evet cnm çarşamba sabahı 8 de doğuma girmiştimm ıyyy ne gündüü o öyleee
amin cnmmmm erende başladı sayılır belli etmiyo ama bebeğe kim yaklaşırsa oda geliyo biz ikisini bir seviyoruz abisi diye kendide gidiyo geliyo öpüyo inş. ilerlemez kıskançlık boyutu
Ne bilim benim dr. garantici canım prof. ya, bi de her dr.un tarzı farklı işte, 3000 gr. geçmediği sürece sezeryana almıyomuş asla...
2760 gr. çıktı ama artı eksi 200-300 gr. oluyomuş ya, 300 gr daha zayıf olabilir biz riske atmayalım dedi, nst ye de soktu hiç sancı çıkmadı, bebeğin kalp atışları da 120-150 arası çıktı, buda normal olanmış öle dedi...
ne 300 ü kayra 3300dü ultrasonda 2900 doğdu 400 gr yanılttı bizi
valla ben bijonun ciciler sayfasında anlattığı gibi yapmaya çalışıyorum. farklı bir yol da bilmiyorum zaten.
amin cnmmmm erende başladı sayılır belli etmiyo ama bebeğe kim yaklaşırsa oda geliyo biz ikisini bir seviyoruz abisi diye kendide gidiyo geliyo öpüyo inş. ilerlemez kıskançlık boyutu
sezencim ne çabuk geçti 1 hafta, bende zaman yaklaştıkça korkuyorum,
inşallah sakin uslu bir bebek olur ve babasına benzer.
figencim mide şurubu içiyor musun?
ben kepekli gevrek yiyorum o bile yakıyor midemi.
biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz :) ama sever kardeşini ben ablamdan biliyorum da bebeğe gelen bütün hediyeleri ablası na vermiştik yakın akrabalarda hem bebeğe hemde ablasına almışlardı hediyee :) sevicem diye bir ik ivururdu hiç yanlız bırakamazdı ablam sonra geçti ama şimdi çok seviyor sahipleniyor :)
bizim yakın bir komşumuz anlattı bir kadın sürekli çocuğa biz kardeşini sevmiyoruz onu tuvalete atıcaz diyip dururmuş bir gün çocuk sürükleye sürükleye tuvalete götürmüş bırakmış anne ben attım tuvalete demiş ne kadar kötü değil mi ne kadar bilinçsiz bir davranış sevdirmeğe çalışcana öyle söyleyip attırmış tuvalete
içiyorum canım simit e birde sucuk kötü yaptıı bugün böyle olurrryapcak bişi yok boğazımı tutamıyorum ki
o bırazda anne ve babanın tutumundan kaynaklanıyor... bızde 3 kardeştık ama hıç kıskançlık yoktu bızde.... oye dıyorlar..
sorma bende akşam talı yemek istedim deli gibi. eşim puding almış bana ama ben peynirli reçelli ekmek yedim, sonra da puding. böyle giderse 80 olacağım kesin.
canım susamlı gevrek yeme bence. susamlar kaliteli değil zaten ondan yakıyordur mideni.
iyi akşamlarrr :)kızlar çıkışım gelmiş iyi akşamlar.
livece yelekler çok tatlı. sen ekle ben ancak yarın bakabilirim.
öpüyorum hepinizi!