2010 Kasım Anneleri

yasemin niye erken doğuruyoo daha vardı facede 3 gün kaldı yazmışş

bende 5 belki daha yakın yazıo, nerde gordun uc gun kaldı yazdıgını ?
gece sancılandı cnm sancıları 110 cıkmıs, duzenlı gelmeye baslarsa gerı gelın dııp yolamıstı doktoru, sbh da msj attım doguma gırıorum dua edın dıye cvp yazdı

Asenam hıc gıtmedın mı cok şaşırdım ya.. Istanbulun avrupa yakasındakı en guzel alısverıs merkezı bence. Istınye Park ı da cok sevıom ama orası cok pahalı cevahır hem ekonomık hem guzel :)

önunden çok geçtım.. ama bır kez gırdım.. 5 dk kalıp çıktım.. gezmedım bıle içini.. evet bana uzak ta degıl aslında.. bız eşimle alışveriş merkezı gezmeyı çok sevmeyız bırde.. kendımızı denız kenarına atarız dırekt.. istinye parka da bır kez gırdık.. ama ıstınyede hoş bır yer var sureklı gideriz yemege.. ama nedense hiç içimizdne gelmez istinye park a gırmek

nerden alışveriş yapıosunuz bu durumda ?

sabah faceyi açınca gözüme çarptı ama aklımda 3 kalmış evet 5 yazıyomuşş şimdi baktımm normal doğummu acaba inş. kurtulmuşturr

nerden alışveriş yapıosunuz bu durumda ?

kıyafet için gıderız beraber alır ve hemen çıkarız.. yanı alışveriş merkezınde yemek yemeyız mesela.. dışarıda farklı yere gıtmeyı tercıh ederız.. ev ve mutfak alışverişini ben yaparım gelır benı alır marketten. zaten genelde haftalık aldıgımız içinde fazla olmuyor her defasında..

yanı alışveriş merkezleri ikimizide sarmaz fazla.. gezme amaçlı hıç gıtmeyız.. benım her zaman tercıhım sahıl ve denız kenarıdır.. acık havadır..

selam kızlar bi kaç gündür giremiyorum. ağrılar baya arttı, oturmakta zorlanıyorum. ayın 18inde son kontrolümüzü olduk. ayın birinde inşallah kızımı kucağıma alıcam...

bilgisayarım kafayı yedi bir ara.
yasemin doğum yaptı mı?

günü az kalanlar için şimdiden hayırlı kolay doğumlar diliyorum.
dün benimki çok komikti.
koltukta sol tarafıma dönük oturdum yatar gibi. çikolata yemiştim.
sağ tarafımı kaldırıp durdu dalga dalga.
ama bugüne kadar elinin ya da ayağının şeklini görmedim.
gören var mı aranızda?

ben de gormedım goremeden de dogurcam heralde..
bır kaç defa carusel e gıttık.. sadece.. genelde evde izleriz..

ilginç valla avm lere gıtmemek..

benim kızım sürekli sağda sırtını bastırıyo. sol taraftada son 3-4 gündür ayağını belli ediyo. vede hareket ederken kendini çok bastıtıyo heralde acayip canımı acıtıyo.

Selam herkese..
yasemin doğuma girmiş sabah,muhtemelen kızı kollarındadır,mis gibiboshayallersmile

benim oğlumda sağ tarafıma dayanıyor. ama neresini dayıyor bilmiyorum.
bazende küçük bir çıkıntı oluyor elimi koyunca hemen kaçıyor.
şöyle parmaklarını göremedim, merak ediyorum.
bazende resmen karnımda parmaklarıyla tırmalıyor gibi canımı acıtıyor sıpam.

Benim de bir sorum var:) istinyeparkta nerde yemek yemeyi tercih ediyosunuz asenam?

prop avm ler o kadar çogaldı kı, genelde hepsınde aynı markaların magazası var.. istısnasız.. ve süreklı kıyafet alınmıyor zaten.. uygun bır şey oldugunda da eşime de, kendıme de alıyorum zaten.. mutfak alışverişini kendım daha iyi yapıyorum.. eşim hadı hadı sıkıyor benı.. bayramlarda, pazar gunleri kesınlıkle gıtmeyız.. çok önemlı bır durum olursa gıdılır.. o kalabalıkta dolaşmak yoruyor zaten.. özellıkle avm de yemek yemek benı bogar, gurultu vs...

temız hava, ve denız manzaralı açık havada yemek yemek daha daha cazıp.. denız kenarnda yurumek, ormanda yuruyuş yapmak daha rahat gelıyor.. pazar kahvaltısını dışarda acık havada yapmak bize daha hoş gelıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…