2010 Kasım Anneleri

benim gözüm zaten kapanıyo off off
aysel siz ne kadar verdiniz tatile para sorması ayıp :)))
görümcemler türkbükü voyag a gidiyolar uçak dahil 2,000 tl şok oldum nan :S
:KK53:

bizim 2700fü sanırım erken rez. pek faydalanamadık canım ama şimdi normaldir o fiyatlara gitmeleri
malum sezon sonu
ben rusların ne kadara tatil yaptığını merak ediyorum eminim çok azdır:KK51:

kızlar tünaydın offff saat 10 buçukta kalktım hala çok uykum var dün arkadaşımla piyerlotiye çıktık çok dolaştık bacaklarım tutuldu valla Alişimde o kadar sevdiki oraları hiç huzursuzluk yapmadı arabasında uyudu oynadı mamasını yedi 4 saat arabasından inmedi desem yeridir bu sıralar o kadar çok dolaşıyoruzki yavrum oda alıştı ne yapsın eşim bile diyoki seni evde tutabilene aşkolsun bende dedimki evden çıkamadığım 7 ayın acısını çıkartıyorum ama bu bikaçgün evdeyim halılarımı yıkamaya verdim bugün koltuklarımı yıkıcam camlarımı silicem çok işim var çok şimdide gezmelerin acısını çıkartıyım dimi ama hadi görüşürüz canlarım

kolay gelsin
canım kışa hazırlık evi temizliyorsun analdığım kadarıyla kolay gelsin

prop yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun yabangülüm bebeişine geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah edoş süpürgen hayırlı olsun kıs ohh süpürr süpür otur misler gibii semacım takma kafana dünürüm boşverr buda geçerr boncuk naber senin tombiş nasıl dün yoktun gezdin tozdun dimi kaçaaaaaak

ne güzel uyumuşun ben uyumadım desem yeridir
oraya nasıl çıktın arabayla? araç olmadan gidemiyoruz
1 kere gittik kuzey daha çok küçüktü o zaman
baya işin var senin ben o işleri unuttum

bizim 2700fü sanırım erken rez. pek faydalanamadık canım ama şimdi normaldir o fiyatlara gitmeleri
malum sezon sonu
sinir olim ruslara :KK22:
çok iyi değilmiş yine de o fiat :S

prop yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun yabangülüm bebeişine geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah edoş süpürgen hayırlı olsun kıs ohh süpürr süpür otur misler gibii semacım takma kafana dünürüm boşverr buda geçerr boncuk naber senin tombiş nasıl dün yoktun gezdin tozdun dimi kaçaaaaaak
mercü şekerim :))
benim camlarımda silinecek öffffff

aman silme kalsın nolcak :p

tünaydın annişler...

ben oğlumu uyuttum bi bakim size dedim...

dün starbucks tan vanilya şurubu aldım...doktor demişti mamanın tadını değiştirir içer ozamn diye....aldım ama onuda içmedi....nasıl vericem ben bu mamayı ona...:KK43:

25 tl verdim bir şişeye elimde patladı.... gerçi şimdi kahveme kattım fena olmadı tadı...biz içcez artık napalım:KK1:

saol canım,gece gece bi seni açık gördüm.şu an melisanın ateşi 38.7 yüksekmi acaba,normal sınır ne kadar?ateş düşürücü verdim,elleri ,ayaklarını yıkadım bekliyorum.:KK43:

şimdi gördüm ya kusura bakma...zor bi gece olmuş anlaşılan.....kuzucuk çabuk atlatsın.... şimdi nasıl....

bu arada arkadaşım hollandada bebeği 40 derece ateşle kendi savaşmış bişey vermemişler orda....sonra türklerden birinden fitil bulmuşlarda vermişler.....dipnot

:) ayy evi bir koku sardı esila ortalığı batırmış doğru banyoya gittik bütün apartman duymuştur çığlıklar içinde banyo yaptık yıkamıycakmışım altını açmıycakmışım açtıysam kapatmıycakmışım ne oluyo bu kuzulara yaa bezini istemiyor söküp atıyor cadı cırtlarını açıyor bukadar işin içinde birde banyo yaptırdım daha dün akşam yıkadım yavs insaf kızım

herpinize tekrar tekrar teşekkürler, yeni evime çaya beklerim :)))

infox yarıldım yaaaa, bana gönder bayılırım vanilyaya :))

delphin'i hiç duymamıştım, bizim cümle ahali rainbow kullanıo, öküz gibi yer kaplıyo diye ben dyson aldım evlenirken, ama rainbow un tırnağı olamaz yani, yerim olsaydı direkt rainbow alırdım ben de, hey gidiiii, küçük evde oturmak zor zanaat

malum sezon sonu

kolay gelsin
canım kışa hazırlık evi temizliyorsun analdığım kadarıyla kolay gelsin

evet malum pazartesi okullar açılıyo okullar açılmadan işleri bitireyim dedim açıldıktan sonra kızların dersleri Ali ile uğraşmak zor oluyor onun için evimi şimdiden gıcır gıcır yapayım okullar açılınca rahat ediyim

