- 11 Ekim 2010
- 61
- 0
kaç haftaliksin canım sen?
37 hafta 3 günlük oldu. Artık bir an önce büyüsün de doğsun istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç haftaliksin canım sen?
Selam kızlar ben geldim, nabersiniz...
Bugün malum dr. kontrolüm vardı, kızım 2760 gr olmuş, bende toplamda 12 kg almış bulunuyorum..
Dr. um kızımın kilosu 3000 gr. olmazsa sezeryan tarihini bi kaç gün sonraya alacağını söledi, bunun için cuma günü tekrar kontrole gidicem..
Bugün ilk defa nst ye girdim, kızımın kalp atışları normal çıktı, bende ise hiç sancı çıkmadı, şu an için her şey yolunda, ama kilosunun az olmasına üzülmedim desem yalan olur...
Bende son durumlar böle, yani her şey cuma günü netleşecek..
İi akşamlar hepinize kızlar
spinal sezeryan olucak arkadaslara tavsiyem doğumdan sonra serum takiyorlar ya serumu hızlı bı sekilde vücudunuza verin.o zaman bas ağrısı filan olmuyor.ben daha önce kist ameliyatı oldum ve ablamda sezeryan oldu 2mizde spinal olduk ve hiç ağrımız olmadı.
merhaba kızlar!
leylii, prop, nalan maşallah bebişlerinize inşallah herşey gönlünüze göre olur da kucağınızda da görürsünüz pıtırcıkları.
ben de gördüm kızımı bugün. 2810 gr olmuş miniğim. diyet işe yaramış, kilosu normale dönmüş. normal doğum görünüyor bana da (inşallah :Saruboceq:)
tiroidim gayet iyi, hatta iki hafta sonra ilacı bırakmamı söyledi doktor. midem için rennie diye bir şurup verdi. bir de idrarda bakteri çıktı. onun için de ayrı bir ilaç daha verdi. ayyy içim dışım ilaç olacak ama kızım iyi olsun da ben biraz daha ecza deposu modunda kalmaya razıyım.
haa bir de eklemeyi unutmuşum. haftaya tekrar randevum var. nst'ye girecekmişim bundan sonra.
Merhaba
Ben aranıza yeni katıldım. Uzun süredir hiç mesaj atmadan takip ediyordum aslında.
Sizin gibi ben de aynı şeyi yaşadım. 10 gün önce kızım 2938gr çıkmıştı ve doktorumuz 26 Ekimde sezaryen olabileceğimi, bebeğimizin 3500 gramın üstünde doğacağını söylemişti. Dün kontrole gittim ve bebek sadece 12 gr artmıştı yani 2950 gr. Ne kadar üzüldüm anlatamam. Tabiki doktorumuz Kasım ayını bekleyeceğimizi, üzülmememi falan söyledi.Benim de dün ilk kez yaptırdığım nst normal ama önümüzdeki çarşamba kontrolünde umarım bebeğimiz kilo almış olur.
Sizi çok iyi anlıyorum. Umarım herşey yolunda gider...
bnm de geçen gittiğimde 70 gr fark vardı kilosunda
tabi ben çok bozuldum
doktor haftasına göre kilosu normal dedi
ayrıca ultrasonun 200 grlık yanılma payı var dedi o yüzden kilo kısmına çok takılma dedi ama yine de bu ay şeker dietime rağmen sabahları tahin pekmezli bir dilim ekmek yedim hep
kofre kutularını atmaya hiç kıyamam. bir sürü olmuş evde. ben de bugün kendinden yapışkanlı, desenli kağıtlardan aldım, kaplamaya başladım kutuları. bebek desenli oldu hepsi. kızımın ıvır zıvırlarını, fotoğraflarımızı falan koyucam içlerine.
iyi geceler kızlar maşallah bebişlere
ultrasonda haftasıyla uyumluysa kilo hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar ben erken doğumdan korkuyorum ya geçen kontrolümde doktorum bana 2 hafta daha dursa yeter 2700 ü geçer o zaman falan dedi bazı doktorlar gerçekten büyük beklentiler içine giriyor ben daha çok genetik olduğuna inanıyorum
bazen şaşırtıyorlar insanı bir bakmışsın birden fark atmış aman o kilo yüzünden ben ne kadar ağladım bebeğimide üzdüm sonradan çok pişman oldum bak gör bu sefer senide şaşırtacak bebişin
Günaydın canım benim, benimki de hala uyuyo ne alışverişine gitceksiniz bakalım kıyafet mi kıyafet mi:) Bir doğurayım kocamın tüm kartlarını kendime harcıcam donuma kadar yenilicemkaydirigubbakcemile3Günaydın kızlar, nasssınız...opuyorumnanaktan
Bugün yine dışarda olcaz, alışverişe gitcez, sonrada kayınvaldemlere çay a gidebiliriz...
Eşim henüz uyanmadı bende tv zaplıyorum...
kaydirigubbakcemile3 Şafak sayıyoruz resmen ya ne hale düştük artık.Ne zaman doğurcaksak. Cumartesi gitcem doktora bakalım ne dicek :2:günaydın bı gun ve gece daha bıttı cok şükür..
Merhaba
Ben aranıza yeni katıldım. Uzun süredir hiç mesaj atmadan takip ediyordum aslında.
Sizin gibi ben de aynı şeyi yaşadım. 10 gün önce kızım 2938gr çıkmıştı ve doktorumuz 26 Ekimde sezaryen olabileceğimi, bebeğimizin 3500 gramın üstünde doğacağını söylemişti. Dün kontrole gittim ve bebek sadece 12 gr artmıştı yani 2950 gr. Ne kadar üzüldüm anlatamam. Tabiki doktorumuz Kasım ayını bekleyeceğimizi, üzülmememi falan söyledi.Benim de dün ilk kez yaptırdığım nst normal ama önümüzdeki çarşamba kontrolünde umarım bebeğimiz kilo almış olur.
Sizi çok iyi anlıyorum. Umarım herşey yolunda gider...
37 hafta 3 günlük oldu. Artık bir an önce büyüsün de doğsun istiyorum
nalamcım maşallah kızımın adaşına bence süper kilosu senle günümüz aynı benimki anca 2500olmuştur daha bende doktora az dedim hayııır 2500-4000 arası normaldir dedi doğana kadar 2800-2900 olur yeter dedi sen onu dışarda beslersin dedi bence çok iyi yani 25 ine kadar 3000 i geçer bence
günaydın bı gun ve gece daha bıttı cok şükür..
Esin'le konuştum, herkese çok selamı var, sezeryan tarihi bi aksilik olmazsa 13 kasımmış..
nalan ve prop bebişlerinizi görmüşsünüz maşşallah ikisine de,
allah sağlıklı almayı nasip etsin kucaklarımıza zamanı gelince....
az kaldı anneler biraz daha sabredeceğiz.:Saruboceq:
Günaydın canım benim, benimki de hala uyuyo ne alışverişine gitceksiniz bakalım kıyafet mi kıyafet mi:) Bir doğurayım kocamın tüm kartlarını kendime harcıcam donuma kadar yenilicemkaydirigubbakcemile3