2010 Kasım Anneleri

ne süpürgesi aldın eda?

ben de hep şaşıp kalıyorum kahvaltıda ne verse diye:44:...bugün azcık kaşar verdim mırın kırın yedi...
yumurta da rafadan ama neyseki onu yedi .bir de şeftali rendeledim yedirdim ..karışım kahvaltı hazırlamadığım için süt vermiyorum sabah...kahvaltıdan iki saat sonra içiyo uyuyo...aaa ben dün devam sütüne normal süt de ekledim verdim..bakalım nolcek amaaaaan eskiden devam maması mı varmış normal sütü veriyolarmış nolmuş sanki...

ne süpürgesi aldın eda?

elektirik süpürgesi :)))
acaip bişiiii
filtresi yok suya atıyo tozu pamuğu suyu boşaltıyosun o kadar
bide çalıştırırken sıcak hava veriyo ya o da yok
varya ne pislik aldı yıkamadan gelen kullanılmamış halıdan neler çıkardı neler o kadar sölimmm
bide evin tozunu alıyo 10 dk çalıştırıp
yatak koltuk temizliyo
zor bi iş de değil günlük kullanılan süpürgeler gibi rahat kullanımı

ya sen neden meyve veriyon anlamadım :s
öğlen yıne mı meyve verıyon ?
bizim kahvaltıda yumurta sasırı kaşar peyniri beyaz peynir labne peynir domates salata pekmez menemen vs yedikleri ama bu ara çok kalktığı için gece emdiği için kahvaltıda midesine yer yok

eda alıntı yapamıyorum nedense?
bu süpürge kaç para sorması ayıp? pahalı birşeydir kesin.

boncuk ben kahvaltı da meyve vermiyorum
yumurta sarısı peynir (labne tercihim) bebe ekmeği (bisküviden faydalı) pekmez bu aralar az bal katıyorum
bazen biz ne yersek ondan veriyorum faydalıysa veriyorum

kopekop naptı ya :s işi mi çıktı yoksa hala şu kaynını kafasına takıp kendi kendini yemiyodur inşallah
ah bu aile dertleri ah
Allah başka dert vermesin yine şükretmek lazım

teşekür ederim arkadaşlar sabah 39,1 olmuştu şimdi bi düşüyor bi yükseliyor..sabah 8 gibi ateş düşürücü şurup verdim.fitil versem şimdi bişey yaparmıki?

Son düzenleme:

bi kaç özelliğini yazdım çok özelliği var direk fiyatını söylersem ouuvv çokmuş vermem hayatta dersin.. ben süpürgeye verdiğim paraya acımadım kuzeyın yatağından daha 1 yıllık yatağından ne tozlar ne pislikler çıktı halbuki temiz tutuyoruz koruyucusu var falan filan
kuzeyın yatağı böyleyse bizim 5 yıllık yatağımızdan neler çıkar Allah bilir..halımı süpürdüm simsiyahtı su o kadar pisti..akşam kocam merak etmiş süpürmüş yine ne kadar pismiş halı simsiyahtı sen bunu temizlemeye vermemişmiydin dedi .. temizlemeden geldi düşün ona rağmen ne pislik aldı..hele kuzeyın halısına ayak değmedi çarsafla örtüyordum onda bile bi ton pislik!! bunun yanına su artıma hediye etti normal fiyatı arıtmanın 950 eur..
ben hepsini 4,400 tl ye 12 ay peşin fiyatına taksitle aldım...hiç pişman değilim..ayda verdiğim kadına paradan ve damacanayı hesaplayınca çok karlı oluyorum..hele taksidim bitince kadına ve damacanaya verdiğim para cebimde olucak :) markası delphin ... isterseniz size tanıtıma gelsinler ..

teşekür ederim arkadaşlar sabah 39,1 olmuştu şimdi bi düşüyor bi yükseliyor..sabah 8 gibi ateş düşürücü şurup verdim.fitil versem şimdi bişey yaparmıki?

fitil ver yabangülüm ya ..fitil daha etkili ..of çok gecmiş olsunnn (

kesinlikle o kadar özelliği var ki vermişsin canım
markasını bilmiyorum ama duymuştum arıtmalardam çok işe yarıyor gerçekten
güle güle kullan canım
ben şu an için alamam , almayı düşünürsem sana söylerim

canım sen fitil ver yarım ver ama
düşmezse akşam üzeri tekrar verirsin
geçmiş olsun tekrar

uykumm var ama işlerimde var
Allah çalışan annelerin yardımcı olsun
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnn

geçmiş olsun
fitil için erken henüz
biraz daha bekle arada en az 4 saat olmalı

tünaydııın ey ahaliiiiiiiiii

barays ben günde iki kez meyve veriyorum ..seviyo da zaten..kahvaltıda yediği için kahvaltı sonrası meyve şıkkını kaldırıyorum ortadan..kahvaltıdan iki saat sonra da sütünü içip uyuyo...bi de öğleden sonra uykudan uyuyunca veriyorum meyve serin serin açılıyo yavrum ohhh
her yemeğin yanında 1 çay bardağı yoğurt yiyo ..onun için öğleden sonra yoğurt şıkkını da eliyorum ...biz böyle ... alışkalık oldu...lady senin şu süpürge hoşuma gitti de çok pahalı ..taksitlerimiz olmasa kesin alırdık..anlatınca çooooook imrendim...temizlik konusunda acayip tikliyim de

ihlasın falan var onlardan almayı düşünürsen alma filtresi oluyor filtreyi boşaltayım derken pislik yapıyorsun
küçük ve günlük kullanım gibi rahat bi süpürge inşallah alırsın , taksitlerde yardımcı oluyor 24 ay peşin fiyata alma şansın da olabilir aklında bulunsun..

sağol canım bu ara taksit yapmamam lazım en az 2 ay sonra ferahlayacam o yüzden beklemeye alayım:))
önerin için teşekkür ederim

benim gözüm zaten kapanıyo off off
aysel siz ne kadar verdiniz tatile para sorması ayıp :)))
görümcemler türkbükü voyag a gidiyolar uçak dahil 2,000 tl şok oldum nan :S

kızlar tünaydın offff saat 10 buçukta kalktım hala çok uykum var dün arkadaşımla piyerlotiye çıktık çok dolaştık bacaklarım tutuldu valla Alişimde o kadar sevdiki oraları hiç huzursuzluk yapmadı arabasında uyudu oynadı mamasını yedi 4 saat arabasından inmedi desem yeridir bu sıralar o kadar çok dolaşıyoruzki yavrum oda alıştı ne yapsın eşim bile diyoki seni evde tutabilene aşkolsun bende dedimki evden çıkamadığım 7 ayın acısını çıkartıyorum ama bu bikaçgün evdeyim halılarımı yıkamaya verdim bugün koltuklarımı yıkıcam camlarımı silicem çok işim var çok şimdide gezmelerin acısını çıkartıyım dimi ama hadi görüşürüz canlarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…