2010 Kasım Anneleri

Eşim uyandı, ben şu hellim peynirini ve ekmekleri kızartim, bide yumurta haşlim mis gibi başlayalım güne, ooohhhh acıktım valla...

saol chileckkk.. sabredıoz ıste ama daha ne kdr sabır bılmıom kı..

günaydın nalan ve de aso.. bugun yıne gezentı gordum sızı :) Aso ben de alısverıs yapcam dogum sonrası, hem zaten ocakta ındırımler de baslıo tam ındırım donemınde işallah kabaca zayıflamış olcam kendımı alısverıse vercem..

Nalan senın kayınvalıden ne zmn gelcek pekı benımkı de bu hafta gelıo ya ben de mutfagı doldurayım barı neler alıyım neler?

facede oğlumun resmi var bakabilirsiniz kızkardeşim paylaşmış ilk gün ondan çaldım ben daha yüklemedim

oyyy sezen hoşgeldin nasılsın, Kayra nasıl ? hemen bakıorum fotolarınaopuyorumnanaktan yerım ben onu yerımmm

oyyy sezen hoşgeldin nasılsın, Kayra nasıl ? hemen bakıorum fotolarınaopuyorumnanaktan yerım ben onu yerımmm

iyiyim propcum biraz ağrılarım var daha geçmedi ama kendi başıma işlerişmi hallediyorum artık sen nasılsın cnmm daha doğuramadınmı uleynn:teytey:

ben bulamadım sezencım resım ne senın proflınde ne de kasım annelerınde.. çoooook tatlıdır ama emınım kı..

doğurmadım lan daha :)) az kaldı..

Son düzenleme:
Kayra nasıl, emesi fln nasl, süt durumun nasıl, hayat nasıl sezen, 8 sene sonra anne olmak nasıl :))

Kayra nasıl, emesi fln nasl, süt durumun nasıl, hayat nasıl sezen, 8 sene sonra anne olmak nasıl :))

iyi cnm kayra bu sabah ilk banyosunu yaptı uyuyo şimdi mışıl mışıl memeyi biraz zor tutuyo ama tutuncada bırakmıyo 1 haftaya kadar düzelirmiş oda inş.. 8 sene sonra anne olmak muhteşem eren bana koca adam gibi geldi şimdi kayrada oyuncak bebek gibi uyansada kucaklasak diye bakıyoruz ailece:))

ayy eğlence çıktı hepinize desenekaydirigubbakcemile3ben de ıstıyorum artık dogsun da kucaklayım ıstıyorum ahh ahhhhhhh.. darısı başımıza...mama takvıyesı mı yapıosunuz? gobegını ıyıce kurutun he :) sen yenı annesın bılmezsın dıye soyluyorum :lepi: nasıl,, unutmuş musun bazı şeyleri bu kdr uzun zaman sonra? ayyyyy gül gibi kokuyodur şimdi off çok imrendim sezen allah nazardan saklasın

günaydınn
nalancım kızının kilosu gayet iyi, ilk defa duyuyorum sezeryan için 3000 gr şartını :S takma kafana ne zaman olursa olsun her dr un yöntemi değişik..

sezoşşşş kız aferin doğurup gidenlerden olmadın unutmadın bizi anacımm.. bebeğini bizim için de koklaa

semavela bana geçende sormuştun spinal şansın olsaydı ne yapardın diye. beline iğne girmiş ve bir sürü spinal anestezi ile doğum yapan arkadaşı olan birisi olarak assla ve asla belime iğne sokturmazdım anacım..

annemler geldi, gelen giden oluyor. dolap içleri, eksikler falan derken pek gelemiyorum kızlar ama geçmişi hep okuyorum. prop hastaneni seçmişsin hadi hayırlı olsun olumunekankayizsmile

ben tahlillerimi aldım, ekg mi çektirdim, anestezi dr.umla görüştüm. dosyam hazır, herşey tamamdır 25 ekimi bekliyoruz..

şafak 8 :lepi:

Son düzenleme:

yok canım sütüm yetiyo ona mama vermiyorum memeyi ağzına ilk alışta zorlanıyo bikaç denemeden sonra tutabiliyo kaçırıyo ağzından doktor daha damakları güçsüz ondan dedi unutmamışım ama onu altını filan değiştirirken zorlanıyorum incitirim diye daha hiç giydirmedim zaten

yok canım gidermiyim hiçç az kalmış nalan sancı çıkmış demişti nst de ne oldu

Bijo ananı gördün bizi unuttun hadi :) Hasret giderin tabi ayrıca eksik gedik vardır işiniz gücünüz çoktur, cok da az kalmış ayyyyyyyyy....

Sezencim deme oyle sen boyle dersen bız napcaz :)) Alışırız heralde bir haftaya ama.. resim beklıorum valla mınık kuzuyu gorelım bı..

slmm kızlarrr doğurdum geldimmnolumunekankayizsmile

hoşgeldin sezencim,gözünaydın ömürlü olsun bebeğin.Nasıl, iyisindir artık dimi? ağrın sızın varmı?
Kayranında iyi olduğuna çok sevindim.Ay ne güzel bir duygudur yaa,darısı bize inşallah

günaydın kızlar. sezen yaaa süpersin Allah analı babalı büyütsün darısı basımıza seninle sat larımız aynı sen ne güzel aldın bebişini kucağına maşallah bende sabırsızlanıyorum. ay içim bir hoş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…