2010 Kasım Anneleri

günaydın kızlarzemuszemus

dün gece muhabbet iiyiymiş :jeyyar: niye benide dürtmediniz gelirdim :umursamaz:

canim daha vaktin cok döner o merak etme sen:1hug:

sağol canım inşallah döner dün eşimde beni öyle teselli bugun evde yalnız kalınca bunu taktım kafaya sımdı:KK43: ılk defa bu şekilde çıktı kontrolde. ama çok tatlıydı ayaklarını ağzına götürmüştü:)) inşallah döner de normal dogurma sansım devam eder:Saruboceq:

sağol canım inşallah döner dün eşimde beni öyle teselli bugun evde yalnız kalınca bunu taktım kafaya sımdı:KK43: ılk defa bu şekilde çıktı kontrolde. ama çok tatlıydı ayaklarını ağzına götürmüştü:)) inşallah döner de normal dogurma sansım devam eder:Saruboceq:

insallah canim takma sen kafani bir sorun olsaydi doktorun söylerdi zaten

hayır yok da bayır var olur mu? :KK1:
Kusabilir miyim o bayırakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tabı kı yavrum ana bu durur mu.. ben zaten oylesıne anlatıom ıste benım annem de oyle boyle dedı dıye, anladık ne dedıgını herhal tepemın tasını attırma valla ben dogururum sne kalırsın orda haaaaa:eek::eek:

evet açmayı dusunuyorum ılk defa dogumda gormus olmasın bı tanıssınlar dımı:roflol::roflol:
:):eek:kaydirigubbakcemile3 açalım bakalım neymiş benim en çok merak ettiğim açılma başlamış mı:KK70: bir de dermiş açılma var diyee:))))))))))))çatımın genişliğindense açılma var mı diye merak ediyorum en çok benkaydirigubbakcemile3
aso ve prop ben size katiliyorum mesaji yolladim niye katilmiyorum olmuskine acaba
yoksa bize katılmıyo musun:p
günaydın kızlarzemuszemus

dün gece muhabbet iiyiymiş :jeyyar: niye benide dürtmediniz gelirdim :umursamaz:
oooo iyiydi tabi adult takıldık:pkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar:) dün burda kontrole gıttım bebeğim ters duruyordu kafayı yukarı tarafta yani. dr dönebilir dedi ama canım sıkılmadı desem yalan olur:KK43:(

benim kızım da geçen haftaya kadar yan duruyordu. daha yeni döndü baş aşağı. senin de döner merak etme, içini rahat tut.

insallah canim takma sen kafani bir sorun olsaydi doktorun söylerdi zaten

2 kasımda asıl kendı dr uma gıdıcem samsunda o zamana döner inşallah:) çok hareketlı bakalım . :)) dogumda hemen once bıle donebılırmıs ama o zaman kadar stres cekmek var bı de . neyse pozitif düşüneyim :) döner döner:))

benim kızım da geçen haftaya kadar yan duruyordu. daha yeni döndü baş aşağı. senin de döner merak etme, içini rahat tut.

Öyle mi gözün aydın canım. ne bıleyım bende o yuvarlak cıkıntıyı poposu zannedıyordum dr kafası deyınce çok şaşırdım :)) darısı başıma diyeyim sağol canım

ayyy bunu duyunca benimde şekerim düştü,İçim fenalaştı.Ben kan vermekten korkuyom nasıl doğuracam .3 gündür piskolojim alt üst.(BEN DOĞURURSAM HERKES DOĞURUR)

Bide komşum geldi oda 2 sene önce epidural olmuş.Bi anlattı hastanede yaşadıklarını iyice kötü etti beni.alsanaalsanasmile

Yaseminin bişeyi yoktur umarım.Onun kadar heyecan yaptım şimddi :Saruboceq:

ayyy insanların hoşuna mı gidiyo hamileleri evhamlandırmak. çok sinir yaa. niye böyle olumsuz doğum hikayelerini anlatıp insanı panik ediyorlar ki? sinir oluyorum böyle tiplere. ben doğurunca kimseye akıl vermicem.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar yasemın doguma gırıoooooooooooo

ayyy canım yaaa nasıl heyecanlıdır şimdi. kolaycacık doğuruverir inşallah.

ayyyyy çok heyecanlı valla her doguma gıdıs haberınde gozlerım doluyo . kendımınkınde boyle olursa durmadan ağlarım heralde:) Allah yardımcısı olsun rahat bir dogum olsun inşallah:)

Asocum normalde korkuodu normal oldugunu sanmıyorum doguma alıolar benı bırazdan demıs bu durumda normal olamaz demı :S bırazdan doguruom sancılarım had safhada seklınde bı msj olur o zmn o :)

X