2010 Kasım Anneleri

face yok ki kıs kociş açtırmıyo çatlak resim ekliycem fıstıklara ordan bakarsın şekerim:)

bugun aktif değilmiş buralar herkes çekirdek ailesiyle gezzmekteydi anlaşılan...:)

bizde çamlıcadaydık....oğlum kumlarda oynadı heryeri pislik oldu...annesi sinir oldu....:)

öptüm sizleri....

selammmmm kızlar:)bebişlerinizi de sizi de özledim:)
hasta bebişler varsa çok geçmiş olsun hepsinee:)
burcu evin hayırlı olsun:)
malumunuz seminerler başladı 2 haftadır okulda bi toplantıdır bi hazırlıktır gidiyo:)ve nihayet yarın okullar açılıyo:)oğlumdan ayrılmak evet zor oluyo çalışan annneleri şimdi anlıyorum ama bi taraftan da evde boşluğa düşmüştüm iyice bu psikolojimden kurtulcam.bu sene 4. 7. ve 8. sınıflara gireceğim ve haftanın sadece 3 günü çalışcağım çok heyecanlıyım çünkü 4. sınftakiler kadar bıcır ve küçüklere hiç ingilizce öğretmemeiştim:)hep ergenlerle boğuşuyodum:)şimdiden çok güzel planlar yaptım:) ayrıca muhammed 16 eylül itibariyle yürüyor kızlar:):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:darısı bütün paşaların cimcimelerin başına,geçmişe bakamadım yürüyen emekleyen varsa da hepsine maşallahhhhhhhhhhhh:)

MERABA ÖZGÜL, CANIM BİZ DE SENİ VE OĞLUNU ÖZLEDİK ...OKUL HAYATINA YENİDEN BAŞLAMANA SEVİNDİM ...HAYIRLI UĞURLU OLSUN ..BOL BOL KOLAYLIKLAR DİLİYORUM...HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ ÇALIŞMAN SÜPER BENCE ...PEKİ MUHAMMEDE KİM BAKCAK ?PAŞA YÜRÜYOR DEMEK MAŞALLAH ONA :nazar:DARISI BENİM KIZIMIN BAŞINA TEZ ZAMANDA İNŞALLAH ...VAKTİN OLURSA VDEOYA ÇEK DE GÖRELİM ÇOK KOMİK OLUYOR BEBELER YENİ YÜRÜMEYE BAŞLAYINCA :)))))

merhaba kızlar,özgül muhammed e maşallah:nazar:sizin katkınız oluyormu kendi kendinemi alıştı emekleme yürüme falan,bizimkide popo üstü geziyor emekleme yok.arada bir koltuğa tutunup kalkma çabaları bu kadar:emir_bebek:

Son düzenleme:
MERABA ÖZGÜL, CANIM BİZ DE SENİ VE OĞLUNU ÖZLEDİK ...OKUL HAYATINA YENİDEN BAŞLAMANA SEVİNDİM ...HAYIRLI UĞURLU OLSUN ..BOL BOL KOLAYLIKLAR DİLİYORUM...HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ ÇALIŞMAN SÜPER BENCE ...PEKİ MUHAMMEDE KİM BAKCAK ?PAŞA YÜRÜYOR DEMEK MAŞALLAH ONA :nazar:DARISI BENİM KIZIMIN BAŞINA TEZ ZAMANDA İNŞALLAH ...VAKTİN OLURSA VDEOYA ÇEK DE GÖRELİM ÇOK KOMİK OLUYOR BEBELER YENİ YÜRÜMEYE BAŞLAYINCA :)))))
merhaba canım:)saolasın:)okulu özlemişim hakkaten:)evde olmak bebişimle kalmak çok keyifli ancak bunca sene emek verip de çalışmamak üzüyodu:KK43:
saolasın canım:)aminnnnnnnnn.
muhammede kendi annem bakacak,ablamın da 3 yaşına girmek üzere olan canavar bi oğlu var o da öğretmen olduğu için 2sine birlikte bakcak annem:)2 bızdık bi araya gelince nasıl terör estiriyorlar bi görsen:)inşallah canım videoya mutlaka çekicem,şimdilik ayağa kalkıp bazen ayakta durup bikaç adım atıyo sakin sakin,bazen düşme korkusuyla az koşuyo duruyo dengeyi sağlıyo sonra tekrar koşuyo:)çok deişik ya,ama hala bazen kendini yormak istemiyo totonun üstüne oturuyo ya da emekleme olayına dönüyo:)bu aralar ne video ne resim:KK43:(oğlumun nerdeyse bayramdan beri fotosu bile çekilmiyo:KK43:(((
merhaba kızlar,özgül muhammed e maşallah:nazar:sizin katkınız oluyormu kendi kendinemi alıştı emekleme yürüme falan,bizimkide popo üstü geziyor emekleme yok.arada bir koltuğa tutunup kalkma çabaları bu kadar:emir_bebek:

saol canım benim:)emeklesin diye ben çok çıldırıyodum 4 aylıkken gün saymaya başladım emeklesin diye:)oyun halısı vardı,emekleme arkadaşı,bi de biizm teşvikimiz:)ama her şeyden önemlisi oğlum hiç yerinde durmak istemiyodu ve:nazar::nazar::nazar::nazar: çok hareketliydi:)
şimdi yürümesi için de biz tabi teşvik ettik ama içinden geldiği zaman yürüdü hep,biz isteyince tam tersini yaptı:))ayrıca yürüme yardımcısı ilk arabam aldık ama sıfır fayda:Söyle süs duruyo:)
ancak oğlum terse çevirip direksiyon gibi tekerini çeviriyo:)

bu arada burda kızların tavsiyesi üzerine eğitici pupy aldım bayramdan dönüşte:)bayıldık tek kelimeyle harika ama tabi oğlum şarkılara ben eşlik etmediğimde köpeği pek iplemiyo:)))
ayrıca 2 ay kadar önce ppalyskool müzikli eğlence merkezi aldık,ama anne baba muhammedin dikkatini çekcek diye oyanamaktan bi hal olduk:)ama sonunda başardık:)tavsiye edebilirim el göz koordinasyon becerilerini geliştiriyo

burada in cin top oynuyor ya... selam issiz topik! nasilsin iyi misin?

oncelikle eda senin yeni supurgen (gerçi supurge demek hakaret mi olur :) o bir supurgeden fazlasiymis) hayirli olsun.. burcu yeni evinizde gule gule oturun, iyi gunlerde..
yabangulum fistik duzelmistir insallah...
ozgul muhammedin erken yuruyecegi belliydi. masallah ona..
soyle bir ustten okudum baska hasta bebkler varsa allah sifalarini versin..
biz de dun gezmeye gittik.. arkadasimi gordum muhabbet ettik iyi oldu.. gunlerdir uykusuzluktan basim agariyordu.. bu sabah babasi bakti benim tosuna ben zibardim bi guzel.. oyle iyi geldi ki anlatamam.. cok ihtiyacim varmis meger.. simdi babamiz iste biz de ana ogul bas basayiz yine..

düşünmemlazım meraba :) insan doya doya uyuduğu günleri arıyo tabi..bakacak birini buldu mu da direk uyku...ben de sabah uykularına hasret kaldım..erken uyanmak güzel tabiki de ...benim bıdık olmadan 10 dan aşağı uyanmazdım şimdi 8 de kahvaltısı hazır oluyo bıdığımın ...kızımla başbaşa oynuyoruz şimdi ve de çok güzel bir gün...çok tatlı bir sıpacık oldu bu yaaa görmelisiniz...anne diyor artık bana :))))önceleri sadece ağlarken diyordu..şimdi enne enne bana bakarak çağırıyo :))))çok mutluyum yahuuuu :))

özgül ne güzel annen bakıcakmış rahat edersin gözün arkada kalmaz ...dediğin oyuncaklardan ben de istiyorum yaa:))

ayy boncuuk :KK16: bizimki baba mama falan diyo ama bilinçsiz tabi.. bilerek anne demesi cok duygulandiriyordur seni :)

Oğlumun dişi çıktı nan sonunda :KK8:
sölemediğim kimse kalmadı size de sölim öle uyuyayım dedim :KK37:

melodi, zeynep, peri, renan; teşekkür ederim, darısı tüm isteyenlerin başına...

