- 30 Nisan 2007
- 3.171
- 4
canim daha vaktin cok döner o merak etme sen:1hug:
sağol canım inşallah döner dün eşimde beni öyle teselli bugun evde yalnız kalınca bunu taktım kafaya sımdıılk defa bu şekilde çıktı kontrolde. ama çok tatlıydı ayaklarını ağzına götürmüştü:)) inşallah döner de normal dogurma sansım devam eder:Saruboceq:
Kusabilir miyim o bayırakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hayır yok da bayır var olur mu?
:)tabı kı yavrum ana bu durur mu.. ben zaten oylesıne anlatıom ıste benım annem de oyle boyle dedı dıye, anladık ne dedıgını herhal tepemın tasını attırma valla ben dogururum sne kalırsın orda haaaaa
evet açmayı dusunuyorum ılk defa dogumda gormus olmasın bı tanıssınlar dımı:roflol::roflol:
yoksa bize katılmıyo musunaso ve prop ben size katiliyorum mesaji yolladim niye katilmiyorum olmuskine acaba
oooo iyiydi tabi adult takıldıkgünaydın kızlarzemuszemus
dün gece muhabbet iiyiymiş :jeyyar: niye benide dürtmediniz gelirdim :umursamaz:
günaydın kızlar:) dün burda kontrole gıttım bebeğim ters duruyordu kafayı yukarı tarafta yani. dr dönebilir dedi ama canım sıkılmadı desem yalan olur(
insallah canim takma sen kafani bir sorun olsaydi doktorun söylerdi zaten
Kusabilir miyim o bayırakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kızım da geçen haftaya kadar yan duruyordu. daha yeni döndü baş aşağı. senin de döner merak etme, içini rahat tut.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar yasemın doguma gırıoooooooooooo
ayyy bunu duyunca benimde şekerim düştü,İçim fenalaştı.Ben kan vermekten korkuyom nasıl doğuracam .3 gündür piskolojim alt üst.(BEN DOĞURURSAM HERKES DOĞURUR)
Bide komşum geldi oda 2 sene önce epidural olmuş.Bi anlattı hastanede yaşadıklarını iyice kötü etti beni.alsanaalsanasmile
Yaseminin bişeyi yoktur umarım.Onun kadar heyecan yaptım şimddi :Saruboceq:
sezeryan zannedıorum kı .. dua edın demıs.. ay cok heyecan yaptım cokkkkk
ayyyyy ne güzel ne güzelll:))))))normal istiyodu normal değil mi prop kızkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar yasemın doguma gırıoooooooooooo