2010 Kasım Anneleri

günaydınnnnn kızlar nasılsınız...kontrolden geliyorum şimdi bebişim gayet ii şükürler olsun 3200 olmuş kilosu:nazar: 2,5 hafta önden gidiyormuş. doktor kafası büyük ondan kanala giremiyor daha yukarrda böle giderse sezeryan mecburi dedi gene ama durucu diil bu dedi:) ay çok heyecanlııı. kızım gelsin artıkkk.
Oyyy maşallllaaahhhhh tosun kızımız geliyor desene.:nazar: daha 35 haftada böyleyse doğuma kadar 4,5 olur:KK70:

günaydın kızlar:) dün burda kontrole gıttım bebeğim ters duruyordu kafayı yukarı tarafta yani. dr dönebilir dedi ama canım sıkılmadı desem yalan olur:KK43:(

benim kızım da aynı durumdaydı.36. haftadan sonra döndü şekerim.yani canını sıkma..

bijoux toprağın kafası kanala girdi mi sen benden 2 .5 hafta büyüksün ne alemde tosunun?

bilmiyorum ki hayatım dr.bişey demedi sezeryan olacağım için belki de. en son 35+1 de gittim, bir daha da gerek yok ultrasona demişti. hastaneye gidiyorum nst dir, tahlillerdir falan.

sen normal mi düşünüyosun?

Son düzenleme:
annesinin küçük sumocusu :KK70:
oyy kat kat olur onun göbeği kolları şimdi yumuk yumuk elleri olur:) ayy maşallah. benim kızım minnak narin bişi olcak sizinkiler benimkini ezcek bu gidişle.kaç kilo oldu benim sıska kızım acaba:KK70: 35+1 deyken 2610 du daha:)

dün akşam komedi dükkanına gülerken bir ara doğuruyorum sandım vallasempatiksalakcinni
izlemeyenler dün akşamki doğum sahnesini bence izlesin kaydirigubbakcemile3

evet ya çok güzeldi özellikle dogurmaya calıstıkları "bebek" süperdi:)) :roflol:

adet öncesi gibi sırtım ağrıyo erken dogum yapmayım şimdi:)))) normal mi kızlarr??

bide katılıyorum katılmıyorum çıkmış heyy Allahımmmm kaydirigubbakcemile

hergün bişey çıkıyo valla dünde teşekkür vardı. yarın ne cıkcak bakalım:))

Fınfık hakan ı aradım soyleıdm sımdı artık ssıze gelmıcem dıye bozuldu bayag..

Aaa gerçektenmi bizde ona bozulmuştuk bırakıp giderken sempatiksalakcinni
benimde aramam lazım keşke benimde gitmeyeceğimi söyleseydin 2 kere bozulsaydı kaydirigubbakcemile3

sağol canımm:) iyi bari bel kısmım ağrıyo aynı adet sancısı gibi. şikayetlerin artacak demişti dr bunları kastetmiş demek...
daha çoooook değişik ağrılar nüksetcek sen hiç merak etme:) benim bugün hem şeyim hem popom ağrıyo alttan baskı var:KK70:

Aaa gerçektenmi bizde ona bozulmuştuk bırakıp giderken sempatiksalakcinni
benimde aramam lazım keşke benimde gitmeyeceğimi söyleseydin 2 kere bozulsaydı kaydirigubbakcemile3
bozulur tabi tabi bozulur adam daha size çatı muaynesi yapcaktıkaydirigubbakcemile3 içinde kaldı garibimin:KK70:

X