2010 Kasım Anneleri

ama ilk sancı başlayıp da gelen bebişimiz Masal oluo, hayırlı ugurlu olsun.. Yasemın acılısı yaptı bayragı ılerılere tasımak bızım vazıfemız ;:))

Asocum normalde korkuodu normal oldugunu sanmıyorum doguma alıolar benı bırazdan demıs bu durumda normal olamaz demı :S bırazdan doguruom sancılarım had safhada seklınde bı msj olur o zmn o :)
kaydirigubbakcemile3 şakacı seniiiiiiikaydirigubbakcemile ay bkaydirigubbakcemileiz nasıl doğurcaz acaba normal mi sezo mu :S

günaydınnnnnnn
yasemin doğuma giriyomş .hadi Allah yardımcısı olsun .
çok heyecanlıııı ne güzzelllll yaaaaaaa opuyorumnanaktan

Az önce A101den geldim.Fiyatı 7 TL . Bahsettiğim battaniye kadife gibi tüylü.Penye tarzı değil.Gayette kaliteli.Benzer battaniyeyi 20 liraya aldım ben Pazar günü.Ambalajıda gayet güzel.Bebişleri kışın sıcacık tutar valla.

günaydınnnnn kızlar nasılsınız...kontrolden geliyorum şimdi bebişim gayet ii şükürler olsun 3200 olmuş kilosu 2,5 hafta önden gidiyormuş. doktor kafası büyük ondan kanala giremiyor daha yukarrda böle giderse sezeryan mecburi dedi gene ama durucu diil bu dedi:) ay çok heyecanlııı. kızım gelsin artıkkk.

günaydınnnnnnn
yasemin doğuma giriyomş .hadi Allah yardımcısı olsun .
çok heyecanlıııı ne güzzelllll yaaaaaaa opuyorumnanaktan

Amaaanınnnn , Allah yardımcısı olsuuuun.Çabucak geçer inşallah o dakikalar saatler.

Normalde Yasemin ne zaman doğuracaktı bilen var mı ???

dün akşam komedi dükkanına gülerken bir ara doğuruyorum sandım vallasempatiksalakcinni
izlemeyenler dün akşamki doğum sahnesini bence izlesin kaydirigubbakcemile3

hey maşallah bir toprak daha :))

yaseminle günlerimiz aynıydı biizm 37+4 olması lazım..

çok yorgun bitkin ve halsizim kızlarr akannehir

Amaaanınnnn , Allah yardımcısı olsuuuun.Çabucak geçer inşallah o dakikalar saatler.

Normalde Yasemin ne zaman doğuracaktı bilen var mı ???

27 ekim gibi görünüyo bafonun listesine göre ama
heralde 1 hafta kadar erken oluyo sanırım
okdar oluyo zaten 1 veya 2 hafta önce veya sonra olabiliyo

aynen bende . şimdi ben doğuracam dedim . çok komikti . gülcem derken azck altıma kaçırdım ona daha bi güldüm. sempatiksalakcinni:roflol:

bide ilk başta profiterol falan dediya adam , canım çok istedi kocam üşenmeden gitti aldı geldi kıyamam onaa :)) benim aşermelerim sonradan başladı . sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…