- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
benim gözüm zaten kapanıyo off off
aysel siz ne kadar verdiniz tatile para sorması ayıp :)))
görümcemler türkbükü voyag a gidiyolar uçak dahil 2,000 tl şok oldum nan :S
kızlar tünaydın offff saat 10 buçukta kalktım hala çok uykum var dün arkadaşımla piyerlotiye çıktık çok dolaştık bacaklarım tutuldu valla Alişimde o kadar sevdiki oraları hiç huzursuzluk yapmadı arabasında uyudu oynadı mamasını yedi 4 saat arabasından inmedi desem yeridir bu sıralar o kadar çok dolaşıyoruzki yavrum oda alıştı ne yapsın eşim bile diyoki seni evde tutabilene aşkolsun bende dedimki evden çıkamadığım 7 ayın acısını çıkartıyorum ama bu bikaçgün evdeyim halılarımı yıkamaya verdim bugün koltuklarımı yıkıcam camlarımı silicem çok işim var çok şimdide gezmelerin acısını çıkartıyım dimi ama hadi görüşürüz canlarım
sinir olim ruslarabizim 2700fü sanırım erken rez. pek faydalanamadık canım ama şimdi normaldir o fiyatlara gitmeleri
malum sezon sonu
ben rusların ne kadara tatil yaptığını merak ediyorum eminim çok azdır
mercü şekerim :))prop yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun yabangülüm bebeişine geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah edoş süpürgen hayırlı olsun kıs ohh süpürr süpür otur misler gibii semacım takma kafana dünürüm boşverr buda geçerr boncuk naber senin tombiş nasıl dün yoktun gezdin tozdun dimi kaçaaaaaak
benim camlarımda silinecek öffffff
saol canım,gece gece bi seni açık gördüm.şu an melisanın ateşi 38.7 yüksekmi acaba,normal sınır ne kadar?ateş düşürücü verdim,elleri ,ayaklarını yıkadım bekliyorum.
bizim 2700fü sanırım erken rez. pek faydalanamadık canım ama şimdi normaldir o fiyatlara gitmeleri
malum sezon sonu
ben rusların ne kadara tatil yaptığını merak ediyorum eminim çok azdır
kolay gelsin
canım kışa hazırlık evi temizliyorsun analdığım kadarıyla kolay gelsin
elektirik süpürgesi :)))
acaip bişiiii
filtresi yok suya atıyo tozu pamuğu suyu boşaltıyosun o kadar
bide çalıştırırken sıcak hava veriyo ya o da yok
varya ne pislik aldı yıkamadan gelen kullanılmamış halıdan neler çıkardı neler o kadar sölimmm
bide evin tozunu alıyo 10 dk çalıştırıp
yatak koltuk temizliyo
zor bi iş de değil günlük kullanılan süpürgeler gibi rahat kullanımı
ya sen neden meyve veriyon anlamadım :s
öğlen yıne mı meyve verıyon ?
bizim kahvaltıda yumurta sasırı kaşar peyniri beyaz peynir labne peynir domates salata pekmez menemen vs yedikleri ama bu ara çok kalktığı için gece emdiği için kahvaltıda midesine yer yok
ne güzel uyumuşun ben uyumadım desem yeridir
oraya nasıl çıktın arabayla? araç olmadan gidemiyoruz
1 kere gittik kuzey daha çok küçüktü o zaman
baya işin var senin ben o işleri unuttum
alacam sonunda süpürgeyi kız öyle anlatıyorsun ki..:) demek tozda alıyor...tam benlikmiş....bir ara ne ye takmıştım bende hani şu yerde kendi kendine giden süpürgeler vardı ya daire şeklinde 700e kadar bulmuştum hatta...ama nasıl olur bilemedim almadım onun için...şöyle kendini temizleyen evler olsa hemen alcam yaaa
eda benim için dedin heralde oraya nasıl çıktın arabayla diye teleferikle çıktık çokta zevkli oldu korktum bebek arabasını teleferiğe almıyacaklar diye ama arabayı kapatmama bile gerek kalmadı kızlar sizede tavsiye ederim çok güzel bi yer sanki başka bir memlekete gitmişsin gibi hissediyosun ben daha öncede kaç kere gitmiştim ama oraları bu kadar dolaşmamıştım valla turistler bizden daha çok tadını çıkartıyorlar
ya beğen butonunu neden kaldırdılar al bendende o kadar bi dünya iş beni bekliyo ben hala lak lak yapıyorum
kardeşime okul açılıo 3 gün kaldı heyecanlı mısın dedim, ne üç günü dedi şok oldu, dünyadan haberi yok bu kızın hali nolcak ya :))
derya naber beni sormuşunevet dün gezmelerdeydim...tombiğim de iyi çok şükür emeklemeye başladı ..yavaş yavaş ilerliyor ama ..kopekopla dünür müsünüz kıs derya bilmiyodum...kim kimin dünürü başka var mı öyle
hale pierre lotiye gitmişsiniz evet çok güzel amcamın mezarı da hemen orda eyüp mezarlığında ...değişik bir havası var ...teleferik de muhteşem zaten...ee manzara güzel olunca...
benim camların da silinmesi lazım aslındaama fırsat yok bir de kolarım ağrıyor ...