melodi sıkma canını .zor oluyordur senin için ama napıcaksın sonuçta yine evladın için çalışıyosun yani işe giderek de ona en büyük iyiliği yapıyosun .
aynı sorun bizde de var .alt üst uzun kollu penye geceliklerini giydiriyorum üzerine penye battaniye örtüyorum ama açıyor üstünü.yün battaniye denedim dün kesinlikle kbul etmiyor açıyor.gece serin oluyor ben şimdiden donuyorum .uyku tulumu almam farz oldu ama erken mi daha önce hiç kullanmadım?
napmalı acaba ?
benim oglum töbe uyku tulumunda yatmaz
gece okadar cok dönüyorki yorgani bile istemiyor uykulu uykulu yorgani ayaklariyla iteliyor öyle uyuyor
tulumun icinde düsünemiyorum bile
tasindik valla :) ev savas alani gibi , cok da yorgunum, demir de yeni dis cikartti huysuz ve uykusuz, tam timarhaneyiz su an yani.. yatim da uyuyim bari azicik :) hadi iyi geceler bize, bu gece 15 dkda bir diil de yarim saatte bir kalksak yetecek bana, amin :))
melodi sıkma canını .zor oluyordur senin için ama napıcaksın sonuçta yine evladın için çalışıyosun yani işe giderek de ona en büyük iyiliği yapıyosun .
aynı sorun bizde de var .alt üst uzun kollu penye geceliklerini giydiriyorum üzerine penye battaniye örtüyorum ama açıyor üstünü.yün battaniye denedim dün kesinlikle kbul etmiyor açıyor.gece serin oluyor ben şimdiden donuyorum .uyku tulumu almam farz oldu ama erken mi daha önce hiç kullanmadım?
napmalı acaba ?
selam annişler...oğlumun burnu akıyor yaaa.....
geçmiş olsun bizimde burnumuz akıyor gece vızık vızık hiç uyumadık
günaydın millet. sizler evinizde bebelerinizle beraber sabahın güzel saatlerini yaşarken ben yine sabahın köründe kalkıp işe geldim. yavrumu da kreşe bıraktım. allahım ben ne zaman alışacağım bu durumu kabul etmeye. bugün öğretmenimiz gelmiyor. başka öğretmenler var. içim rahat etmiyor ama yavrumu allaha emanet edip geldim.
bugün resmen kışlıkları giydirdim kuzuma. eşofman giydi üzerine de kalın hırka giydirdim. biraz büyük geldi ama olsun. sabah hurçtan tuğra nın kışlıklarını çıkarttım. hırkaları eşofmanları filan. kış geliyor yine hiç sevmiyorum. sabahları serin olmaya başladı böyle giderse pusetinde yürüyerek getiremeyeceğim. sabahları babası otobüsle bırakacak.
kızlar bebişlerinize ne örtüyorsunuz. ben pijamalarını giydirip üzerine pazen battaniyesini örtüyorum ama açıyor üzerini. ev soğuk değil ama gece serin tabi. şimdi uyku tulumu giydirsem daha erken. gece yorgunluktan uyanıp üzerini kontrol de edemiyorum.
ne yapacağımı şaşırdım.
erken açmışın kombiyi :s kışı düşünemiyorum biz kışın çok üşüyoruz evimizde sonuna kadar açıyoruz nerdeyseal benden de o kadar zeynep:=)
üstünde battaniye durdurmayan oğlum tulumda asla yatmaz
ben mecbur kombiyi yakıorum bi kaç gündür üstünü açsa bile vin içi iyi oluyo ,ama daha şimdiden yakmaya başladım bu kış nasıl geçecek bilmiyorum((
7 ekim evlilik yıl dönümüz eşimle bu sene 2 yılımız dolcak,ne yapsam hiç düşünmedim seri ve pratik bir süprize ihityacım var
bugün edanın diş buğdayı vardı .istanbulda hava şahne şansına .naptı acaba ?inşallah güzel geçiyodur ..eşim bugün çalışıyor .çalışmasa ben de gidecektim((iki çocukla istanbulda dışarı çıkmak kabus gibi çünkü...
akşam faceden bakarsın kuzenim eklemiş bi kaç resimeda senin diş buğdayı nasıl geçti haber bekliyoruz
kıyamam ya çok gecmiş olsunselam annişler...oğlumun burnu akıyor yaaa.....
geçmiş olsun bizimde burnumuz akıyor gece vızık vızık hiç uyumadık
tasindik valla :) ev savas alani gibi , cok da yorgunum, demir de yeni dis cikartti huysuz ve uykusuz, tam timarhaneyiz su an yani.. yatim da uyuyim bari azicik :) hadi iyi geceler bize, bu gece 15 dkda bir diil de yarim saatte bir kalksak yetecek bana, amin :))
bu arada bugün tam 11 aylık olduk
al benden de o kadar zeynep:=)
üstünde battaniye durdurmayan oğlum tulumda asla yatmaz
ben mecbur kombiyi yakıorum bi kaç gündür üstünü açsa bile vin içi iyi oluyo ,ama daha şimdiden yakmaya başladım bu kış nasıl geçecek bilmiyorum((
7 ekim evlilik yıl dönümüz eşimle bu sene 2 yılımız dolcak,ne yapsam hiç düşünmedim seri ve pratik bir süprize ihityacım var
herkese günaydınyeni bir gün yeni bir hafta inşallah güzel geçer burcu evinizde güle güle oturun .yerleşmek çok zor ya :97:sana yardım edecek biri var mı yanında .
eda senin diş buğdayı nasıl geçti haber bekliyoruz
kızım hiç üstünü örtmüyor ya .uzun kollu gecelikleini giydiriyorum ama gece bi baktım bacak kısmı sıyrılmış ve bacakları buz gibiydiçok üzüldüm inşallah hasta filan olmaz .bir hafta daha durayım zaten kızıma bir kışlık alışveriş şart oldu.örgü yelek hırka falan herşeyi var .babannemiz hepsini ördü.benim de geçen seneden yarım kalan bir tulum var onu tamamlıycam .bugün ip alayım da bir an önce bitsin kızım da giysin size resmini koyarım tulumun ve hırkasının ...
günaydın arkadaşlar eda bende sabırsızlıkla fotolarını bekliyorum prop hayırlı olsun evine taşınmışşın güle güle otur
canım ya bende çok dertliyim üzerine bişey örtme konusunda kesinlikle örttürmüyo bide okadar deli yatıyoki anlatamam yatağın her köşesinde dolaşıyo oturarak uyuyo bu nasıl şey anlamadım valla ben örtüyorum o hemen dönüp altına alıyo battaniyesini ama üşüyoda sabah baktım bi iki kere öksürdü korkuyorum hastalanıcak die sonra kolay kolay geçmiyo bende uyku tulumu düşündüm ama erkenmi acaba dedim senin gibi ne yapmalıyım acaba yatarmı uyku tutlumunda böyle hastalanıcakmelodi üçgen diye bahsettiğin nasıl bişey canım bizim bi battaniyemiz var kollar çıkıyo fermuarlı otarzmı ?
erensezen geçmiş olsun kuzucuğuna.
lady güzel geçmesine sevindim. resimleri bende merak ediyorum. albüme koyarsan bakarım sonra silersin. face yasak biliyorsun.