Beğenmediğim bi evde oturmaktansa beğenip kredi çekmeyi tercih ederim. Ben kredi çeker sana komşu olurum prop merak etme :)
ben de kredi çekerek bir ev almak istiyorum ama 300binlik bir ev için 75bin peşinat lazım,
225bin kredi çekersen de yaklaşık 400bin ger ödeyeceksin,
dünyanın faizini ödüyorsun ve ev de olduğundan neredeyse iki kat fazlasına mal oluyor,
bu nedenle şu ara zor gibi..ama hayalim şöyle nezih bir semtte güzel bi ev sahibi olmak..o kadar peşinatı bile biriktirmek zor ama bakalım nasip tabii..Allah yazdıysa bir yerden bir kapı açılır..
Beğenmediğim bi evde oturmaktansa beğenip kredi çekmeyi tercih ederim. Ben kredi çeker sana komşu olurum prop merak etme :)
ben de kredi çekerek bir ev almak istiyorum ama 300binlik bir ev için 75bin peşinat lazım,
225bin kredi çekersen de yaklaşık 400bin ger ödeyeceksin,
dünyanın faizini ödüyorsun ve ev de olduğundan neredeyse iki kat fazlasına mal oluyor,
bu nedenle şu ara zor gibi..ama hayalim şöyle nezih bir semtte güzel bi ev sahibi olmak..o kadar peşinatı bile biriktirmek zor ama bakalım nasip tabii..Allah yazdıysa bir yerden bir kapı açılır..
aynen benimkide öyle taksiti bile sevmez,aaa bak sen oradan taşınıcaksan hiç almayayım sensiz yaşanmaz orda:)neyleyim sarayı neyleyim köşkü içinde komşum prop olmayıncayoo hayır krediyle almadık, benim eşim taksit bile yapmayı sevmiyo, herşeyi peşin alıyoruz o yüzden. ben gizlice taksit yaptırırsam da olay oluyo yani :))
tabi buyurun gelin, beş sene sonra fln hala orda olur muyuz bilmem ama yakın zamanda gelirseniz komşu olalım bi süre
ben şunu öğrenmek istiyorum
tv izlemek mi sakıncalı yoksa tv den gelen ses mi?
yani kuzey izlemiyor ama ses açık ev sessiz olmasın diye anlatabildim mi?
ama reklam olduğu zaman dönüp izliyor
Napıyosunuz millet ev mi alıyoruz? Ben de geçen gün sıkıldım gittim bir ev alayım dedim peşin peşin 700 milyarı verdim aldım üstüne de gittim Q7 aldımtaksiti hiç sevmem
Napıyosunuz millet ev mi alıyoruz? Ben de geçen gün sıkıldım gittim bir ev alayım dedim peşin peşin 700 milyarı verdim aldım üstüne de gittim Q7 aldımtaksiti hiç sevmem
Ay dur kız sana da alayım hemen karşı daireyi:)canımsın benim sennn
geliyorum eda bekle az kaldı
Alayım sana da istinyeparktaki dükkanların aylık kira getirisini biliyosundur az çok.Ben çok zenginim tuvalet kağıdım dolar rulosu hattayazıp gitme aso :)
naber
iyi yapmışın
bana da al bi tane
ses diil diye biliyorum, görüntüler, hızlı akan goruntuler, cocukta odaklanma gerektırıo fln gıbı bısı suru bı acıklama yapmıstı doktor, hatırlasam keske.. senınkı bahsetmedı mı hıc bu konudan yahu, tv cok cıddı tehlıkelıymıs yanı cocuklar ıcın,, ama 2 yas dedı doktorumuz, 4 dıyolar burdakıler, her zamankı gıbı her doktordan bı ses cıkıyo
canımsın benim sennn
geliyorum eda bekle az kaldı