2010 Kasım Anneleri

durup durup aynı gün doğurucaz galiba hepimiz ama kasım anasıyız biz ya kasımı görmeden gelmicek bizim sıpalar anlaşıldı...

Bugün burası pek hareketsiz kalmış.Geçmişi okumam kolay oldu.Ne yapıyosunuz yahu nerelerdesiniz?

valla aynen fınfık yani 18 kasım sata göre tamam o güne kadar durmasında ama en azından kasımın ilk haftası falan bi geçsin istiyorum ...

he seninki de dursun sende sıranı ver birine sempatiksalakcinni ben izine ayrılıp gezmek istiyim miracle ondan gelmesin bi 15 gün daha sempatiksalakcinni

he seninki de dursun sende sıranı ver birine sempatiksalakcinni ben izine ayrılıp gezmek istiyim miracle ondan gelmesin bi 15 gün daha sempatiksalakcinni

bende izne 32.haftada ayrıldım iznim yanmasın istiyorm yoksa doğum sonrası iznim ilk dönem bitmeden bi buçuk ay önce bitecek rapor falan almam zor olacak falan falan işte formalite işler ...tabi istemekle olmuyor di mii yarın bi gün doğururuz biz gör bak:))

evet veletler ne zaman isterlerse o zaman gelecekler boshayallersmile

Yarın olsun şu ticker'ı 37.haftada görmek istiyorumsempatiksalakcinni

ben ilk zamanlar başkalarının tikerlarına bakardım 33.hafta,35.hafta falan yazardı,Allahım ya 30lu haftaları ne zaman görebilcem ben,yada görebilicemmi falan diye düşünürdüm.Oooo 35.haftaya giriyorum bile şimdi,inanamıyo insan.37yi değil 39 bile görürsün şipşak,tabi o zamana kadar gelmeye niyetlenmezse bebeğin

ben geldim, pof ne yoğun bir gün.
bende bayram sonrası gelsin istiyorum oğluşum.
kocişimle başbaşa evde olalım istiyorum.
az görüyorum geç geldiği için. umarım sata göre zamanında gelir.

bende aynı düşünüyordum. ama şu son haftalar çok daha hızlı geçmeye başladı.
sen hastane çantanı hazırladın mı bir tek ben kaldım galiba.
ufak tefek eksiklerim var, inşallah pazar günü tamamlayıp hazırlarım artık.

ay teşekkür gelmiş geriye bunun içinmi bakıma girdi site bir saattir kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bebişim aşağıya doğru baskı yapıyo canımı yakıyo,
bugün sürekli cuma günü gel kızım dedim durdum gelmeye mi hazırlanıyo napıyo acaba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…