2010 Kasım Anneleri

benim oğlumda sağ tarafıma dayanıyor. ama neresini dayıyor bilmiyorum.
bazende küçük bir çıkıntı oluyor elimi koyunca hemen kaçıyor.
şöyle parmaklarını göremedim, merak ediyorum.
bazende resmen karnımda parmaklarıyla tırmalıyor gibi canımı acıtıyor sıpam.

geçen gecede dizini çıkarmıştı bizimki karnımdan.. ceviz gibi şişmişti babamız bile şaşırdı , o kadar kötü batırıyoki kemiklerini cadı.... bi doğsun ben ona sorucam bunların hesabını... bide çok fazla hıçkırıyo özellikle geceleri sizdede oluyomu?

Benim de bir sorum var:) istinyeparkta nerde yemek yemeyi tercih ediyosunuz asenam?

istınye parkta yemek yemedık hiç... istinyede sahıl kenarındakı balıkçılar var, ve sarıyer garıpçe de oralarda yemek yerız. genelde.. sabah kahvaltısı için de guzel yerler var.. oraları tercıh ederız..

rumelı fenerı, sarıyer, uskudar, beylerbeyı, cengelköy benım favorı yerlerımdır.. :))))..

Alışveriş merkezlerini çok severim ben..Kışın zaten fazla bir yere gidilmiyor,yazın da sıcakta tercih ediliyor,klimalı ortam diye..Bebişler doğsun,onları da alıştırıcam gezmeye..Ama Forum yakın bize ,10 dakika hemen..En çok oraya gidiyoruz.Hafta içi çok güzel.Cevahir e de gidiyoruz..İstinyepark a kısmet olmadı gitmek,niyetim var bir ara gitmeye

allahım sinirlenmiycem son 2 haftam!
sakin olmalıyım!

prop avm ler o kadar çogaldı kı, genelde hepsınde aynı markaların magazası var.. istısnasız.. ve süreklı kıyafet alınmıyor zaten.. uygun bır şey oldugunda da eşime de, kendıme de alıyorum zaten.. mutfak alışverişini kendım daha iyi yapıyorum.. eşim hadı hadı sıkıyor benı.. bayramlarda, pazar gunleri kesınlıkle gıtmeyız.. çok önemlı bır durum olursa gıdılır.. o kalabalıkta dolaşmak yoruyor zaten.. özellıkle avm de yemek yemek benı bogar, gurultu vs...

temız hava, ve denız manzaralı açık havada yemek yemek daha daha cazıp.. denız kenarnda yurumek, ormanda yuruyuş yapmak daha rahat gelıyor.. pazar kahvaltısını dışarda acık havada yapmak bize daha hoş gelıyor..

bız de pazar kahvaltısına avm ye gıtmeyız cnm zaten :)) ama yemege fln kanyona gıtmeyı cok sevıyorum mesela. sınemaya da her hafta gıdıoruz genelde.. bız her hafta gıdıoruz kısacası

Son düzenleme:
biz de istanbul'da çok gezeriz avm leri. oliviuma (outlet olduğu için), cevahire, forum istanbula ve tabii ki ikeaya mutlaka gideriz. istinye parka gitmek bize de nasip olmadı. bir de viaportu merak ediyorum.

selam güzel anneler :)
doğumlar yaklaştı iyice.. yasemin arkadaşımız doğum yapmış, gözü aydın, sağlıkları yerinde olsun da...
bugün kurutma makinesi geldi, geçen hafta 5 günde kurumamıştı çamaşırlar artık sinir olmak yok :lepi:

benim oğlumda sağ tarafıma dayanıyor. ama neresini dayıyor bilmiyorum.
bazende küçük bir çıkıntı oluyor elimi koyunca hemen kaçıyor.
şöyle parmaklarını göremedim, merak ediyorum.
bazende resmen karnımda parmaklarıyla tırmalıyor gibi canımı acıtıyor sıpam.
:) galiba doğurana kadar anlayamayacağız neresini dayıyorlar karnımıza... benim kızımda bazen minik bir çıkıntı yapıyor ayağı diye tahmin ediyorum sadece :) ama ben nereye elimi koysam orayı şişiriyor iyice, çek elini mi diyor bilmem :)
geçen gecede dizini çıkarmıştı bizimki karnımdan.. ceviz gibi şişmişti babamız bile şaşırdı , o kadar kötü batırıyoki kemiklerini cadı.... bi doğsun ben ona sorucam bunların hesabını... bide çok fazla hıçkırıyo özellikle geceleri sizdede oluyomu?
evet yaa hergün mutlaka hıçkırık oluyor 3-5 dk sürüyor, üzülüyorum da çünkü beni hıçkırık tutunca canım çok yanar, hiç sevmem :S

