2010 Kasım Anneleri

ay bı cıkolata daha yersem kusacam.. aksam 3-4 paket yedım ondan snr mıdem garıplestı yıne bugun yemeyım artık bı zahmet.. hıc ıstahım yok cnm bı tek cıkolata ıstıyo valla baska bısı ıstemıo :) uzattım kızlar bacakları, duzelırım bırazdan.

kapat pc yi uzan biraz ekrana bakmakta iyi gelmez cnmm

Misler gibi oldum ve geldim nihayet, yine ballı süt yaptım kendime onu içiyorum şimdi, burnumu silmekten helak oldum kuaförde, bu grip çok feci ya, kuaförümde grip olmuştu, resmen bi salgın var demek...

Sizler naptınız, doğuran yok henüz inş, bi geçmişe bakıp gelim ben...

hoşgeldinn nalanımm yasemin doğurmuşş:lepi:

cnm sen şekerini hiç tınlamıosun artık ama bu kaar ballı süt de iyi gelmez bal koymadan içsen :S limonlu sıcak su yapıp içsen biraz da..

Yasemin doğurdu cnm opuyorumnanaktan

ohhh ne güzel bende bi halledebilsem şu kuaför işini..

valla yrn ıkı kuafore taşıncam :S genıtal agda, kaş bıyık ıcın cevahire, dığer butun agdalar ve manıkur pedıkur ıcın fulyaya, arada dogurmazsam ıyıdır :))

prop önunden geçip içine sadece bır kez gırdıgım 5 dk kaldıgım cevahırı gerçekten merak etmeye başladım.. bu hafta gıdecegım artık... kocam izin verırse bu halde tabı...

Ay ne güzel ya, keşke benimde böle yapanım olsa, ne kadan güzel olur, her şeyi kendim yapmaktan sıkıldım valla..

Asenam hıc gıtmedın mı cok şaşırdım ya.. Istanbulun avrupa yakasındakı en guzel alısverıs merkezı bence. Istınye Park ı da cok sevıom ama orası cok pahalı cevahır hem ekonomık hem guzel :)

Asenam hıc gıtmedın mı cok şaşırdım ya.. Istanbulun avrupa yakasındakı en guzel alısverıs merkezı bence. Istınye Park ı da cok sevıom ama orası cok pahalı cevahır hem ekonomık hem guzel :)

istanbul sisli'de buyumus biri olarak bende çok seviyorum cevahir alisveris merkezini. Esimle turkiyeye gittigimizde mutlaka ugrariz.

şu an kaç kılosun.. ne kadar verdın dogumdan sonra...

anam siz cok hizlisiniz kac sayfa ilerlemis hemen kaydirigubbakcemile3 bebeleriniz olsun da gorurum sizi bizim ekim analari topigi de boyleydi simdi 5 gunde 2 sayfa anca ilerliyo
24 kilo aldim anacim.bizim kiz bi ara geriden geliyodu doktorum da tatli ye bebek kilo alsin dedi. ben dayandim tatliya aklinialirimsmile 3710 dogdu minnosum. hos dogduktan sonra istahsiz bi bebek oldu cikti. simdi zayif sempatiksalakcinni

normal mi yaptın sezeryan mı kaç kilo aldın kaçını verdin kaçı kaldı üzerine kaç kilo aldın ne çok sordum dimi eyvahedigeldismile

sezeryan yaptim. normali bekledik 40. hafta oldu gelmedi minigim. doktor kilosu var biraz da kafasi buyuk gibi normal zor olur dedi. 7 saat normal dogum sancisi cektim sonra sezeryana alindim :2:
sor sor bis iolmaz bizde o donemler cok soruyoduk. 55 le hamile kaldim.79 la doguma girdim. ama ben cok sistim ayaklarim davuldu resmen.dogumdan 1 hafta sonra 72 idim. sonra sutun olmaz ye baskilariyla 71 de takili kaldim veremedim. homidi girtlak yedim sempatiksalakcinni o kadar yemeye kilo almam gerekirdi ama emzirdigim icin dengeledim demek ki. 1 yasina kadar emdi yeni birakti memeyi. ben de zayiflamaya karar verdim artik

yasemin doğurmuş yaa anaaaaa :ecrin_bebek:

hadi sira bana geldi aklinialirimsmile

medical parktami doğurdu acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…