- 17 Kasım 2008
- 6.681
- 2
oyyy sezen hoşgeldin nasılsın, Kayra nasıl ? hemen bakıorum fotolarınaopuyorumnanaktan yerım ben onu yerımmm
ben bulamadım sezencım resım ne seın proflınde ne de kasım annelerınde.. çoooook tatlıdır ama emınım kı
Kayra nasıl, emesi fln nasl, süt durumun nasıl, hayat nasıl sezen, 8 sene sonra anne olmak nasıl :))
iyi cnm kayra bu sabah ilk banyosunu yaptı uyuyo şimdi mışıl mışıl memeyi biraz zor tutuyo ama tutuncada bırakmıyo 1 haftaya kadar düzelirmiş oda inş.. 8 sene sonra anne olmak muhteşem eren bana koca adam gibi geldi şimdi kayrada oyuncak bebek gibi uyansada kucaklasak diye bakıyoruz ailece:))
ayy eğlence çıktı hepinize desenekaydirigubbakcemile3ben de ıstıyorum artık dogsun da kucaklayım ıstıyorum ahh ahhhhhhh.. darısı başımıza...mama takvıyesı mı yapıosunuz? gobegını ıyıce kurutun he :) sen yenı annesın bılmezsın dıye soyluyorum :lepi: nasıl,, unutmuş musun bazı şeyleri bu kdr uzun zaman sonra? ayyyyy gül gibi kokuyodur şimdi off çok imrendim sezen allah nazardan saklasın
yok canım gidermiyim hiçç az kalmış nalan sancı çıkmış demişti nst de ne oldugünaydınn
nalancım kızının kilosu gayet iyi, ilk defa duyuyorum sezeryan için 3000 gr şartını :S takma kafana ne zaman olursa olsun her dr un yöntemi değişik..
sezoşşşş kız aferin doğurup gidenlerden olmadın unutmadın bizi anacımm.. bebeğini bizim için de koklaa
semavela bana geçende sormuştun spinal şansın olsaydı ne yapardın diye. beline iğne girmiş ve bir sürü spinal anestezi ile doğum yapan arkadaşı olan birisi olarak assla ve asla belime iğne sokturmazdım anacım..
annemler geldi, gelen giden oluyor. dolap içleri, eksikler falan derken pek gelemiyorum kızlar ama geçmişi hep okuyorum. prop hastaneni seçmişsin hadi hayırlı olsun olumunekankayizsmile
ben tahlillerimi aldım, ekg mi çektirdim, anestezi dr.umla görüştüm. dosyam hazır, herşey tamamdır 25 ekimi bekliyoruz..
şafak 8 :lepi:
slmm kızlarrr doğurdum geldimmnolumunekankayizsmile