Oyyy maşallllaaahhhhh tosun kızımız geliyor desene.günaydınnnnn kızlar nasılsınız...kontrolden geliyorum şimdi bebişim gayet ii şükürler olsun 3200 olmuş kilosu2,5 hafta önden gidiyormuş. doktor kafası büyük ondan kanala giremiyor daha yukarrda böle giderse sezeryan mecburi dedi gene ama durucu diil bu dedi:) ay çok heyecanlııı. kızım gelsin artıkkk.
günaydın kızlar:) dün burda kontrole gıttım bebeğim ters duruyordu kafayı yukarı tarafta yani. dr dönebilir dedi ama canım sıkılmadı desem yalan olur(
bijoux toprağın kafası kanala girdi mi sen benden 2 .5 hafta büyüksün ne alemde tosunun?
Oyyy maşallllaaahhhhh tosun kızımız geliyor desene.daha 35 haftada böyleyse doğuma kadar 4,5 olur
benim kızım da aynı durumdaydı.36. haftadan sonra döndü şekerim.yani canını sıkma..
oyy kat kat olur onun göbeği kolları şimdi yumuk yumuk elleri olur:) ayy maşallah. benim kızım minnak narin bişi olcak sizinkiler benimkini ezcek bu gidişle.kaç kilo oldu benim sıska kızım acabaannesinin küçük sumocusu
dün akşam komedi dükkanına gülerken bir ara doğuruyorum sandım vallasempatiksalakcinni
izlemeyenler dün akşamki doğum sahnesini bence izlesin kaydirigubbakcemile3
Normal şekerim normal :))))))adet öncesi gibi sırtım ağrıyo erken dogum yapmayım şimdi:)))) normal mi kızlarr??
Normal şekerim normal :))))))
hergün bişey çıkıyo valla dünde teşekkür vardı. yarın ne cıkcak bakalım:))
sağol canımm:) iyi bari bel kısmım ağrıyo aynı adet sancısı gibi. şikayetlerin artacak demişti dr bunları kastetmiş demek...
Fınfık hakan ı aradım soyleıdm sımdı artık ssıze gelmıcem dıye bozuldu bayag..
daha çoooook değişik ağrılar nüksetcek sen hiç merak etme:) benim bugün hem şeyim hem popom ağrıyo alttan baskı varsağol canımm:) iyi bari bel kısmım ağrıyo aynı adet sancısı gibi. şikayetlerin artacak demişti dr bunları kastetmiş demek...
bozulur tabi tabi bozulur adam daha size çatı muaynesi yapcaktıkaydirigubbakcemile3 içinde kaldı garibiminAaa gerçektenmi bizde ona bozulmuştuk bırakıp giderken sempatiksalakcinni
benimde aramam lazım keşke benimde gitmeyeceğimi söyleseydin 2 kere bozulsaydı kaydirigubbakcemile3
daha çoooook değişik ağrılar nüksetcek sen hiç merak etme:) benim bugün hem şeyim hem popom ağrıyo alttan baskı var
ohoo daha bu ne ki :)