Son düzenleme:
bizde avm bi forum var zaten ama iyiki var o da olmazsa gidecek yer yok sineması falan iyi en azından hem yazın sıcaklarda klimalı serin serin rahat ediyoruz valla ankarayı en çok bu yüzden özlüyorum en azından hep aynı yere gitmek zorunda kalmıyoduk ama tabi şuan forum amalede kaynıo o açıdan gıcık görmemişin avm si olmuş hesabı tüm dershane gençliği falan da oralarda

ıstanbul forumdakı kesım de pek hoş değil, özellıkle haftasonları ıkeaya fln ucuza yemek yemeye gelmıs tıpler forumda gezınıo oluyo.. ama koca bır kat bebek magazası var forumda baska hıcbı yerde o kdr cok bebek magazası yok valla o yuzden sevıyorum

miracle bizim doğum tarihleri aynıymış ya şimdi farkettim. ya da daha önceden farkettiysem de unutmuşum :CüvCüv:

bende diyorum doğsun poposunu ve ayaklarını ısırıcam.
ben anlamıyorum hıçkırdığını, nasıl oluyor anlatır mısın?

prop avm ler o kadar çogaldı kı, genelde hepsınde aynı markaların magazası var.. istısnasız.. ve süreklı kıyafet alınmıyor zaten.. uygun bır şey oldugunda da eşime de, kendıme de alıyorum zaten.. mutfak alışverişini kendım daha iyi yapıyorum.. eşim hadı hadı sıkıyor benı.. bayramlarda, pazar gunleri kesınlıkle gıtmeyız.. çok önemlı bır durum olursa gıdılır.. o kalabalıkta dolaşmak yoruyor zaten.. özellıkle avm de yemek yemek benı bogar, gurultu vs...

temız hava, ve denız manzaralı açık havada yemek yemek daha daha cazıp.. denız kenarnda yurumek, ormanda yuruyuş yapmak daha rahat gelıyor.. pazar kahvaltısını dışarda acık havada yapmak bize daha hoş gelıyor..

büyük marketler dahil, alışveriş merkezlerini bende sevmiyorum.
o kalabalıkta boğuluyorum ve herkes haftasonu oraya gidiyor. hep marka ve pahalı şeyler bir arada. geçenlerde agoraya gittik annemle jokerden alışveriş için mecbu cumartesi vaktim oldu. aman allahım nasıl kalabalık. fenalık geldi, sonra kipaya gittik, biraz alışveriş yapıp yukarı çıktık yemek yemeğe. ama çok sıkıldım. kolay kolay gelmem bir daha dedim.
bende açık alanları ve deniz kenarını tercih ediyorum. forum burdada var. 2 kere gittim bir daha da kolay kolay gitmem.

günaydın kızlar:) dün burda kontrole gıttım bebeğim ters duruyordu kafayı yukarı tarafta yani. dr dönebilir dedi ama canım sıkılmadı desem yalan olur:KK43:(

Aaaaa geçmiş olsun cnm umarım yakın zamanda döner bebişin...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar yasemın doguma gırıoooooooooooo

Hadi hayırlısı olsun bakalım, herhalde şu an kızını kucağına almıştır bile..

günaydınnnnn kızlar nasılsınız...kontrolden geliyorum şimdi bebişim gayet ii şükürler olsun 3200 olmuş kilosu:nazar: 2,5 hafta önden gidiyormuş. doktor kafası büyük ondan kanala giremiyor daha yukarrda böle giderse sezeryan mecburi dedi gene ama durucu diil bu dedi:) ay çok heyecanlııı. kızım gelsin artıkkk.

Oy maşallah :nazar::nazar: tosuncuk olmuş bebişin...

dün akşam komedi dükkanına gülerken bir ara doğuruyorum sandım vallasempatiksalakcinni
izlemeyenler dün akşamki doğum sahnesini bence izlesin kaydirigubbakcemile3

Ben geçen hafta sonu aliş bölümünü izledim yarıldım resmen, eşim netten indirio onun bölümlerini...

hey maşallah :nazar: bir toprak daha :))

yaseminle günlerimiz aynıydı biizm 37+4 olması lazım..

çok yorgun bitkin ve halsizim kızlarr akannehir

Yordun kendini dün, bugün otur dinlen bari tatlım ya...

ya şekerım ya tansıyonum bısıler dustu kesın uzattım bacakları hemen kadın da korktu sen bı gıt yat dıye.. basım da donuyo soguk soguk da terlıom kesın bısılerım düştü :) gece de mıdem cok kotuydu ya uyurken bıle bılanıodu..

Anaaa geçmiş olsun prop, hızlı hareket etme tatlım, ayaklarını uzatıp dinlen biraz, bi tansiyon aleti alsaydın keşke ölçerdin tansiyonunu hemen..

hoşgeldinn nalanımm yasemin doğurmuşş:lepi:

He okudum temin geçmişte prop yazmış, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş., darısı bizim başımıza artık...

Sen nassın tatlım, kayracık napiiii...

cnm sen şekerini hiç tınlamıosun artık ama bu kaar ballı süt de iyi gelmez bal koymadan içsen :S limonlu sıcak su yapıp içsen biraz da..

Yasemin doğurdu cnm opuyorumnanaktan

Limon midemi yakiii, aslında iştahım yok bi şi yiyemiyom doğru düzgün, kızım kilo alsın biraz diye bu kadar ballı süt tükettim, umarım işe yaramıştır, napim bugün kilosuna bakılacak...

ohhh ne güzel bende bi halledebilsem şu kuaför işini..

Ay hallet valla Fınfık, ben çok rahatladım, dünde ağdamı yapmıştım zati, artık kızımı karşılamaya hazırım...:lepi:

biz de çok kalabalık oluyor diye hafta sonları gitmemeye çalışırız hep. hafta içi erken saatlerde gitmek en iyisi.

yazın zaten akşam uzerı çıkılıyor dışarı, açk havada oturmak guzel oluyor nargıle vs varsa daha guzel oluyor.. ben bahçelıevlerde oturyorum ama gece yuruyuşune istinye ye gittigimiz çok olmuştur,, :))) forum istanbul a gıttık bır kaç defa, ikea ya da gıdıyoruz. arada bır.. ihtıyaç varsa alışveriş amaçlı.. ama ben kapalı mekanlardan hoşlanmıyorum... her mevsımde guzel olan yerler var.. tercııhım istanbul tum sahıl kesımlerıdır.. ve anadolu yakasıdır...

Medical Park Hastaneler Grubu E-Bebek

bende orda doğurcam inşallah..tüm bebeklerin koyuyolar.
uzak olan eş dost akraba görebilio bebeği.her hastanede yok bu uygulama.
çok güzel bişii bence.
Benim hastanemde de var aynı uygulama.Gop hastane
bizde avm bi forum var zaten ama iyiki var o da olmazsa gidecek yer yok sineması falan iyi en azından hem yazın sıcaklarda klimalı serin serin rahat ediyoruz valla ankarayı en çok bu yüzden özlüyorum en azından hep aynı yere gitmek zorunda kalmıyoduk ama tabi şuan forum amalede kaynıo o açıdan gıcık görmemişin avm si olmuş hesabı tüm dershane gençliği falan da oralarda
Mersin de çok sıcak,çekilmez,ancak oraya gidilir yazın
ıstanbul forumdakı kesım de pek hoş değil, özellıkle haftasonları ıkeaya fln ucuza yemek yemeye gelmıs tıpler forumda gezınıo oluyo.. ama koca bır kat bebek magazası var forumda baska hıcbı yerde o kdr cok bebek magazası yok valla o yuzden sevıyorum

Hafta sonu çok kötü yaa,İkea da adım atılamıyor..Hafta içi güzel oluyor,sakin sakin..Bebek mağazalarını eşim de seviyo,ezberledi.En son geçen gün yolladım onu,emzirme yastığı ile humana çay aldı bana

bilgisayarım kafayı yedi bir ara.
yasemin doğum yaptı mı?
yasemincim hadi maşallah gozun aydın. darısı bızlerın basına ınsalah

selam kızlar bi kaç gündür giremiyorum. ağrılar baya arttı, oturmakta zorlanıyorum. ayın 18inde son kontrolümüzü olduk. ayın birinde inşallah kızımı kucağıma alıcam...

ay hadı ınsallah saglıklacnm

herkesın mıdesı bulanıyor... kızlar galıba hepımız hamıleyız.... :))))))
:KK1: hadı canım

günaydın millet..berbat bi gece geçirdim 3te anca uuyabildim sabahın 6sında uyandım kocamı ankaraya gönderdim ayy Allahım benim için kalmıcak bugün geri dönecek ama onun başka bi şehirde olması bile gerdi beni psikolojik olarak galiba heryerim ağrıyor doğurmam inş....
bende uyuyamıyorum hıc ya modemde fecı yanıyr yıne

X