- 2 Nisan 2010
- 1.018
- 0
benim dediğim de bu geçmişe bakınca gördüm,3gün ateşi ya da 6.hastalık denirmiş ilk kez nette gördüm ben de4 tabne yeğnimde hiç duymadım.
bize de boğaz enf demişlerdi. önemli bi hastalık değil ama ateşi kontrol altında tutmak lazım. kızarıklıklar da 2-3 gün sürüyor. sonra bitiyor zaten. geçmiş olsun canım.
günaydın kızlar! nasılsınız? hasta bebişlere geçmiş olsun. atım atanlara kocaman maşşallah!
dün kociş çalıştı oğluşla bütün gün evdeydik. sıpam hiç yalnız kalmıyor ve ben iş yapamıyorum. dün sabah uyanınca yanıma aldım. yine beni yoldu saçlarımı koparttı, neresi gelirse ısırıyor. onu bırakıp işe gidiyorum diye bana kızıyor. çok üzülüyorum. babasıda işe gidiyor ama ona sarılıyor. niye böyle yapıyorki?
anne demiyor pek, ağlarsa anniiiii diyor. onun dışında sürekli baba mama birde dede diyor. (dede çok lazımmış gibi)
sabahları giyinmesi bir dert yattığı yerde durmuyor. dönüyor yuvarlanıyor. yatırıp giydirmeye çalışınca kızıp ciyaklıyor. bende oyun yapıp sakinleştirmeye çalışıyorum.
birde annem birşey öğretince hemen kapıyor.
mesela birşey bitince bittiiiiii deyip ellerini birbirine sürttü hemen aynısını yaptı.
lady senin kuzuda sen işe gidiyorsun diye kızıyor mu?
kopekopunda kızıyordu sanırım.
benim tosbaam da ağladı bu sabah ben işe giderken. kıyamam canım o benim.
Selam anneler... ben iki yavruyla evdeyim,uyumalarını bekliyorum ama hata yapıyorum:)) Öyle kışkırtıyolar ki birbirlerini... Meyve faslına geçeriz şimdi
dilemma sana kolay gelsin. biz 1er taneyle zor başediyoruz. allah hepimize güç kuvvet sabır versin.