2010 Kasım Anneleri

melodi sıkma canını .zor oluyordur senin için ama napıcaksın sonuçta yine evladın için çalışıyosun yani işe giderek de ona en büyük iyiliği yapıyosun .
aynı sorun bizde de var .alt üst uzun kollu penye geceliklerini giydiriyorum üzerine penye battaniye örtüyorum ama açıyor üstünü.yün battaniye denedim dün kesinlikle kbul etmiyor açıyor.gece serin oluyor ben şimdiden donuyorum .uyku tulumu almam farz oldu ama erken mi daha önce hiç kullanmadım?
napmalı acaba ?

onun için çalışıyorum ama sadece sigorta için çünkü maaşımla ona birşey alamıyorum. ev kirası ve krediye gidiyor maaşım. zaten maaşımda yüksek değil. kreşede gidiyor. onu bile karşılamıyor maaşım. evde oturayım dedim ama eşim sigortasız çalışıyor. oğlum benim üzerimde, mecbur kalıyorum çalışmaya.

ben uyku tulumu için erken diyorum ama şu küçükken giydikleri tulumlar varya onların büyükleri ve kalını olsa şu mevsimde idare eder. eve giderken bebek mağazalarına bir bakayım. canım bende 2 türlü uyku tulumu var. biri üçgen torba şeklinde çok rahat ettim 4 aydan sonra kullandım. kolları çıkartılıyor. diğeride normal tulum şeklinde. oda kalın olduğu için bu mevsimde terletir diye kullanmıyorum. çok soğuklarda tulumun üzerine ince peluş battaniye örtüyordum.
torba olandan alabilirsin çok kullanışlı oluyor.

benim oglum töbe uyku tulumunda yatmaz
gece okadar cok dönüyorki yorgani bile istemiyor uykulu uykulu yorgani ayaklariyla iteliyor öyle uyuyor
tulumun icinde düsünemiyorum bile

Son düzenleme:
benim oglum töbe uyku tulumunda yatmaz
gece okadar cok dönüyorki yorgani bile istemiyor uykulu uykulu yorgani ayaklariyla iteliyor öyle uyuyor
tulumun icinde düsünemiyorum bile

al benden de o kadar zeynep:=)
üstünde battaniye durdurmayan oğlum tulumda asla yatmaz
ben mecbur kombiyi yakıorum bi kaç gündür üstünü açsa bile vin içi iyi oluyo ,ama daha şimdiden yakmaya başladım bu kış nasıl geçecek bilmiyorum((

7 ekim evlilik yıl dönümüz eşimle bu sene 2 yılımız dolcak,ne yapsam hiç düşünmedim seri ve pratik bir süprize ihityacım var

meraba bayanlar .zeyn benim kız da durmaz yaa ama napcam bi alıp denemk de fayda var ...
özgül meraba evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şimdiden .bizim de 28 ekimde daha var .nikahımız o gün kıyıldı düğün 20 kasımda oldu .ama biz nikahımıza dikkate alarak 28 ekimde kutlarız eşimle...
bugün edanın diş buğdayı vardı .istanbulda hava şahne şansına .naptı acaba ?inşallah güzel geçiyodur ..eşim bugün çalışıyor .çalışmasa ben de gidecektim ((iki çocukla istanbulda dışarı çıkmak kabus gibi çünkü...

tasindik valla :) ev savas alani gibi , cok da yorgunum, demir de yeni dis cikartti huysuz ve uykusuz, tam timarhaneyiz su an yani.. yatim da uyuyim bari azicik :) hadi iyi geceler bize, bu gece 15 dkda bir diil de yarim saatte bir kalksak yetecek bana, amin :))

canim güle güle otur yeni evinde ayricada allah kolaylik versin

herkese günaydın yeni bir gün yeni bir hafta inşallah güzel geçer burcu evinizde güle güle oturun .yerleşmek çok zor ya :97:sana yardım edecek biri var mı yanında .
eda senin diş buğdayı nasıl geçti haber bekliyoruz
kızım hiç üstünü örtmüyor ya .uzun kollu gecelikleini giydiriyorum ama gece bi baktım bacak kısmı sıyrılmış ve bacakları buz gibiydi çok üzüldüm inşallah hasta filan olmaz .bir hafta daha durayım zaten kızıma bir kışlık alışveriş şart oldu.örgü yelek hırka falan herşeyi var .babannemiz hepsini ördü.benim de geçen seneden yarım kalan bir tulum var onu tamamlıycam .bugün ip alayım da bir an önce bitsin kızım da giysin size resmini koyarım tulumun ve hırkasının ...

