ben de baktım gündüz kimse yok yazmadım yaakimse uğramadı bugün...:82:
merhaba canım:)saolasın:)okulu özlemişim hakkaten:)evde olmak bebişimle kalmak çok keyifli ancak bunca sene emek verip de çalışmamak üzüyoduMERABA ÖZGÜL, CANIM BİZ DE SENİ VE OĞLUNU ÖZLEDİK ...OKUL HAYATINA YENİDEN BAŞLAMANA SEVİNDİM ...HAYIRLI UĞURLU OLSUN ..BOL BOL KOLAYLIKLAR DİLİYORUM...HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ ÇALIŞMAN SÜPER BENCE ...PEKİ MUHAMMEDE KİM BAKCAK ?PAŞA YÜRÜYOR DEMEK MAŞALLAH ONADARISI BENİM KIZIMIN BAŞINA TEZ ZAMANDA İNŞALLAH ...VAKTİN OLURSA VDEOYA ÇEK DE GÖRELİM ÇOK KOMİK OLUYOR BEBELER YENİ YÜRÜMEYE BAŞLAYINCA :)))))
merhaba kızlar,özgül muhammed e maşallahsizin katkınız oluyormu kendi kendinemi alıştı emekleme yürüme falan,bizimkide popo üstü geziyor emekleme yok.arada bir koltuğa tutunup kalkma çabaları bu kadar
melodi, zeynep, peri, renan; teşekkür ederim, darısı tüm isteyenlerin başına...
eda değişti numaram, mesaj atarım faceden yrn, şu an afyonum patlamadı bu saatte bebe ağlaması dinliyorum, ya sabırrrrrr
yok canım olmadı ama olsa hayır demem :)
evet canım tam tamına 12 hafta erken dogdu minik cadılarım.ama ikisini kaybedeli tam bir yıl oldu .1 yıl olduda ne oldu ben halen aynıyım ama iyiki kızım var yoksa ne olurdu halim bilmiyorum şüküRleR rolsun RABBİME . BENİM KÜÇÜK PRENSESİM İYİ TABİİ ARTIK KÜÇÜK DEMEK BİRAZ SAÇAMALIK OLUYO AMA BÜYÜDÜK TEYZELERİ SAÇ BAŞ YOLUYORUZ KIZINCA 8 DİŞİMİZ VAR BUNU KULLANIP BİRDE SONUNDA ISIRIYORUZ. UMARIM SİZİNKİLERDE ÇOK ÇOK İYİDİR
masallah canim ogluna zaten belliydi muhammedin erken yürüyecegi darisi bizimkilerin basinaselammmmm kızlar:)bebişlerinizi de sizi de özledim:)
hasta bebişler varsa çok geçmiş olsun hepsinee:)
burcu evin hayırlı olsun:)
malumunuz seminerler başladı 2 haftadır okulda bi toplantıdır bi hazırlıktır gidiyo:)ve nihayet yarın okullar açılıyo:)oğlumdan ayrılmak evet zor oluyo çalışan annneleri şimdi anlıyorum ama bi taraftan da evde boşluğa düşmüştüm iyice bu psikolojimden kurtulcam.bu sene 4. 7. ve 8. sınıflara gireceğim ve haftanın sadece 3 günü çalışcağım çok heyecanlıyım çünkü 4. sınftakiler kadar bıcır ve küçüklere hiç ingilizce öğretmemeiştim:)hep ergenlerle boğuşuyodum:)şimdiden çok güzel planlar yaptım:) ayrıca muhammed 16 eylül itibariyle yürüyor kızlar:)darısı bütün paşaların cimcimelerin başına,geçmişe bakamadım yürüyen emekleyen varsa da hepsine maşallahhhhhhhhhhhh:)
hayirli olsun canim disinizOğlumun dişi çıktı nan sonunda
sölemediğim kimse kalmadı size de sölim öle uyuyayım dedim
ok
lady eda hayırlı olsun dişiniz.....en son senin sıpa çıkardı galiba....en sağlam seninkinin dişleri olacak
yarın okul başlıyor.......öğlende yiğit paşa babaannesine gidecek bende okula.....haydi bismillah..