eda değişti numaram, mesaj atarım faceden yrn, şu an afyonum patlamadı bu saatte bebe ağlaması dinliyorum, ya sabırrrrrr

ok :KK66:

yok canım olmadı ama olsa hayır demem :)

evet canım tam tamına 12 hafta erken dogdu minik cadılarım.ama ikisini kaybedeli tam bir yıl oldu .1 yıl olduda ne oldu ben halen aynıyım ama iyiki kızım var yoksa ne olurdu halim bilmiyorum şüküRleR rolsun RABBİME . BENİM KÜÇÜK PRENSESİM İYİ TABİİ ARTIK KÜÇÜK DEMEK BİRAZ SAÇAMALIK OLUYO AMA BÜYÜDÜK TEYZELERİ SAÇ BAŞ YOLUYORUZ KIZINCA 8 DİŞİMİZ VAR BUNU KULLANIP BİRDE SONUNDA ISIRIYORUZ. UMARIM SİZİNKİLERDE ÇOK ÇOK İYİDİR

uzun zamandır giremiyorum bi baştan bakıyım dedim allah yavruna ömür versin canım benim benim kızımın sadece 1 dişi var hugo diyorum kızıma. allah evlatlarımıza uzun güzel ömürler versin hepimizin inşallah

lady eda hayırlı olsun dişiniz.....en son senin sıpa çıkardı galiba....en sağlam seninkinin dişleri olacak :KK1:

yarın okul başlıyor.......öğlende yiğit paşa babaannesine gidecek bende okula.....haydi bismillah..:21:

özgül, paşa yürüyor he.....hayırlı olsun.....bizde erken başlayıp duraklayanlardanız...gerçi yiğitte yürüyor ama denge sağlayamıyor daha....oda olur yakında....

yeni eğitim yılımız hayırlı olsun bu arada.....ahh ah rehber öğretmen olmak böyle zor işte 5 gün gitmek zorundayım ben :)

annene kolaylıklar diliyorum....:)

selammmmm kızlar:)bebişlerinizi de sizi de özledim:)
hasta bebişler varsa çok geçmiş olsun hepsinee:)
burcu evin hayırlı olsun:)
malumunuz seminerler başladı 2 haftadır okulda bi toplantıdır bi hazırlıktır gidiyo:)ve nihayet yarın okullar açılıyo:)oğlumdan ayrılmak evet zor oluyo çalışan annneleri şimdi anlıyorum ama bi taraftan da evde boşluğa düşmüştüm iyice bu psikolojimden kurtulcam.bu sene 4. 7. ve 8. sınıflara gireceğim ve haftanın sadece 3 günü çalışcağım çok heyecanlıyım çünkü 4. sınftakiler kadar bıcır ve küçüklere hiç ingilizce öğretmemeiştim:)hep ergenlerle boğuşuyodum:)şimdiden çok güzel planlar yaptım:) ayrıca muhammed 16 eylül itibariyle yürüyor kızlar:):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:darısı bütün paşaların cimcimelerin başına,geçmişe bakamadım yürüyen emekleyen varsa da hepsine maşallahhhhhhhhhhhh:)
masallah canim ogluna zaten belliydi muhammedin erken yürüyecegi darisi bizimkilerin basina
Oğlumun dişi çıktı nan sonunda :KK8:
sölemediğim kimse kalmadı size de sölim öle uyuyayım dedim :KK37:

ok :KK66:
hayirli olsun canim disiniz
lady eda hayırlı olsun dişiniz.....en son senin sıpa çıkardı galiba....en sağlam seninkinin dişleri olacak :KK1:

yarın okul başlıyor.......öğlende yiğit paşa babaannesine gidecek bende okula.....haydi bismillah..:21:

yeni döneminiz hayirli olsun canim:KK16:

herkese günaydın
bu hafta hastalık fln olmasın lütfen, demır iyileşti sayılır sümükleri dışında, bi daha hasta olmayalım..
o kdr çok işim var ki bu hafta. kocam çarşamba new york'a gıdıcek, bı suru camasır ütü işim var.. yenı evın perdelerını halletmem lazım perdecıye gıdılcek, eve gıdılcek, demırın yatak yorgan vs lerı yıkanıcak, bızım yorganlar yastıklar... e kocam gıdıo dıye arkadaslarım gelcek yatıya fln, temızlık yemek ohooooo nası gozumde buyuyo sımdıden..

Son düzenleme:
X