2010 Kasım Anneleri

selam kızlarrr hoşgeldin sezencim maşallah bebişine gördüm resimleri çok tatlııı darısı başımıza :)

sezen dikilerin fln nasıl, yardımsız desteksiz emzirebilmeye başladın mı?

dikişlerimin acısı geçti doktorum cuma günü şeffaf bant yapıştırdı onu açıcak oturup kalkmamda düzeldi ilk günler kucağıma veriyodu annem ama şimdi kendim kalkıp yapıyorum

cnm ya msn gördüm ama inanki doğuma gidiceğim gün nete giremedimm telaştan unuttum sonra okuduğumdada iş işten geçmişti yakınız artık bebişinle oturmaya gelirsin bana kaydirigubbakcemile5

inşallah canım.. gelırım.. uygun zamanda.. sorun degıl anladım zaten..

bende iyiyim nalancımm şaka gibi tam 1 hafta oldu bugünn ya geçen hafta bu saatlerde yatıyodum yatağımda hastanede zaman geçiyo sizlerde 1 hafta daha yaklaştınız bebişlere heyecan varmı cnmmm 4 gün kaldı duru bebeğe kavuşmaya

Sen bilmiyosun son durumu tabi, dr. kontrolüm vardı cumartesi, duru nun kilosu 2760 gr. çıktı dr. az dedi, 3000 i geçmeden sezeryana alamam dedi, yarın tekrar kontrolüm var, eğer kilosu 3000 civarı olduysa pazartesi alacak ama o civarda değilse 2-3 gün erteleyecekmiş sezeryanı...

Bende son durumlar böle tatlım...

Kayra yı gördüm face de, anam o ne tatlılık öle ya, oy maşallah :nazar::nazar: aynı eren e benzio valla, Allah nazarlardan sakınsın...

Sen bilmiyosun son durumu tabi, dr. kontrolüm vardı cumartesi, duru nun kilosu 2760 gr. çıktı dr. az dedi, 3000 i geçmeden sezeryana alamam dedi, yarın tekrar kontrolüm var, eğer kilosu 3000 civarı olduysa pazartesi alacak ama o civarda değilse 2-3 gün erteleyecekmiş sezeryanı...

Bende son durumlar böle tatlım...

Kayra yı gördüm face de, anam o ne tatlılık öle ya, oy maşallah :nazar::nazar: aynı eren e benzio valla, Allah nazarlardan sakınsın...

niyeki 3000 i bekliyoo kayrada 2900 doğdu hastanede bi bayan vardı 2800 le sezeryan doğurmuştu bebişi küvezede girmemişti

Valla zaman ne kadar çabuk geçiyo dimi sezen, bir haftalık oldu bile kayra bebek, maşallah ona...:nazar:

resimlerde olduğundan daha iri çıkmış aslında daha küçük bebişimm

daha kucuktur ama resımlerdekınden daha tatlıdır emınım kı zemuszemus
cnm senın kucagını ısteme nedenı premature olmasıdır kesın daha alısamadı ellerın kolların bagımsızlıgına, kolarını kundaklayıp uyutmayı deneyın, bayag okudum yapan herkes cok memnun.. bacakları kundaklanmıcak ama sadece kolları..

eren sezen karnında yumuk yumuk uyumaya alışmış. nasıl yatsın dumduz şimdi.. kayra....:))))

ya kızlar bebişimin cicilerini eklemeye çalışıyorum ama dosya boyutu sınırların üzerinde diyor. ne yapmam lazım? pixeli düşürüp tekrar mı çekeyim, yoksa daha kolay bir yolu var mı?

sezencim masallah ogluna cok tatli allahim esirgesin onu sende düzelmissin cok sükür büyük oglan napiyor kiskancliklar basladimi

ya kızlar bebişimin cicilerini eklemeye çalışıyorum ama dosya boyutu sınırların üzerinde diyor. ne yapmam lazım? pixeli düşürüp tekrar mı çekeyim, yoksa daha kolay bir yolu var mı?

kucultup ekle mutlaka yoksa sayfa kayıyo sonra nalan kızıyo:KK1:

sezencim masallah ogluna cok tatli allahim esirgesin onu sende düzelmissin cok sükür büyük oglan napiyor kiskancliklar basladimi

amin cnmmmm erende başladı sayılır belli etmiyo ama bebeğe kim yaklaşırsa oda geliyo biz ikisini bir seviyoruz abisi diye kendide gidiyo geliyo öpüyo inş. ilerlemez kıskançlık boyutu

kizlar mesajlarimizin altina tesekkür mesaji koymuslar hepimiz sifirdayiz nasil tesekkür edicez birbirimize bilen varsa yazsinkaydirigubbakcemile3:kedi:

niyeki 3000 i bekliyoo kayrada 2900 doğdu hastanede bi bayan vardı 2800 le sezeryan doğurmuştu bebişi küvezede girmemişti

Ne bilim benim dr. garantici canım prof. ya, bi de her dr.un tarzı farklı işte, 3000 gr. geçmediği sürece sezeryana almıyomuş asla...

2760 gr. çıktı ama artı eksi 200-300 gr. oluyomuş ya, 300 gr daha zayıf olabilir biz riske atmayalım dedi, nst ye de soktu hiç sancı çıkmadı, bebeğin kalp atışları da 120-150 arası çıktı, buda normal olanmış öle dedi...

X