2010 Kasım Anneleri

bebişini görenler olmuş maaşallahhhh bebişlere ve güzel annelerine...

deli gibi uyudummmmmm :S camış gibi aç ıuyandımmmmm.. ve hala doğuramadım tühh kaydirigubbakcemile3

kızlar siteye giremedim, mesajı yazdım ama 4 kere aynı şey çıkmış.
kusura bakmayın.

hurma işe yaramaz oluur mu ya acillik bile olursunuz hueehuehue ben de haftasonu tekrar başlıcam yemeye :))

slm ne var ne yok kızlarr bıraktığım gibimisiniz halabilmiyorumkismile

sertur bebişine kocaman maşallah.

sezen hoşgeldin! nasılsın, minik oğluşun nasıl?

ya sezen bizi boşver doğurmadık hala sen anlat nasıl bebiş napıyorsunuz nasıl geçiyor zaman

uykusuz geceler hariç herşey iyi güzel cnmm oğlumda yatıyo kalkıyoo ama en çokta kucak istiyo mayışıyo kucağımda alıştırmamaya çalışıyorum ama olmuyoo içgüdüsel galiba benim kucağımda rahatlıyoo hastane işini ne ettin?

ay inşallah iyileşir en kisa zamanda midesi filan çok kötü.çikardi az önce.nane limon kaynattim bal koydum içine azcik.
üzülüyorum ya

sezeryan diil hayatim ya..dileğim o benim sempatiksalakcinni

Hadi inşallah dileğin olur tatlım, bu arada kocaların hasta olması bizim hasta olmamızdan daha feci bence...

Gözün aydın cnm, bebeğine de maşallah valla, ne kadar ii bakmışsın valla...Ayaklarını sıcak tutmaya çalış bence...

Ay aynı günmü doğurcez kız.....:lepi:

Evet randevuyu yarına aldılar semacımi bakalım benim bıdık kaç kilo oldu, pek bi şi yiyemedim ama bol bol ballı süt içtim inşallah yaramıştır kızıma...

Dünden beri gribim ya, ama yatıracak kadar ağır değil, ama ben yinede yattım daha çabuk düzelim diye...

selam güzel anneler
bugün doğuraan yok baktım da
bi bafo uğramamış
inş. iyidir dr her an olabilir demiş merak ettim

Nerdesin kız sen, kayboldun ortalardan...CADIARZU

hala doğurmadımsositososito

:lepi::lepi::lepi:

nalannn nasıl oldun anacım ben öksürürken doğucam sanıyorum sankisempatiksalakcinni

Daha ii yim canım ballı sütler işe yaradı herhalde, burnum akmaya devam ediyo ama baya azaldı, boğaz ağrımda azaldı, cuma gününe hiç bi şim kalmaz herhalde, yani ben öle umuyorum..

Sende akşamları bol bol ballı süt iç, dayanabildiğin kadar sıcak içmeye bak çok ii geliyo gerçekten..

Kahvaltıda da bol bol bal tüket canım, bu bal mucezevi bi şi ya..

deli gibi uyudummmmmm :S camış gibi aç ıuyandımmmmm.. ve hala doğuramadım tühh kaydirigubbakcemile3

Çatlak ya, söliye söliye haftaya doğuracan sen...kafamçokkarıştı

slm kızlar... 3 saat uyumuşum hala uykum var.. gözlerimi açamıyorum...

eren sezen hoşgeldin.. bebiş nasıl.. ? oh rahatsın artık...

ben hurma yemeye başladım.. gunde 6-7 tane yıyorum..

hoş geldin sezen arkadaşım. geç olacak ama Allah analı babalı büyütsün. bahtı da kendi gibi güzel olsun bebişinin inşallah.

slm kızlar... 3 saat uyumuşum hala uykum var.. gözlerimi açamıyorum...

eren sezen hoşgeldin.. bebiş nasıl.. ? oh rahatsın artık...

ben hurma yemeye başladım.. gunde 6-7 tane yıyorum..

cnm ya msn gördüm ama inanki doğuma gidiceğim gün nete giremedimm telaştan unuttum sonra okuduğumdada iş işten geçmişti yakınız artık bebişinle oturmaya gelirsin bana kaydirigubbakcemile5

çözdük çok şükür doktor dışarıdan gelecek işte gittiğim hastaneye devam edecem işte

ay kucuğa alıştırmasan iyi olurda nasıl olacak o iş :S

Biz ii yiz sezoş asıl sen nasılsın haberler sende tatlım...opuyorumnanaktan

bende iyiyim nalancımm şaka gibi tam 1 hafta oldu bugünn ya geçen hafta bu saatlerde yatıyodum yatağımda hastanede zaman geçiyo sizlerde 1 hafta daha yaklaştınız bebişlere heyecan varmı cnmmm 4 gün kaldı duru bebeğe kavuşmaya

çözdük çok şükür doktor dışarıdan gelecek işte gittiğim hastaneye devam edecem işte

ay kucuğa alıştırmasan iyi olurda nasıl olacak o iş :S

alıştırmamaya çalışıyorum ama yatağında durmuyo omzunda iki büklüm mest oluyo yamuk yumuk uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…