hoş geldin sezen arkadaşım. geç olacak ama Allah analı babalı büyütsün. bahtı da kendi gibi güzel olsun bebişinin inşallah.
sezen dikilerin fln nasıl, yardımsız desteksiz emzirebilmeye başladın mı?
cnm ya msn gördüm ama inanki doğuma gidiceğim gün nete giremedimm telaştan unuttum sonra okuduğumdada iş işten geçmişti yakınız artık bebişinle oturmaya gelirsin bana kaydirigubbakcemile5
bende iyiyim nalancımm şaka gibi tam 1 hafta oldu bugünn ya geçen hafta bu saatlerde yatıyodum yatağımda hastanede zaman geçiyo sizlerde 1 hafta daha yaklaştınız bebişlere heyecan varmı cnmmm 4 gün kaldı duru bebeğe kavuşmaya
resimlerde olduğundan daha iri çıkmış aslında daha küçük bebişimmselam kızlarrr hoşgeldin sezencim maşallah bebişine gördüm resimleri çok tatlııı darısı başımıza :)
dikişlerimin acısı geçti doktorum cuma günü şeffaf bant yapıştırdı onu açıcak oturup kalkmamda düzeldi ilk günler kucağıma veriyodu annem ama şimdi kendim kalkıp yapıyorum
Sen bilmiyosun son durumu tabi, dr. kontrolüm vardı cumartesi, duru nun kilosu 2760 gr. çıktı dr. az dedi, 3000 i geçmeden sezeryana alamam dedi, yarın tekrar kontrolüm var, eğer kilosu 3000 civarı olduysa pazartesi alacak ama o civarda değilse 2-3 gün erteleyecekmiş sezeryanı...
Bende son durumlar böle tatlım...
Kayra yı gördüm face de, anam o ne tatlılık öle ya, oy maşallahaynı eren e benzio valla, Allah nazarlardan sakınsın...
resimlerde olduğundan daha iri çıkmış aslında daha küçük bebişimm
tam bır hafta mı olmuş oldu şimdi sezencim ?
nalannn nasıl oldun anacım ben öksürürken doğucam sanıyorum sankisempatiksalakcinni
ya kızlar bebişimin cicilerini eklemeye çalışıyorum ama dosya boyutu sınırların üzerinde diyor. ne yapmam lazım? pixeli düşürüp tekrar mı çekeyim, yoksa daha kolay bir yolu var mı?
sezencim masallah ogluna cok tatli allahim esirgesin onu sende düzelmissin cok sükür büyük oglan napiyor kiskancliklar basladimi
niyeki 3000 i bekliyoo kayrada 2900 doğdu hastanede bi bayan vardı 2800 le sezeryan doğurmuştu bebişi küvezede girmemişti