2010 Kasım Anneleri

bende öle yanıyodum.. şimdi hasta oldum.. aman dıkkat et.. normalde bende kansızlık var hep üşürüm ama şimdi pancar gibi oldum..
ellerım yüzüm sıcacık.. sanırım doğumdan sonra en çok üşümemeyi özlicem sırnaşık şey :roflol:

eşinede aferim.. sengözlerimebaksanab

evet yaa ohaoldumsmile eşimde diyo zamanlaman mükemmel nasıl başardın bir haftada bu kadar hasta olmayı üst üste üstelik hamileliğinin son günlerinde diye napıyım :sinifsinif:

selam güzel anneler
bugün doğuraan yok baktım da
bi bafo uğramamış
inş. iyidir dr her an olabilir demiş merak ettim

medical park ta ki e-bebekte bugün doğanlara bakin çok tatlilar maşallah yaaa

amin hiçbirimiz karşılaşmayız inşallah :Saruboceq:

Valla bende anlamış değilim şuan 38 haftalığım ve bu kiloda o zamana kadar nolur bilmiyorum... O kadar bekletip sezeryan demeseler bari hayırlısı artık...

ya en sinir olduğum şey doktorlar bunu anlar iyi kötü son dakkada sezeryan golü atarlar sonra bu bebek kilolu diye
inşallah bugünlerde kendiliğinden gelir bebişin doldurmuşsun nasılsa gününü

canım maşallah beeğine sanırım 3,5 kiloyu geçince sezeryan oluyor zor olur normal doğum haklsın tedirgin olmakta..doğrusu ben de zamanında 5 kiloya yakın doğmuşum ve annem normal doğurmuş beni ama ben 3.çocuktum yani ilk doğumda daha or olur iri bebek olmasa bi doktorla daha görüş sen...bulantı hissi çoğumuzda yine başladı canım ya üşütüyoruz ya bebekelr baskı yapıo..

evet yaa ohaoldumsmile eşimde diyo zamanlaman mükemmel nasıl başardın bir haftada bu kadar hasta olmayı üst üste üstelik hamileliğinin son günlerinde diye napıyım :sinifsinif:

çok bilmiş biim eşlerimiz semacım sanki isteyerek mi hasta olduk tam geçiş mevsimi hastalık havası inş. geçer canım doğumuna kadar dinlen bol bol sen iyi oldum diye yorma kendini

ya en sinir olduğum şey doktorlar bunu anlar iyi kötü son dakkada sezeryan golü atarlar sonra bu bebek kilolu diye
inşallah bugünlerde kendiliğinden gelir bebişin doldurmuşsun nasılsa gününü

İnşallah kendiliğinden gelir bebişim... Okadar bekleyip sunni sancı çekip sonrada sezeryan olmak istemiyorum... Geçenlerde bi tanıdığımız doğum yaptı... Bebeğine 3800gr demişler açılma olması için beklemişler olmayınca da sezeryana almışlar ve bebek 4250 gr ve 55 cm olarak doğmuş...

çok bilmiş biim eşlerimiz semacım sanki isteyerek mi hasta olduk tam geçiş mevsimi hastalık havası inş. geçer canım doğumuna kadar dinlen bol bol sen iyi oldum diye yorma kendini

sorma canım hepsi kadın doğum uzmanı bunların geçen abim diyorki ben kadın doğum üzerine doktora yaptım diyo allahım düşün en ufak oğlu 14 yaşında iyiki abimle yakın oturmuyoruz bide o delirtirdi beni ohaoldumsmile

:1shok: anam maşallah

vella hurmaya başla sen bence

Saol canım genelde öyle deniyor ama benim doktor hem iri bebek diyo hemde normal doğum için bekletmeyi düşünüyor... Şuan doğum pozisyonunda duruyomuş bebeğim inşallah o kadar beklmez de kendiliğinden gelir... Bulantıyı hiç sorma inşallah biran önce geçer sanki hamileliğin başına döndüm ama en azında o zaman yanma hissetmiyodum... Şimdi bulnatıyla birlikte midemden asit çıkıyo sanki cayır cayır yanıyo boğazım

herkese slm,geçmişi okuyamadım pek,ama kimsenin doğurmamış olduğunu gördüm,bugünde boş geçti demekki

sana koca bir maşallllllaaahhhhhhhh.. Buranın en kilolu bebeği sana ait olmuş oldu. ben yerinde olsam normal doğum düşünmezdim galiba :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…