hoşgeldin teo...
sezennnn kayra napiyooo kayranın kardeşi masal'ında gelmiş olması gerekiyor şu dakikalarda :))
öfff midem cok kotu sabahtan berı actım bı tost yedım sımdı mınıcık ama valla mıdem allak bullak :S saçlı olur işalla oğlum madme mıdem bulanıo bı boka yarasın sempatiksalakcinni
farkındayım bir kaç gündür öyle olduğunun sen gerildikçe bebekte gerilir relax olmaya çalış ve seni nelerin gerdiğini düşün ve hemen onlardan uzaklaş.
çık yürüyüş yap yavaş yavaş o da iyi gelir sana sakin ol çok az kaldı :teselli:
evet.
sezencım dun sorcaktım unuttum bugun konusu acılmıs sorayım: sen toplam kac kılo almıstın kacı gıttı ne zmn gıttı ?
ay sema o böğürtüler bizim evden bile sana gelmiş olabilir sempatiksalakcinni çok güldüm çookk ama aptal maç yüzünden 2. bölümü vermediler:umursamaz:
doğum belirtisi benden söylemesi :jeyyar:
doğum belirtisi benden söylemesi :jeyyar:
18 kilo cnmm aldım gidende 9 kiloo şimdilikksempatiksalakcinni
ay evet okudum fınfık masal bebekte 4. bebişimiz oldu burdan yazmakta çokk heyecan vericiymişş bebişleri kayra ye iç mıç modunda fınfıkım bez yetiştiremiyoruz desem yeridir marketlerde bezler indirime girince alın sakın kaçırmayınn sen nasılsın??
doğum belirtisi mi
ben de aynı sıkıntıları üç gündür yaşıyorum ne ysem ardındfan midem ekşiyip bulanıyor bogazıma acı su geliyor
ben de saçlandıgı için öyle oluyor diye duymuştum
Ne oluyo kız sana,yat uzan sen hemen doğuruyo musun yoksa :S tansiyonun falan mı düştü ki acaba :Soyy yuzumun halını gorsen hıc dalga gecmezsın fınfıkcım(
gunaydın...
canının sıkma boşuna, ankara yakın sayılır... her saat ucak var.. bır satte gelır isterse.. sorun yapma bence
Ne oluyo kız sana,yat uzan sen hemen doğuruyo musun yoksa :S tansiyonun falan mı düştü ki acaba :S
iç güveysinden halliceyiz işte sempatiksalakcinni ya o bez olayınıda stok yapmak istemiyim hangisini sevecek poposu bilmediğim için :S
oyy yuzumun halını gorsen hıc dalga gecmezsın fınfıkcım(
ya şekerım ya tansıyonum bısıler dustu kesın uzattım bacakları hemen kadın da korktu sen bı gıt yat dıye.. basım da donuyo soguk soguk da terlıom kesın bısılerım düştü :) gece de mıdem cok kotuydu ya uyurken bıle bılanıodu..