2010 Kasım Anneleri

eda ben toplamda ıkı saat seyrettırıyorum ama o bıle o kdr cok cok cok cok kı.. yarım saat bıle zararlı veletler ıcın, doktorumuz acıkca otızm tetıklıo abartmayın dedı, butun gun oda oda gezıoz evde, oyun oynuoz, mama sandalyesınde yemek yıyo ben mutfak ıslerımı hallederken fln, eger oyun oynuosak tv hep kapalı zaten, evın ıcıne salıorum kendı kendıne takılıo bıraz.. ole yanı.. max 2 saat 20ser dakıkalık perıyotlarla seyredıo o da cıdden demırın karısmaması gereken bı ısım varsa o sırada. keske o kdr da seyrettırmesem

Beğenmediğim bi evde oturmaktansa beğenip kredi çekmeyi tercih ederim. Ben kredi çeker sana komşu olurum prop merak etme :)

hahaahah melike gel anam, hepınız gelın, oyun grubu kuralım bebeler için, kanki olsunlar :)

Beğenmediğim bi evde oturmaktansa beğenip kredi çekmeyi tercih ederim. Ben kredi çeker sana komşu olurum prop merak etme :)

ben de kredi çekerek bir ev almak istiyorum ama 300binlik bir ev için 75bin peşinat lazım,
225bin kredi çekersen de yaklaşık 400bin ger ödeyeceksin,
dünyanın faizini ödüyorsun ve ev de olduğundan neredeyse iki kat fazlasına mal oluyor,
bu nedenle şu ara zor gibi..ama hayalim şöyle nezih bir semtte güzel bi ev sahibi olmak..o kadar peşinatı bile biriktirmek zor ama bakalım nasip tabii..Allah yazdıysa bir yerden bir kapı açılır..

ben şunu öğrenmek istiyorum
tv izlemek mi sakıncalı yoksa tv den gelen ses mi?
yani kuzey izlemiyor ama ses açık ev sessiz olmasın diye anlatabildim mi?
ama reklam olduğu zaman dönüp izliyor

allah gonlune gore versın işallah

Napıyosunuz millet ev mi alıyoruz? Ben de geçen gün sıkıldım gittim bir ev alayım dedim peşin peşin 700 milyarı verdim aldım üstüne de gittim Q7 aldım taksiti hiç sevmem

bende biliyorum bunları ne kadar çekmem gerektiğini sormadım zaten

aynen benimkide öyle taksiti bile sevmez,aaa bak sen oradan taşınıcaksan hiç almayayım sensiz yaşanmaz orda:)neyleyim sarayı neyleyim köşkü içinde komşum prop olmayınca

ben şunu öğrenmek istiyorum
tv izlemek mi sakıncalı yoksa tv den gelen ses mi?
yani kuzey izlemiyor ama ses açık ev sessiz olmasın diye anlatabildim mi?
ama reklam olduğu zaman dönüp izliyor

ses diil diye biliyorum, görüntüler, hızlı akan goruntuler, cocukta odaklanma gerektırıo fln gıbı bısı suru bı acıklama yapmıstı doktor, hatırlasam keske.. senınkı bahsetmedı mı hıc bu konudan yahu, tv cok cıddı tehlıkelıymıs yanı cocuklar ıcın,, ama 2 yas dedı doktorumuz, 4 dıyolar burdakıler, her zamankı gıbı her doktordan bı ses cıkıyo

Napıyosunuz millet ev mi alıyoruz? Ben de geçen gün sıkıldım gittim bir ev alayım dedim peşin peşin 700 milyarı verdim aldım üstüne de gittim Q7 aldım taksiti hiç sevmem

canımsın benim sennn

geliyorum eda bekle az kaldı

yazıp gitme aso :)
naber
iyi yapmışın
bana da al bi tane

eda bılmıo musun butun ıstınyepark asonun zaten :))) kanyonu bana bırakmıstı saolsun :)))

delımavı sonsuza kdr orda mı oturcaz be, 5- 10 sene arasında degısen bı sureden sonra yenı ev alır gıderız, daha gencız, yapısıp kalmayalım bı yere

Propcum Kanyondan sıkıldın mı yoksa gel sana bir de ankaradan cepayı vereyim :)

o kadar hastalandı ki ona konu kalmamıştı
ama sorarım artık
ben hala istediğim cvbı alamadım
evde oturan anneler hiç tv açmıyolarda napıyolar madem tvden gelen görüntü zararlı ise pc daha zararlı olmalı ama siz pc basındasınız çocuğnuz da yanınızdadır öyle zararı olmuyorda tv neden :))

canımsın benim sennn

geliyorum eda bekle az kaldı

gel gel gellllll:))

eda daha ne cevabı ıstıon bacım, ben masada bılg basındayım ama demır yerlerde surunuo seyretmıo kı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…