günaydın arkadaşlar eda bende sabırsızlıkla fotolarını bekliyorum prop hayırlı olsun evine taşınmışşın güle güle otur

canım ya bende çok dertliyim üzerine bişey örtme konusunda kesinlikle örttürmüyo bide okadar deli yatıyoki anlatamam yatağın her köşesinde dolaşıyo oturarak uyuyo bu nasıl şey anlamadım valla ben örtüyorum o hemen dönüp altına alıyo battaniyesini ama üşüyoda sabah baktım bi iki kere öksürdü korkuyorum hastalanıcak die sonra kolay kolay geçmiyo bende uyku tulumu düşündüm ama erkenmi acaba dedim senin gibi ne yapmalıyım acaba yatarmı uyku tutlumunda böyle hastalanıcak melodi üçgen diye bahsettiğin nasıl bişey canım bizim bi battaniyemiz var kollar çıkıyo fermuarlı otarzmı ?

tünaydın hatunlar
Dün Diş buğdayımız oldu şansımıza hava çok güzeldi ben oğluma kocam da bana aşık oldu bi kez daha :)) oğlum da uyumadı hiç eğlenmeyi biliyo yorulana kadar oynadı eve giderken yolda uyudu .. Dünü tekrar yaşamak isterdim

( napıcaz ki çocuklarımız için çalışıyoruz zaten
ben üstünü pike ile örtüyorum çok sık kalktığı için üstünü kontrol ediyorum
üşürse uyanıyor zaten..sık uyanırsa da üşüdüğünü anlıyorum hafif bi yorganımız var onu örtüyorum gece serinliyo ben bişe çok üşüyorum

erken açmışın kombiyi :s kışı düşünemiyorum biz kışın çok üşüyoruz evimizde sonuna kadar açıyoruz nerdeyse

nice mutlu senelere evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..
beyaz bişey giy kafana duvaklı taç tak masanı süsle küçük bi pasta alabilirsin birlikte üfleyin :))

yağışlı bekliyordum hırka felan aldık yedek
ama şahaneydi ya şansımıza harika geçti !!

eda senin diş buğdayı nasıl geçti haber bekliyoruz
akşam faceden bakarsın kuzenim eklemiş bi kaç resim

selam annişler...oğlumun burnu akıyor yaaa.....
kıyamam ya çok gecmiş olsun
geçmiş olsun bizimde burnumuz akıyor gece vızık vızık hiç uyumadık
(( çok geçmiş olsunnn

hayırlı uğurlu olsun Burcu güle güle oturun

bu arada bugün tam 11 aylık olduk

nice 11 aylaraa ..bugünde annemin doğum günü
annemi seven bi arkadasım var manyak bizim doğum günümüzü kutlamaz anneme koca pasta alır gelir
kardeşime mi yazıyo ne puhaha
annem de sabah giderken kızım ben çok yoruldum ya yeşim gelicek bi sürü kişi çağıracak misafirlere ikram edecek bişeyler lazım kim yapacak dedi
git hazır al napim samimi olmasaydın o kadar dedim :))

benimki martta filan yatıyordu. ama dün giydirdim ciyak ciyak ağladı. tulumunu mu istemedi sanırım. askılı bodynin üzerine giydirdim. balkon kapısını da açtım uyumadı bir türlü çıkarıp eşofmanlarını giydirdim. öyle uyudu. gece bir ara üşüdüm kalkıp baktım üstüne örttüğüm battaniyeyi atmış. kaç defa örttüm istemedi. kışın mecbur giyecek alışması lazım. odasında elektrik sobası yanıyor ama gece kapatıyorum.
evlilik yıldönümün kutlu olsun.
valla süpriz çocukla zor ama evde pratik yemek hazırlayıp pasta siparişi ver. güzel bir sofra mumlar filan. güzel olur.

yeni evin hayırlı olsun güle güle otur. yavaş yavaş yerleşirsin acele etme çocukla kolay değil. annen yada kayınvalden 1 haftalığına filan gelemezler mi?

canım gecelikle bacakları üşür altına bişey giydir. kızlar daha çabuk üşütür alttan.
koy resimlerini merak ediyorum.

benimkini örttüğüm anda dönüp atıyor üzerinden. şimdilik kalın eşofman tarzı birşey giydireceğim.
uyku tulumu kalın evdekini giydirdim dün ciyak ciyak ağladı.
ben bulabilirsem şu ilk ayda giydikleri tulumların büyük olanlarından bulursam ondan alıcam. geçen sene bir mağazada görmüştüm. fotosunu bulursam koyayım.
selam annişler...oğlumun burnu akıyor yaaa.....

geçmiş olsun kuzuya!

erensezen geçmiş olsun kuzucuğuna.
lady güzel geçmesine sevindim. resimleri bende merak ediyorum. albüme koyarsan bakarım sonra silersin. face yasak biliyorsun.

erensezen geçmiş olsun kuzucuğuna.
lady güzel geçmesine sevindim. resimleri bende merak ediyorum. albüme koyarsan bakarım sonra silersin. face yasak biliyorsun.

senin için bi kaç resim ekliyorum albümüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…