- 29 Mart 2010
- 10.477
- 2
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkesın mıdesı bulanıyor... kızlar galıba hepımız hamıleyız.... :))))))
ay bı cıkolata daha yersem kusacam.. aksam 3-4 paket yedım ondan snr mıdem garıplestı yıne bugun yemeyım artık bı zahmet.. hıc ıstahım yok cnm bı tek cıkolata ıstıyo valla baska bısı ıstemıo :) uzattım kızlar bacakları, duzelırım bırazdan.
Misler gibi oldum ve geldim nihayet, yine ballı süt yaptım kendime onu içiyorum şimdi, burnumu silmekten helak oldum kuaförde, bu grip çok feci ya, kuaförümde grip olmuştu, resmen bi salgın var demek...
Sizler naptınız, doğuran yok henüz inş, bi geçmişe bakıp gelim ben...
Misler gibi oldum ve geldim nihayet, yine ballı süt yaptım kendime onu içiyorum şimdi, burnumu silmekten helak oldum kuaförde, bu grip çok feci ya, kuaförümde grip olmuştu, resmen bi salgın var demek...
ohhh ne güzel bende bi halledebilsem şu kuaför işini..
ayyyyy yapma nolurrrrr çok baydı bu espri akannehir
valla yrn ıkı kuafore taşıncam :S genıtal agda, kaş bıyık ıcın cevahire, dığer butun agdalar ve manıkur pedıkur ıcın fulyaya, arada dogurmazsam ıyıdır :))
Tamam yap da her gün yapma yazık sana da o kadar yani dinlen valla
bana diyo kendi yeni doktoruna açcak gider gitmez deliye bak:)))))))kaydirigubbakcemile3 aç aç aç aç hiç acımıcak:)))))))))
kız ben öyle demek istemedim yemek fln filan tabiki başka da. annemi arayıp anne gel evimi temizle desem anlamında şeettim:)Annem geldiğinde bir sürü şey yaptı attı buzluğa hiç oturmadı ütülerime kadar yaptı mesela:)
Asenam hıc gıtmedın mı cok şaşırdım ya.. Istanbulun avrupa yakasındakı en guzel alısverıs merkezı bence. Istınye Park ı da cok sevıom ama orası cok pahalı cevahır hem ekonomık hem guzel :)
şu an kaç kılosun.. ne kadar verdın dogumdan sonra...
normal mi yaptın sezeryan mı kaç kilo aldın kaçını verdin kaçı kaldı üzerine kaç kilo aldın ne çok sordum dimi eyvahedigeldismile
yasemin doğurmuş yaa anaaaaa :ecrin_bebek:
hadi sira bana geldi aklinialirimsmile
medical parktami doğurdu acaba??