- 30 Mayıs 2010
- 1.592
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın millet..berbat bi gece geçirdim 3te anca uuyabildim sabahın 6sında uyandım kocamı ankaraya gönderdim ayy Allahım benim için kalmıcak bugün geri dönecek ama onun başka bi şehirde olması bile gerdi beni psikolojik olarak galiba heryerim ağrıyor doğurmam inş....
kasim analarindan bir ricam olacak ohaoldumsmile
dogum yapmamis arkadaslar gobek bolgesinin olcusunu soyleyebilirler mi? gobek deliginden itibaren karnin capinin
ben gecen sene ekimde dogum yaptim gobegim inmedi. kendimi utandirmak icin acaba benim olcumde dogum yapmak uzere olan var mi onu merak ediorum alsanaalsanasmile
yavrum seni son zamanlarda çok stresli görüyorum sırf bu stresin yüzünden ağrıyor her tarafın olumsuz düşünme..
hahahahahah günün beni en çok güldüren biraz düşündüren mesajı seneye bende ziyaret etmem inşallah gebeş topiclerini benim 2 gün önce akşam 104 cm di sabah 99 du sempatiksalakcinni
aynen canım ya çok gerginim adet öncesi gibi oldum hersey herkes batıyo hiç sorma
günaydın millet..berbat bi gece geçirdim 3te anca uuyabildim sabahın 6sında uyandım kocamı ankaraya gönderdim ayy Allahım benim için kalmıcak bugün geri dönecek ama onun başka bi şehirde olması bile gerdi beni psikolojik olarak galiba heryerim ağrıyor doğurmam inş....
yalannnnnn benim 90 cm amaninn bisi kalmamis neredeyse ayniyiz bea. benim gibi yapmayin aman sutum olsun diye tikinmayin surekli. ben hayatimda (hamilelikten onceki) en fazla 55 i gormustum. simdi veremiorummm
hepinize iyi dogumlar simdiden. acilen rejime baslimmkaydirigubbakcemile2
yalannnnnn benim 90 cm amaninn bisi kalmamis neredeyse ayniyiz bea. benim gibi yapmayin aman sutum olsun diye tikinmayin surekli. ben hayatimda (hamilelikten onceki) en fazla 55 i gormustum. simdi veremiorummm
hepinize iyi dogumlar simdiden. acilen rejime baslimmkaydirigubbakcemile2
mrb kızlar nasılsınız benim netim hala gelmedi şu an cafe den yazıyorum
bijo cum gönderdiğin hediyenin resmini koydum sonunda hep aklımdaydı sonunda koyabildim
yasemincevreninde hayırlı haberlerini alırız inşallah
slmm yasemin doğuruyomu bugün abooo