2010 Kasım Anneleri

Aaa gerçektenmi bizde ona bozulmuştuk bırakıp giderken sempatiksalakcinni
benimde aramam lazım keşke benimde gitmeyeceğimi söyleseydin 2 kere bozulsaydı kaydirigubbakcemile3

hueheu dusundum dıcektım de adam yıkılmasın ıyıce dedım :))

herkese selam

yaseminin doğumu gerçekleşmiştir artık sezeryan ise. Umarım herşey yolundadır
Darısı biz bekleyenlerin başına hayırlısı ile

günaydın kızlar ve minik bebişler!
nasılsınız?
yasemin bugün doğum mu yapıyor?
geçmişe baktım da sabah telefon listeniz var sanırım, benim haberim yoktu.
bende telefon no mu bırakayım.
çünkü 5 kasımdan itibaren izne çıkıyorum ve nete giremeyeceğim.
doğum yaptığımı haber veririm en azından.
propa mı mesaj atıyorum?

gunaydın kızlar nasılsınız....

mıdem bulanıyor.. sonradan sonraya.. ne yapacagım ya...

ne guzel yasemın doguruyor.. hayırlısı ile alır inşallah kucagına bebegını...

herkese selamm yasemin arkadaşımızda bebişini kucağına alıyor sırayla geliyor bebişlerrr :)

gunaydın kızlar nasılsınız....

mıdem bulanıyor.. sonradan sonraya.. ne yapacagım ya...

ne guzel yasemın doguruyor.. hayırlısı ile alır inşallah kucagına bebegını...

benim midem dün çok kötüydü nane limon iç canım iyi geliyorr

tel lıstesıne katılmak ısteyenler bana mesaj atsınlar

ben dogurcam bugun galıba valla agrılarım cok mıdem cok bulanıo basım donuo aboooooo ..

ben dogurcam bugun galıba valla agrılarım cok mıdem cok bulanıo basım donuo aboooooo ..

proppp dur doğuramazsın daha evin temziliği bitmedi ütü var ve k.validen gelmedikaydirigubbakcemile

benim tel sende var zati aklinialirimsmile

ayy bizim mahallede bim vardı ama tepesine cami çöktü görümcemi arıyımda kaldıysa alsın bari

slm hanımlar nasılsınız.yasmin doğurmaya gitmiş.inş sağlıklı ve iyi bi doğum olur.
bu hafta sonu işten ayrılıyom.artık evden bol bol girerim.

dün akşam komedi dükkanına gülerken bir ara doğuruyorum sandım vallasempatiksalakcinni
izlemeyenler dün akşamki doğum sahnesini bence izlesin kaydirigubbakcemile3

sorma fınfık alt kattan sesler geliyo annemlerden akşam allahım nasıl korktum indim aşa bi baktım komedi tükkanını açmışlar böğüre böğüre gülüyolar hey allahım dedim ama kaçırmış bulundum artık haftasonu tekrar veriyorlar bakarım sırnaşık şey

herkesin midesi bulanıyooor abooooo . Allahtan bende yok bişii.
Anneme gitçez bugun o da midem bulanıyor yatıyorum dedi . hamilemiyim yoksa diyor :))))))

günaydın tontişler a.s.

yaseminin allah yardımcısı olsun sanırım doğurmuştur ayy çok heycanlandım okurken :sm_cool: biranönce güzel haberini alalımda içimiz rahat etsin

ay sema o böğürtüler bizim evden bile sana gelmiş olabilir sempatiksalakcinni çok güldüm çookk ama aptal maç yüzünden 2. bölümü vermediler:umursamaz:

prop senin sulu köftenden yaptım . pişiyorr bakalım nası olacak

aso sana katıldım bebeğim
katıl bana yavrukuşum:)
üzülmesin be belki doğumdan sonra sprial taktırmayı düşünüyorum ona taktırırım sempatiksalakcinni
tabi canım adamın hevesi kalmasın

Kaç gündür o ağrılar kasılmalar herbir şey bende var ama hala doğurmadımkaydirigubbakcemile3 benim telde var sende zaten bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…