selam herkese,
tüm hafta boyunca kıçım daha yeni yer gördü
(((
37:
yorgunluktan ölüyorum.sabah kahvaltısından başka bişey yememiştim şimdi Kuzey in yemeklerinden yiyorum tuz ata ata
artık hiç durmuyor yerinde evdeki bütün kabloların yerini biliyor:26::26:ne var ne yok ağzında plazmayı duvara asmak şart oldu.gece çalışmama rağmen günde 4-5 saat görememek beni çok üzüyor.kokusuna hasret kalıyorum.kıyafetini götürücem pazartesi günü koklayıp dururum artık:)
artık hiç bir yere tutunmadam ayakta durabiliyoruz ama tam adım atacak pıt diye götünün üstünde:)bakalım ne zaman atacak adım çok merak ediyorum..
hasta bebişlere çok geçmiş olsun..bizde hastalığı bir türlü atamadık.gene bir öksürüğü var burun spreyini sıkıyorum ama durmuyorki Paşam tam olmuyor galiba balgam öksürtüyor
((burnu akmıyor ateşi yok çok şükür...
hala emiyoruz..ama bugün yeni bir diş yolda dedik kesin..mememi çokk kötü ısırdı emerken.bende canım çok acıtı ayyyyyyyyyy diye bağırdım korktu sonra şaka sandı durmadan ısırdı...bu 5. dişimiz olcak inşllah..
yemek yemeğe bu hata zorluk çıkarmadı çok fazla....en azında kusmadı şükür
4-5 defa günde kaka yhapıyorduk bu hafta şükür o da yoktu ama bugün çok yıkadım poposunu kak çok sık yaptı hep bu dişler bozuyoo oğlumu
az yemesine ve her defasında çıkarmasına rağmen kilo vermedi 8700 gr 2 aydır
şükür buna da..
kızlar yumurtanın beyazını, balık ve tuz vermeye başladınız mı??
burcu hoşgeldin tatilden yeni evinde güle güle otur:)