kucultup ekle mutlaka yoksa sayfa kayıyo sonra nalan kızıyo
amin cnmmmm erende başladı sayılır belli etmiyo ama bebeğe kim yaklaşırsa oda geliyo biz ikisini bir seviyoruz abisi diye kendide gidiyo geliyo öpüyo inş. ilerlemez kıskançlık boyutu
ne 300 ü kayra 3300dü ultrasonda 2900 doğdu 400 gr yanılttı bizi
biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz :) ama sever kardeşini ben ablamdan biliyorum da bebeğe gelen bütün hediyeleri ablası na vermiştik yakın akrabalarda hem bebeğe hemde ablasına almışlardı hediyee :) sevicem diye bir ik ivururdu hiç yanlız bırakamazdı ablam sonra geçti ama şimdi çok seviyor sahipleniyor :)
bizim yakın bir komşumuz anlattı bir kadın sürekli çocuğa biz kardeşini sevmiyoruz onu tuvalete atıcaz diyip dururmuş bir gün çocuk sürükleye sürükleye tuvalete götürmüş bırakmış anne ben attım tuvalete demiş ne kadar kötü değil mi ne kadar bilinçsiz bir davranış sevdirmeğe çalışcana öyle söyleyip attırmış tuvalete
kızlar sekerim 55 e düşmüş hastaneye gidiyom dua edin benim için
Ağdamı yaptım yıkandım misler gibi oldum bugün..
Yarında kuaföre gidip manikür pedikür ve kaş işlerimi halletcem Allah kısmet ederse, ondan sonra doğuma hazırım..
güle güle kıllan bakalım.. benım de yrn evde temızlık var, cuma da agda manıkur pedıkur kas bıyık :))
Saol tatlım, darısı senin başına, oh ne güzel hem evin hem de sen mis gibi olacaksınız hafta sonu...
evet tam bebeğin gelmesi gereken ortam işte ama laf anlatamıyorum :))
Ikya maşallah kızına..
Senin nickindeki ilk harf '' İ '' mi yoksa '' L '' mi onu mrk edıyorum ne zamandır :)
Likya aslında ama ' i ' yi yazmayı unutmuşum Lkya oldu kk ya msj yolladım düzeltilsin diye yenilerde cevap geldi başkası almış likya ismini bende likyaa olsun bari filan yazdım cevap gelmedi kaldı böyle,anlıycağın baş harfi L:)))))
kızlar ben gittim sekerim yükseldi cikolata falan yedim. sonrada nst ye girdim medical park evime yakın diye oraya gittim ve 110 lara varan düzensiz sancılar cıktı hastaneye yatırmak istediler benim doktorumla konusuldu doktorum gece 12 den sonra bisey yeme belki yarın alabiliriz dedi gece kötü olursam geceden gidicem....
yavrum benımmm.. 110 cıktı hıc hıssetmıo musun pekı.. ay yrn dogurabilirsin ınanamıyorummmm.. herşey yolunda gıdecek endıselenme sakın
tabi hissediyorum ama cok canımı yakmıyor semsert kasılıyorum gaz sancısı gibi birşey giriyor karnıma ve belim biraz ağrıyor
yasemincim dualarımız seninle. hayırlısı olsun, gece tetikte ol dicem de zaten geçmek bilmez zaman senin için.. allah yardımcın olsun hayatım..