giyinip buyuklerimiz orda oturup yemek yiyebilirler
bebeler oyun alanından çıkmazlar heralde :))
davetiyeler dağıtıldı..şekerler yapıldı..bide şapka yaptık bebe ve çocuklara partide takıcaklar kafalarına (sıkılırlar gerçi takmazlar ama foto sırasında taktırırım)
pasta ve kurabiyemiz hazır..bide böreğimi hazır..yani bunlar sipariş
yarın da 1-2 çeşit yapıcaz evde ..
Buğdayları koymak için bardak ve süslemelerimizi de hazırladık
peçetelik yaptı pastayı yapan arkadasım..bardak ve tabak aldık renklilerden
meslek seçimi için ürünleri hazırlamak kaldı sadece
top futbolcu
steteskop doktor
ilaç eczacı
hesap makinası bankacı
mause bilgisayar mühendisi
kalem yazar
makas modacı
altın sarraf
diş fırçası diş doktoru
tebeşir öğretmen
fotoğraf fotoğrafçı
böyle düşünüyorum..ama benimki kesin hesap makinası alır ana mesleği seçer
yapma kızım bankacı olmasın ocuk,yakma yavrunu
çok güzel şeyler hazırlamışsın .meslek tepsisine konacak alet edevatlar da güzel .ben doğum gününde böyle bişi yapmayı düşünüyorum .bakalım kısmet .
2 gün sonra yavrum 11 aylık olucak .afacanım ne zaman yürüyecek acaba çok merak ediyorum.
Canım ya korkuyor demek haha:))
emekledikten sonra ne zaman tutunup kalkıyolar bu bıdıklar tecrübelisiniz ondan soruyorum .bizimki 10 gündür falan emekliyor ...
Merak etme ben dua ederim çabuk geçer 45 dk .kavuşursun oğluşuna .benim yerime de öp tamam mı ama
kopekop bu arada pasta ve kukilerinizi gördün harika yapmış tuba !!
blogundan gördüm tubanın
evet lezzeti de çok güzeldi,
blogunu atsana bana ben de bakayım mail at ya da burdan yaz sen bilirsin
kimseler kalmamis ben anca bu saatlerde bos oluyorum gelsenizde sohbet etsek
geldim bacım gitmişsin....
ne haber topik....ıssızlaşmış buralar yine...