2010 Kasım Anneleri

ben ilk zamanlar başkalarının tikerlarına bakardım 33.hafta,35.hafta falan yazardı,Allahım ya 30lu haftaları ne zaman görebilcem ben,yada görebilicemmi falan diye düşünürdüm.Oooo 35.haftaya giriyorum bile şimdi,inanamıyo insan.37yi değil 39 bile görürsün şipşak,tabi o zamana kadar gelmeye niyetlenmezse bebeğin
aynen ya zaman çok çabuk geçti baksana doğum bekliyoruz artık:S
kızlar sekerim 55 e düşmüş hastaneye gidiyom dua edin benim için
çok çok geçmiş olsun neden düşmüş olabilir ki acaba ya? umarım kötü bir şey yoktur güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Sol kasığıma inanılmaz bir ağrı girdi.Resmen bıçak saplanıp saplanıp çıkıyor gibi tam 15 dakika sürdü.Şimdi hafifledi neyseki :S ne ağrısıysa artık şimdi bu kasık ağrısı:S

slm arkadaşlar,

bende yarın doktora gidicem 33 haftada 6 ekimde 2300 dü şimdi ne kadar olmuştur merak ediyorum.bana doktorum sezeryan dedi...doktoruma güveniyorum....artık ağrıları başlayan var mı?

Ben doğurmamaya karar verdim içimde kalsın istiyorum bir ömür tekmelerini hissedeyim istiyorum:KK70:kaydirigubbakcemile3
ben deee senağlama

Devlet hastanelerinde epidural yapılıyor mu? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim...
devlet hastanelerinde epidural veya spinal sezeryan yapılıyor fakat normal doğumda epidural yapılmıyor ben de sormuştum bunu dr.uma zamanında..

Bu arada bijo hiç gelmemiş bugün doğurdu mu naptı CADIARZU yoksa bugün tahlilleri mi vardı malum hamilelik unutkanlık hatsafhada bendekaydirigubbakcemile3

Biju da yok piyasa da, bugün temizlikçi gelecekti ona galiba, herkes yavaş yavaş topiği bırakmaya mı başlıyo ne, bi daha ki hafta daha boşalmaya başlar herhalde...
oyy canlarım benimm.. bugün temizlik günüydü kızlar. ayaklarım patates kafam bi milyon oldu ama ev tertemiz oldu herr yeri temizlendi. ben kadının peşinde annem de mutfak dolaplarının derdindeydik. az önce gitti daha kadın..

kızlar sekerim 55 e düşmüş hastaneye gidiyom dua edin benim için
yasemincimmmm :bbo: ani şeker düşmesi doğum başltıyor diye biliyorum bir arkadaşımın başına gelmişti. hayırlı haberlerle gel inşallah..

Son düzenleme:
yasemin geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
ben de bijonun dediği gibi şeker düşmesi doğumun başlaması diye duymuştum hayırlısı olur inşallah..

yasemin geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
ben de bijonun dediği gibi şeker düşmesi doğumun başlaması diye duymuştum hayırlısı olur inşallah..

Bilmiyodum ben bunu,istermisiniz yasemin şeker diye gitti doğursunda gelsin akannehir

kızlar bugün dra gittim kızım (beren su)3000gr 50 cm olmuş,nst de sancı filan çıkmadı 5 kasıma kadar bekliycez doğum için,hayırlısı:)))

kızlar bugün dra gittim kızım (beren su)3000gr 50 cm olmuş,nst de sancı filan çıkmadı 5 kasıma kadar bekliycez doğum için,hayırlısı:)))

Maaşallah canım bebişine, ben de cuma günü gidicem sabırsızlanıyorum 2 hafta olcak bebişimi görmeyeli en son 2600 dü 3 kilo olmuş mudur acabaa CADIARZU

dün annemle konuştum telefonda,
içim sıkılıyor doğsun bir an önce diyorum, az kaldı sabret doğunca da keşke bekleseydi dersin diyo..
karnımda duracağına yanımda dursun daha iyi dedim ben de :)
çok daraldım çokk

X