- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
of bende yaaa 1-2 saat arayla uyanıyorum çok uykusuz kalıyorum uyandın mı peşinden hemen uyuyabilen biri değilim Allahtan annemdeyım yoksa mumkun değil ev işi yapmam :S
gerci aldığım süpürge ayda bir yer süpürmeye yeter :))
çok numaracı ve herkesi çok pis kullanıyo
hepsi öyle ilgiyle büyüyecek bu sıpalar :)
bizimki kahvaltı etmiyo zor bela belki yumurta sarısının yarısını yiyor
gece 40 kere emerse midede yermi kalır kahvaltıya
ne süpürgesi aldın eda?
ya sen neden meyve veriyon anlamadım :sben de hep şaşıp kalıyorum kahvaltıda ne verse diye:44:...bugün azcık kaşar verdim mırın kırın yedi...
yumurta da rafadan ama neyseki onu yedi .bir de şeftali rendeledim yedirdim ..karışım kahvaltı hazırlamadığım için süt vermiyorum sabah...kahvaltıdan iki saat sonra içiyo uyuyo...aaa ben dün devam sütüne normal süt de ekledim verdim..bakalım nolcekamaaaaan eskiden devam maması mı varmış normal sütü veriyolarmış nolmuş sanki...
uykumm var ama işlerimde var
Allah çalışan annelerin yardımcı olsun
eda alıntı yapamıyorum nedense?
bu süpürge kaç para sorması ayıp? pahalı birşeydir kesin.
boncuk ben kahvaltı da meyve vermiyorum
yumurta sarısı peynir (labne tercihim) bebe ekmeği (bisküviden faydalı) pekmez bu aralar az bal katıyorum
bazen biz ne yersek ondan veriyorum faydalıysa veriyorum
teşekür ederim arkadaşlar sabah 39,1 olmuştu şimdi bi düşüyor bi yükseliyor..sabah 8 gibi ateş düşürücü şurup verdim.fitil versem şimdi bişey yaparmıki?
bi kaç özelliğini yazdım çok özelliği var direk fiyatını söylersem ouuvv çokmuş vermem hayatta dersin.. ben süpürgeye verdiğim paraya acımadım kuzeyın yatağından daha 1 yıllık yatağından ne tozlar ne pislikler çıktı halbuki temiz tutuyoruz koruyucusu var falan filan
kuzeyın yatağı böyleyse bizim 5 yıllık yatağımızdan neler çıkar Allah bilir..halımı süpürdüm simsiyahtı su o kadar pisti..akşam kocam merak etmiş süpürmüş yine ne kadar pismiş halı simsiyahtı sen bunu temizlemeye vermemişmiydin dedi .. temizlemeden geldi düşün ona rağmen ne pislik aldı..hele kuzeyın halısına ayak değmedi çarsafla örtüyordum onda bile bi ton pislik!! bunun yanına su artıma hediye etti normal fiyatı arıtmanın 950 eur..
ben hepsini 4,400 tl ye 12 ay peşin fiyatına taksitle aldım...hiç pişman değilim..ayda verdiğim kadına paradan ve damacanayı hesaplayınca çok karlı oluyorum..hele taksidim bitince kadına ve damacanaya verdiğim para cebimde olucak :) markası delphin ... isterseniz size tanıtıma gelsinler ..
canım sen fitil ver yarım ver amateşekür ederim arkadaşlar sabah 39,1 olmuştu şimdi bi düşüyor bi yükseliyor..sabah 8 gibi ateş düşürücü şurup verdim.fitil versem şimdi bişey yaparmıki?
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnuykumm var ama işlerimde var
Allah çalışan annelerin yardımcı olsun
teşekür ederim arkadaşlar sabah 39,1 olmuştu şimdi bi düşüyor bi yükseliyor..sabah 8 gibi ateş düşürücü şurup verdim.fitil versem şimdi bişey yaparmıki?
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnn
geçmiş olsun
fitil için erken henüz
biraz daha bekle arada en az 4 saat olmalı
tünaydııın ey ahaliiiiiiiiii
ihlasın falan var onlardan almayı düşünürsen alma filtresi oluyor filtreyi boşaltayım derken pislik yapıyorsunkesinlikle o kadar özelliği var ki vermişsin canım
markasını bilmiyorum ama duymuştum arıtmalardam çok işe yarıyor gerçekten
güle güle kullan canım
ben şu an için alamam , almayı düşünürsem sana söylerim
ihlasın falan var onlardan almayı düşünürsen alma filtresi oluyor filtreyi boşaltayım derken pislik yapıyorsun
küçük ve günlük kullanım gibi rahat bi süpürge inşallah alırsın , taksitlerde yardımcı oluyor 24 ay peşin fiyata alma şansın da olabilir aklında bulunsun..