- 30 Mayıs 2010
- 1.592
- 0
ben sıramı isteyene verebilirim 15 gün daha karnımda kalsın sıpamsempatiksalakcinni
valla aynen fınfık yani 18 kasım sata göre tamam o güne kadar durmasında ama en azından kasımın ilk haftası falan bi geçsin istiyorum ...
Bugün burası pek hareketsiz kalmış.Geçmişi okumam kolay oldu.Ne yapıyosunuz yahu nerelerdesiniz?
he seninki de dursun sende sıranı ver birine sempatiksalakcinni ben izine ayrılıp gezmek istiyim miracle ondan gelmesin bi 15 gün daha sempatiksalakcinni
bende izne 32.haftada ayrıldım iznim yanmasın istiyorm yoksa doğum sonrası iznim ilk dönem bitmeden bi buçuk ay önce bitecek rapor falan almam zor olacak falan falan işte formalite işler ...tabi istemekle olmuyor di mii yarın bi gün doğururuz biz gör bak:))
Yarın olsun şu ticker'ı 37.haftada görmek istiyorumsempatiksalakcinni
ben ilk zamanlar başkalarının tikerlarına bakardım 33.hafta,35.hafta falan yazardı,Allahım ya 30lu haftaları ne zaman görebilcem ben,yada görebilicemmi falan diye düşünürdüm.Oooo 35.haftaya giriyorum bile şimdi,inanamıyo insan.37yi değil 39 bile görürsün şipşak,tabi o zamana kadar gelmeye niyetlenmezse bebeğin
ben ilk zamanlar başkalarının tikerlarına bakardım 33.hafta,35.hafta falan yazardı,Allahım ya 30lu haftaları ne zaman görebilcem ben,yada görebilicemmi falan diye düşünürdüm.Oooo 35.haftaya giriyorum bile şimdi,inanamıyo insan.37yi değil 39 bile görürsün şipşak,tabi o zamana kadar gelmeye niyetlenmezse bebeğin
Ben de dizi takılıyorum. Nip Tuck :sm_cool: akşama görümce gelcek yemeğe.Hem de süprizi varmış ama kaynanam söyledi zaten bebeğe alışveriş yapmışlar süprizlikten çıktıaso ben fizy / videomusic. dinliyorum boshayallersmile