benim oğlumda sağ tarafıma dayanıyor. ama neresini dayıyor bilmiyorum.
bazende küçük bir çıkıntı oluyor elimi koyunca hemen kaçıyor.
şöyle parmaklarını göremedim, merak ediyorum.
bazende resmen karnımda parmaklarıyla tırmalıyor gibi canımı acıtıyor sıpam.
Benim de bir sorum var:) istinyeparkta nerde yemek yemeyi tercih ediyosunuz asenam?
prop avm ler o kadar çogaldı kı, genelde hepsınde aynı markaların magazası var.. istısnasız.. ve süreklı kıyafet alınmıyor zaten.. uygun bır şey oldugunda da eşime de, kendıme de alıyorum zaten.. mutfak alışverişini kendım daha iyi yapıyorum.. eşim hadı hadı sıkıyor benı.. bayramlarda, pazar gunleri kesınlıkle gıtmeyız.. çok önemlı bır durum olursa gıdılır.. o kalabalıkta dolaşmak yoruyor zaten.. özellıkle avm de yemek yemek benı bogar, gurultu vs...
temız hava, ve denız manzaralı açık havada yemek yemek daha daha cazıp.. denız kenarnda yurumek, ormanda yuruyuş yapmak daha rahat gelıyor.. pazar kahvaltısını dışarda acık havada yapmak bize daha hoş gelıyor..
allahım sinirlenmiycem son 2 haftam!
sakin olmalıyım!
:) galiba doğurana kadar anlayamayacağız neresini dayıyorlar karnımıza... benim kızımda bazen minik bir çıkıntı yapıyor ayağı diye tahmin ediyorum sadece :) ama ben nereye elimi koysam orayı şişiriyor iyice, çek elini mi diyor bilmem :)benim oğlumda sağ tarafıma dayanıyor. ama neresini dayıyor bilmiyorum.
bazende küçük bir çıkıntı oluyor elimi koyunca hemen kaçıyor.
şöyle parmaklarını göremedim, merak ediyorum.
bazende resmen karnımda parmaklarıyla tırmalıyor gibi canımı acıtıyor sıpam.
evet yaa hergün mutlaka hıçkırık oluyor 3-5 dk sürüyor, üzülüyorum da çünkü beni hıçkırık tutunca canım çok yanar, hiç sevmem :Sgeçen gecede dizini çıkarmıştı bizimki karnımdan.. ceviz gibi şişmişti babamız bile şaşırdı , o kadar kötü batırıyoki kemiklerini cadı.... bi doğsun ben ona sorucam bunların hesabını... bide çok fazla hıçkırıyo özellikle geceleri sizdede oluyomu?
geçen gecede dizini çıkarmıştı bizimki karnımdan.. ceviz gibi şişmişti babamız bile şaşırdı , o kadar kötü batırıyoki kemiklerini cadı.... bi doğsun ben ona sorucam bunların hesabını... bide çok fazla hıçkırıyo özellikle geceleri sizdede oluyomu?
prop avm ler o kadar çogaldı kı, genelde hepsınde aynı markaların magazası var.. istısnasız.. ve süreklı kıyafet alınmıyor zaten.. uygun bır şey oldugunda da eşime de, kendıme de alıyorum zaten.. mutfak alışverişini kendım daha iyi yapıyorum.. eşim hadı hadı sıkıyor benı.. bayramlarda, pazar gunleri kesınlıkle gıtmeyız.. çok önemlı bır durum olursa gıdılır.. o kalabalıkta dolaşmak yoruyor zaten.. özellıkle avm de yemek yemek benı bogar, gurultu vs...
temız hava, ve denız manzaralı açık havada yemek yemek daha daha cazıp.. denız kenarnda yurumek, ormanda yuruyuş yapmak daha rahat gelıyor.. pazar kahvaltısını dışarda acık havada yapmak bize daha hoş gelıyor..
günaydın kızlar:) dün burda kontrole gıttım bebeğim ters duruyordu kafayı yukarı tarafta yani. dr dönebilir dedi ama canım sıkılmadı desem yalan olur(
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar yasemın doguma gırıoooooooooooo
günaydınnnnn kızlar nasılsınız...kontrolden geliyorum şimdi bebişim gayet ii şükürler olsun 3200 olmuş kilosu2,5 hafta önden gidiyormuş. doktor kafası büyük ondan kanala giremiyor daha yukarrda böle giderse sezeryan mecburi dedi gene ama durucu diil bu dedi:) ay çok heyecanlııı. kızım gelsin artıkkk.
dün akşam komedi dükkanına gülerken bir ara doğuruyorum sandım vallasempatiksalakcinni
izlemeyenler dün akşamki doğum sahnesini bence izlesin kaydirigubbakcemile3
hey maşallahbir toprak daha :))
yaseminle günlerimiz aynıydı biizm 37+4 olması lazım..
çok yorgun bitkin ve halsizim kızlarr akannehir
ya şekerım ya tansıyonum bısıler dustu kesın uzattım bacakları hemen kadın da korktu sen bı gıt yat dıye.. basım da donuyo soguk soguk da terlıom kesın bısılerım düştü :) gece de mıdem cok kotuydu ya uyurken bıle bılanıodu..
hoşgeldinn nalanımm yasemin doğurmuşş:lepi:
cnm sen şekerini hiç tınlamıosun artık ama bu kaar ballı süt de iyi gelmez bal koymadan içsen :S limonlu sıcak su yapıp içsen biraz da..
Yasemin doğurdu cnm opuyorumnanaktan
ohhh ne güzel bende bi halledebilsem şu kuaför işini..
Benim hastanemde de var aynı uygulama.Gop hastaneMedical Park Hastaneler Grubu E-Bebek
bende orda doğurcam inşallah..tüm bebeklerin koyuyolar.
uzak olan eş dost akraba görebilio bebeği.her hastanede yok bu uygulama.
çok güzel bişii bence.
Mersin de çok sıcak,çekilmez,ancak oraya gidilir yazınbizde avm bi forum var zaten ama iyiki var o da olmazsa gidecek yer yok sineması falan iyi en azından hem yazın sıcaklarda klimalı serin serin rahat ediyoruz valla ankarayı en çok bu yüzden özlüyorum en azından hep aynı yere gitmek zorunda kalmıyoduk ama tabi şuan forum amalede kaynıo o açıdan gıcık görmemişin avm si olmuş hesabı tüm dershane gençliği falan da oralarda
ıstanbul forumdakı kesım de pek hoş değil, özellıkle haftasonları ıkeaya fln ucuza yemek yemeye gelmıs tıpler forumda gezınıo oluyo.. ama koca bır kat bebek magazası var forumda baska hıcbı yerde o kdr cok bebek magazası yok valla o yuzden sevıyorum
yasemincim hadi maşallah gozun aydın. darısı bızlerın basına ınsalahbilgisayarım kafayı yedi bir ara.
yasemin doğum yaptı mı?
selam kızlar bi kaç gündür giremiyorum. ağrılar baya arttı, oturmakta zorlanıyorum. ayın 18inde son kontrolümüzü olduk. ayın birinde inşallah kızımı kucağıma alıcam...
herkesın mıdesı bulanıyor... kızlar galıba hepımız hamıleyız.... :))))))
bende uyuyamıyorum hıc ya modemde fecı yanıyr yınegünaydın millet..berbat bi gece geçirdim 3te anca uuyabildim sabahın 6sında uyandım kocamı ankaraya gönderdim ayy Allahım benim için kalmıcak bugün geri dönecek ama onun başka bi şehirde olması bile gerdi beni psikolojik olarak galiba heryerim ağrıyor doğurmam inş....