2010 Kasım Anneleri

rainbowdan kaç kat daha kullanışlı ve küçük makina dysonu duymadım özellikleri aynı mı delphinle?
artık buyuk eve geciceksiniz alırsın inşallh

yani ayda bi kere süpüreyim yeter heralde öyle diyim :)
genel temizlik 4 saat sadece

kardeşime okul açılıo 3 gün kaldı heyecanlı mısın dedim, ne üç günü dedi şok oldu, dünyadan haberi yok bu kızın hali nolcak ya :))
:)))))))))))))
korkarım sanırsam:s
burcu nurtide yorumlara bakamıyorum yazamyıyorum neden biliyormusun......bu arada bişey yazmışsın devamını okuyamadım ciddi değildir inşallah...

bişi mi oldu ya ciddi değil inşallah

öğlen oğlumu görmeye gittim biftek yiyodu babasıyla heryeri yağlanmış batırmış bi güzel yıkadım geldim .. cep telefonu manyağı oldu ya kulağına koyuyo nasıl vazgeciricem :s

yok eda be, dyson o kategoride değil.. rainbowdan küçükse harika daha nolsun, o araba kdr nerdeyse :)

önemli bişi yok, infox ordan okursun sonra zaten.. ayrıca konuyu burda açmadığın için de teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

ya evet gerçekten havası bi değişik teleferikle mezarlıkların üstünden geçerken kendimi bi kötü hissettim bi zamanlar orada yatanlarda bizim gibi geziyodu gülüyodu gibi ufff derin mevzular bu arada orada yatan herkese fatiha okudum amcana ulaşmıştır inşaallah

hım tamam o zaman .. küçük küçük evet raınbow büyükmüş duydum kuzenimde ikiside var :))

önemli değilse iyi diyelim :)

bende mesaj atmıştım sana merak ettim de iletilmedi sanırım numaran değişti

Son düzenleme:
selam kızlar acayip bir salgın var herkes pat diye hasta oluyor. hasta bebişlere tekrar geçmiş olsun.
özlemin ve bebişinin iyi olduğuna çok sevindim. çok merak ediyordum kendisini ve yavrusunu. bebişlerimizin ablası prenses. allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah.
prop yeni evin hayırlı olsun. sağlıkla huzurla oturun.
kopekop benimde oğluşum bana soğuk davranıyor bazen. babasının boynuna sarıldığı gibi bana sarılmıyor. nasıl gıcık oluyorum anlatamam. acayip kıskanıyorum. birde giyinmek istemiyor paşam yatarak. ciyaklayıp elimi ısırmaya çalışıyor. oturarak giyinecekmiş. bana yatarak daha rahat oluyor. ağlaması çok güzel. babası çok seviyor ağlamasını bazen bilerek ağlatıyor bende acayip sinir oluyorum.
kreşte uyuma düzeni değişiyor. 1 saat uyuyor yattığında evde 2-3 saat uyuyordu. sanırım odasını ve yatağını arıyor.
kuzumdan 2 gündür uzak duruyorum yemeğini pek yemek istemiyor oyunla yediriyorum. ona sarılıp öpmeyi özledim.

arkadaşlar bende oğlumla ilgili bir web sitesi kurmak istiyorum ama nerden başlamalıyım bilmiyorum.yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
yabangülüm gecmis olsun melisaya insallah cabuk atlatir

propcum evin hayirli olsun güle güle otur canim

niye msn de diilsin kızııımmmmm!
aldık işallah, avrupa konutlarından, 14. kat hem de, 4 ay önce rüyamda gördüğüm gibi :))) amin cnm darısı her isteyenin başına

prop gözüaydın evlenmişin :) güle güle oturun inş.darısı bize inş. ama öyle yüksek olmasa da olur

geçmiş olsun diyen arkadaşlar teşekür ederim.fitilden sonra çok şükür ateşi çıkmadı.bu gece önemli işallah çıkmaz bi daha.ben şurup aldım fitil hiç kullanmamıştım komşu verdi saolsun,ama kesinlikle evde eksik etmeyecem bi daha.

selam herkese,

tüm hafta boyunca kıçım daha yeni yer gördü(((37:yorgunluktan ölüyorum.sabah kahvaltısından başka bişey yememiştim şimdi Kuzey in yemeklerinden yiyorum tuz ata ata
artık hiç durmuyor yerinde evdeki bütün kabloların yerini biliyor:26::26:ne var ne yok ağzında plazmayı duvara asmak şart oldu.gece çalışmama rağmen günde 4-5 saat görememek beni çok üzüyor.kokusuna hasret kalıyorum.kıyafetini götürücem pazartesi günü koklayıp dururum artık:)
artık hiç bir yere tutunmadam ayakta durabiliyoruz ama tam adım atacak pıt diye götünün üstünde:)bakalım ne zaman atacak adım çok merak ediyorum..
hasta bebişlere çok geçmiş olsun..bizde hastalığı bir türlü atamadık.gene bir öksürüğü var burun spreyini sıkıyorum ama durmuyorki Paşam tam olmuyor galiba balgam öksürtüyor((burnu akmıyor ateşi yok çok şükür...
hala emiyoruz..ama bugün yeni bir diş yolda dedik kesin..mememi çokk kötü ısırdı emerken.bende canım çok acıtı ayyyyyyyyyy diye bağırdım korktu sonra şaka sandı durmadan ısırdı...bu 5. dişimiz olcak inşllah..
yemek yemeğe bu hata zorluk çıkarmadı çok fazla....en azında kusmadı şükür4-5 defa günde kaka yhapıyorduk bu hafta şükür o da yoktu ama bugün çok yıkadım poposunu kak çok sık yaptı hep bu dişler bozuyoo oğlumu
az yemesine ve her defasında çıkarmasına rağmen kilo vermedi 8700 gr 2 aydırşükür buna da..
kızlar yumurtanın beyazını, balık ve tuz vermeye başladınız mı??

burcu hoşgeldin tatilden yeni evinde güle güle otur:)

melodi, zeynep, peri, renan; teşekkür ederim, darısı tüm isteyenlerin başına...

eda değişti numaram, mesaj atarım faceden yrn, şu an afyonum patlamadı bu saatte bebe ağlaması dinliyorum, ya sabırrrrrr

günaydın derya ben burdayım :)
kızımın üçüncü dişi çıkmış üstten...dün yemek yedirirken farkettim...gece uyanıp aaaauuuu oynuyodu ben hiç kalkıp bakmıyorum bile sonra dalıyodu demek dişten uyanıyomuş...galiba yanındaki de çıkar bir kaç güne çok şişmiş....sabah kahvaltısı yaptı ..şimdi de üstüne kablo yiyor :)

yok canım benim kızlar erken kalkıyor ...7.30 gibi.anaaaa ayça modeme tekme savuruyo ...kökten çözüm bulmak istiyo heralde :)anası abah sabah internetlerde....
derya yeni foto koymuşsun :))tam göremiyom ama face adresin var mı özelden ismini at da ekliyeyim seni kıs :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…