2010 Kasım Anneleri

Oyyy maşallllaaahhhhh tosun kızımız geliyor desene. daha 35 haftada böyleyse doğuma kadar 4,5 olur

günaydın kızlar:) dün burda kontrole gıttım bebeğim ters duruyordu kafayı yukarı tarafta yani. dr dönebilir dedi ama canım sıkılmadı desem yalan olur(

benim kızım da aynı durumdaydı.36. haftadan sonra döndü şekerim.yani canını sıkma..

bijoux toprağın kafası kanala girdi mi sen benden 2 .5 hafta büyüksün ne alemde tosunun?

bilmiyorum ki hayatım dr.bişey demedi sezeryan olacağım için belki de. en son 35+1 de gittim, bir daha da gerek yok ultrasona demişti. hastaneye gidiyorum nst dir, tahlillerdir falan.

sen normal mi düşünüyosun?

Son düzenleme:
annesinin küçük sumocusu
oyy kat kat olur onun göbeği kolları şimdi yumuk yumuk elleri olur:) ayy maşallah. benim kızım minnak narin bişi olcak sizinkiler benimkini ezcek bu gidişle.kaç kilo oldu benim sıska kızım acaba 35+1 deyken 2610 du daha:)

dün akşam komedi dükkanına gülerken bir ara doğuruyorum sandım vallasempatiksalakcinni
izlemeyenler dün akşamki doğum sahnesini bence izlesin kaydirigubbakcemile3

evet ya çok güzeldi özellikle dogurmaya calıstıkları "bebek" süperdi:)) :roflol:

adet öncesi gibi sırtım ağrıyo erken dogum yapmayım şimdi:)))) normal mi kızlarr??

Fınfık hakan ı aradım soyleıdm sımdı artık ssıze gelmıcem dıye bozuldu bayag..

bide katılıyorum katılmıyorum çıkmış heyy Allahımmmm kaydirigubbakcemile

hergün bişey çıkıyo valla dünde teşekkür vardı. yarın ne cıkcak bakalım:))

Fınfık hakan ı aradım soyleıdm sımdı artık ssıze gelmıcem dıye bozuldu bayag..

Aaa gerçektenmi bizde ona bozulmuştuk bırakıp giderken sempatiksalakcinni
benimde aramam lazım keşke benimde gitmeyeceğimi söyleseydin 2 kere bozulsaydı kaydirigubbakcemile3

sağol canımm:) iyi bari bel kısmım ağrıyo aynı adet sancısı gibi. şikayetlerin artacak demişti dr bunları kastetmiş demek...
daha çoooook değişik ağrılar nüksetcek sen hiç merak etme:) benim bugün hem şeyim hem popom ağrıyo alttan baskı var

Aaa gerçektenmi bizde ona bozulmuştuk bırakıp giderken sempatiksalakcinni
benimde aramam lazım keşke benimde gitmeyeceğimi söyleseydin 2 kere bozulsaydı kaydirigubbakcemile3
bozulur tabi tabi bozulur adam daha size çatı muaynesi yapcaktıkaydirigubbakcemile3 içinde kaldı garibimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…