elektirik süpürgesi :)))
acaip bişiiii
filtresi yok suya atıyo tozu pamuğu suyu boşaltıyosun o kadar
bide çalıştırırken sıcak hava veriyo ya o da yok
varya ne pislik aldı yıkamadan gelen kullanılmamış halıdan neler çıkardı neler o kadar sölimmm
bide evin tozunu alıyo 10 dk çalıştırıp
yatak koltuk temizliyo
zor bi iş de değil günlük kullanılan süpürgeler gibi rahat kullanımı

ya sen neden meyve veriyon anlamadım :s
öğlen yıne mı meyve verıyon ?
bizim kahvaltıda yumurta sasırı kaşar peyniri beyaz peynir labne peynir domates salata pekmez menemen vs yedikleri ama bu ara çok kalktığı için gece emdiği için kahvaltıda midesine yer yok

alacam sonunda süpürgeyi kız öyle anlatıyorsun ki..:) demek tozda alıyor...tam benlikmiş....bir ara ne ye takmıştım bende hani şu yerde kendi kendine giden süpürgeler vardı ya daire şeklinde 700e kadar bulmuştum hatta...ama nasıl olur bilemedim almadım onun için...şöyle kendini temizleyen evler olsa hemen alcam yaaa:21:

kardeşime okul açılıo 3 gün kaldı heyecanlı mısın dedim, ne üç günü dedi şok oldu, dünyadan haberi yok bu kızın hali nolcak ya :))

ne güzel uyumuşun ben uyumadım desem yeridir
oraya nasıl çıktın arabayla? araç olmadan gidemiyoruz
1 kere gittik kuzey daha çok küçüktü o zaman
baya işin var senin ben o işleri unuttum

eda benim için dedin heralde oraya nasıl çıktın arabayla diye teleferikle çıktık çokta zevkli oldu korktum bebek arabasını teleferiğe almıyacaklar diye ama arabayı kapatmama bile gerek kalmadı kızlar sizede tavsiye ederim çok güzel bi yer sanki başka bir memlekete gitmişsin gibi hissediyosun ben daha öncede kaç kere gitmiştim ama oraları bu kadar dolaşmamıştım valla turistler bizden daha çok tadını çıkartıyorlar

burcu nurtide yorumlara bakamıyorum yazamyıyorum neden biliyormusun......bu arada bişey yazmışsın devamını okuyamadım ciddi değildir inşallah...

alacam sonunda süpürgeyi kız öyle anlatıyorsun ki..:) demek tozda alıyor...tam benlikmiş....bir ara ne ye takmıştım bende hani şu yerde kendi kendine giden süpürgeler vardı ya daire şeklinde 700e kadar bulmuştum hatta...ama nasıl olur bilemedim almadım onun için...şöyle kendini temizleyen evler olsa hemen alcam yaaa:21:

ya beğen butonunu neden kaldırdılar al bendende o kadar bi dünya iş beni bekliyo ben hala lak lak yapıyorum

eda benim için dedin heralde oraya nasıl çıktın arabayla diye teleferikle çıktık çokta zevkli oldu korktum bebek arabasını teleferiğe almıyacaklar diye ama arabayı kapatmama bile gerek kalmadı kızlar sizede tavsiye ederim çok güzel bi yer sanki başka bir memlekete gitmişsin gibi hissediyosun ben daha öncede kaç kere gitmiştim ama oraları bu kadar dolaşmamıştım valla turistler bizden daha çok tadını çıkartıyorlar

turistlerin bizden daha çok faydalandığı kesin canım....bende ünideyken giderdim oralara....en son okulla gitmiştik misafir öğrenciler gelmişti gezdirmiştik...ama nedense orayı sevmiyorum pek....en güzel manzara ulus parkından boğaza bakınca bayılırım.....hey gidi üni günleri hey gidi gençlik ne gezerdim be...:KK8:

derya naber beni sormuşun:KK3:evet dün gezmelerdeydim...tombiğim de iyi çok şükür emeklemeye başladı ..yavaş yavaş ilerliyor ama ..kopekopla dünür müsünüz kıs derya bilmiyodum...kim kimin dünürü başka var mı öyle :KK1::KK1:
hale pierre lotiye gitmişsiniz evet çok güzel amcamın mezarı da hemen orda eyüp mezarlığında ...değişik bir havası var ...teleferik de muhteşem zaten...ee manzara güzel olunca...
benim camların da silinmesi lazım aslındaama fırsat yok bir de kolarım ağrıyor ...

derya naber beni sormuşun:KK3:evet dün gezmelerdeydim...tombiğim de iyi çok şükür emeklemeye başladı ..yavaş yavaş ilerliyor ama ..kopekopla dünür müsünüz kıs derya bilmiyodum...kim kimin dünürü başka var mı öyle :KK1::KK1:
hale pierre lotiye gitmişsiniz evet çok güzel amcamın mezarı da hemen orda eyüp mezarlığında ...değişik bir havası var ...teleferik de muhteşem zaten...ee manzara güzel olunca...
benim camların da silinmesi lazım aslındaama fırsat yok bir de kolarım ağrıyor ...

iyiyim cnm hadi gözün aydın ama yandın valla ben şimdiden bıktım ya eteklerimden tutunup kalkıyor kucak istiyor sürekli peşimde wc ye bile gidemiyorum isyanlardayım sabahtan beri kızla uğraşıyorum bir çorba bile koyanmadım dünür diye takılıyorum kıs daha tanışamadık kısmet bakalım:KK1::KK9::KK9::KK1:

X