yasemin niye erken doğuruyoo daha vardı facede 3 gün kaldı yazmışş
Asenam hıc gıtmedın mı cok şaşırdım ya.. Istanbulun avrupa yakasındakı en guzel alısverıs merkezı bence. Istınye Park ı da cok sevıom ama orası cok pahalı cevahır hem ekonomık hem guzel :)
medıcal parkta mı dogurcaktı o da :S konusulduysa da ben unuttum..
önunden çok geçtım.. ama bır kez gırdım.. 5 dk kalıp çıktım.. gezmedım bıle içini.. evet bana uzak ta degıl aslında.. bız eşimle alışveriş merkezı gezmeyı çok sevmeyız bırde.. kendımızı denız kenarına atarız dırekt.. istinye parka da bır kez gırdık.. ama ıstınyede hoş bır yer var sureklı gideriz yemege.. ama nedense hiç içimizdne gelmez istinye park a gırmek
bebişine bakacaktim e-bebek sayfasindan..çok tatli bebişler war :))
ben allah ızın verırse orda dogurcam ya benım sıpanın resmını de koyarlar o zmn :)
bende 5 belki daha yakın yazıo, nerde gordun uc gun kaldı yazdıgını ?
gece sancılandı cnm sancıları 110 cıkmıs, duzenlı gelmeye baslarsa gerı gelın dııp yolamıstı doktoru, sbh da msj attım doguma gırıorum dua edın dıye cvp yazdı
nerden alışveriş yapıosunuz bu durumda ?
sinemaya nereye gidiosunuz asenam ?
ben de gormedım goremeden de dogurcam heralde..günü az kalanlar için şimdiden hayırlı kolay doğumlar diliyorum.
dün benimki çok komikti.
koltukta sol tarafıma dönük oturdum yatar gibi. çikolata yemiştim.
sağ tarafımı kaldırıp durdu dalga dalga.
ama bugüne kadar elinin ya da ayağının şeklini görmedim.
gören var mı aranızda?
bır kaç defa carusel e gıttık.. sadece.. genelde evde izleriz..
Benim de bir sorum var:) istinyeparkta nerde yemek yemeyi tercih ediyosunuz asenam?önunden çok geçtım.. ama bır kez gırdım.. 5 dk kalıp çıktım.. gezmedım bıle içini.. evet bana uzak ta degıl aslında.. bız eşimle alışveriş merkezı gezmeyı çok sevmeyız bırde.. kendımızı denız kenarına atarız dırekt.. istinye parka da bır kez gırdık.. ama ıstınyede hoş bır yer var sureklı gideriz yemege.. ama nedense hiç içimizdne gelmez istinye park a gırmek