2010 Kasım Anneleri

sezennnn kayra napiyooo kayranın kardeşi masal'ında gelmiş olması gerekiyor şu dakikalarda :))

ay evet okudum fınfık masal bebekte 4. bebişimiz oldu burdan yazmakta çokk heyecan vericiymişş bebişleri kayra ye iç mıç modunda fınfıkım bez yetiştiremiyoruz desem yeridir marketlerde bezler indirime girince alın sakın kaçırmayınn sen nasılsın??

haklısın yawrum kımıldamıyo ben böyle olunca dediğin gibi çıkıp biraz yürürüm sakinleşirim inş.:1hug:

ay sema o böğürtüler bizim evden bile sana gelmiş olabilir sempatiksalakcinni çok güldüm çookk ama aptal maç yüzünden 2. bölümü vermediler:umursamaz:

tüh kaçırdım inşallah haftasonu yakalarım merak ettim baya zemuszemus

doğum belirtisi benden söylemesi :jeyyar:

doğum belirtisi mi
ben de aynı sıkıntıları üç gündür yaşıyorum ne ysem ardındfan midem ekşiyip bulanıyor bogazıma acı su geliyor
ben de saçlandıgı için öyle oluyor diye duymuştum

iç güveysinden halliceyiz işte sempatiksalakcinni ya o bez olayınıda stok yapmak istemiyim hangisini sevecek poposu bilmediğim için :S

Ne oluyo kız sana,yat uzan sen hemen doğuruyo musun yoksa :S tansiyonun falan mı düştü ki acaba :S

ya şekerım ya tansıyonum bısıler dustu kesın uzattım bacakları hemen kadın da korktu sen bı gıt yat dıye.. basım da donuyo soguk soguk da terlıom kesın bısılerım düştü :) gece de mıdem cok kotuydu ya uyurken bıle bılanıodu..

iç güveysinden halliceyiz işte sempatiksalakcinni ya o bez olayınıda stok yapmak istemiyim hangisini sevecek poposu bilmediğim için :S

hastanede molfix kullanmışlardı bütün bebeklere kızartı pişik yapmadı evdede prima kullanıyorum ondada sorun yok şimdilik ikisini denedim iyiii

propp çok mu karıştırdın mideni hafif bişeyler ye bakalım bugün bi de öyle dene doğrusu herkesin bulantısı var galiba ,benimde var sürekli bişey yeme ihtiyacı duyuyorum iş falan yapma uzzan bi kaç saat

soğuk soğuk terliyorsan şekerin düşmüş olabilir kesme şeker at ağzına çikolata falan ye

herkesın mıdesı bulanıyor... kızlar galıba hepımız hamıleyız.... :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…