günaydın kızlar:) dün burda kontrole gıttım bebeğim ters duruyordu kafayı yukarı tarafta yani. dr dönebilir dedi ama canım sıkılmadı desem yalan olur
(
Aaaaa geçmiş olsun cnm umarım yakın zamanda döner bebişin...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar yasemın doguma gırıoooooooooooo
Hadi hayırlısı olsun bakalım, herhalde şu an kızını kucağına almıştır bile..
günaydınnnnn kızlar nasılsınız...kontrolden geliyorum şimdi bebişim gayet ii şükürler olsun 3200 olmuş kilosu
2,5 hafta önden gidiyormuş. doktor kafası büyük ondan kanala giremiyor daha yukarrda böle giderse sezeryan mecburi dedi gene ama durucu diil bu dedi:) ay çok heyecanlııı. kızım gelsin artıkkk.
Oy maşallah
tosuncuk olmuş bebişin...
dün akşam komedi dükkanına gülerken bir ara doğuruyorum sandım vallasempatiksalakcinni
izlemeyenler dün akşamki doğum sahnesini bence izlesin kaydirigubbakcemile3
Ben geçen hafta sonu aliş bölümünü izledim yarıldım resmen, eşim netten indirio onun bölümlerini...
hey maşallah bir toprak daha :))
yaseminle günlerimiz aynıydı biizm 37+4 olması lazım..
çok yorgun bitkin ve halsizim kızlarr akannehir
Yordun kendini dün, bugün otur dinlen bari tatlım ya...
ya şekerım ya tansıyonum bısıler dustu kesın uzattım bacakları hemen kadın da korktu sen bı gıt yat dıye.. basım da donuyo soguk soguk da terlıom kesın bısılerım düştü :) gece de mıdem cok kotuydu ya uyurken bıle bılanıodu..
Anaaa geçmiş olsun prop, hızlı hareket etme tatlım, ayaklarını uzatıp dinlen biraz, bi tansiyon aleti alsaydın keşke ölçerdin tansiyonunu hemen..
hoşgeldinn nalanımm yasemin doğurmuşş:lepi:
He okudum temin geçmişte prop yazmış, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş., darısı bizim başımıza artık...
Sen nassın tatlım, kayracık napiiii...
cnm sen şekerini hiç tınlamıosun artık ama bu kaar ballı süt de iyi gelmez bal koymadan içsen :S limonlu sıcak su yapıp içsen biraz da..
Yasemin doğurdu cnm opuyorumnanaktan
Limon midemi yakiii, aslında iştahım yok bi şi yiyemiyom doğru düzgün, kızım kilo alsın biraz diye bu kadar ballı süt tükettim, umarım işe yaramıştır, napim bugün kilosuna bakılacak...
ohhh ne güzel bende bi halledebilsem şu kuaför işini..
Ay hallet valla Fınfık, ben çok rahatladım, dünde ağdamı yapmıştım zati, artık kızımı karşılamaya hazırım...:lepi: