2010 Kasım Anneleri

iyi geceler kızlar maşallah bebişlere
ultrasonda haftasıyla uyumluysa kilo hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar ben erken doğumdan korkuyorum ya geçen kontrolümde doktorum bana 2 hafta daha dursa yeter 2700 ü geçer o zaman falan dedi bazı doktorlar gerçekten büyük beklentiler içine giriyor ben daha çok genetik olduğuna inanıyorum

bnm de geçen gittiğimde 70 gr fark vardı kilosunda
tabi ben çok bozuldum
doktor haftasına göre kilosu normal dedi
ayrıca ultrasonun 200 grlık yanılma payı var dedi o yüzden kilo kısmına çok takılma dedi ama yine de bu ay şeker dietime rağmen sabahları tahin pekmezli bir dilim ekmek yedim hep

nalamcım maşallah kızımın adaşına bence süper kilosu senle günümüz aynı benimki anca 2500olmuştur daha bende doktora az dedim hayııır 2500-4000 arası normaldir dedi doğana kadar 2800-2900 olur yeter dedi sen onu dışarda beslersin dedi bence çok iyi yani 25 ine kadar 3000 i geçer bence

ben spinal olmayı düşünüyorm o sırtına vurdukları iğne acıtıyormu birde kesilip biçilirken hissediyormusun,sonrasında ağrı oluyormu ameliyat ağrısı,peki aklıma takılanları sana sorabilirmiyim? sırnaşık şey

canım maşallah bebişine bende ecza deposu gibi oldum valla

hoşgeldin aramıza kaç haftalıksın sen ben bebeğin kilo alımı durunca bekletmiyorlar hemen alıyorlar diye biliyordum ama doktorun daha iyi bilir heralde

bazen şaşırtıyorlar insanı bir bakmışsın birden fark atmış aman o kilo yüzünden ben ne kadar ağladım bebeğimide üzdüm sonradan çok pişman oldum bak gör bu sefer senide şaşırtacak bebişin

ben de boyasız satılan hobilik ahşap kutulardan almayı düşünüyorum. kitap gibi olanları vardı onlar çok hoşuma gidiyor.
oğluşumun bebeklik resminin renkli bir fotokopisini alıp üzerine dekopaj yapmaya niyetliyim. ultrason kağıtlarını ilk patiğini falan koyarım diyorum nasipse..

hııı canım senle durumumuz aynı bencede genetik eşiminkini hep unutuyorum sormayı kayınvaldeme ama ben 3180 doğmuşum yani 40 haftamı doldursam kızımda anca okadar olur evet doktorlar neden öle yapıyoki bütün kaynaklardada geçiyor benim dr da dedi 2500-4000 arası normal diye hatta karında günde 25-30 dışarda 40 gr civarı alıyorlarmış haftasıyla uyumluysa organ gelişimide iyiyse bence kilonun hiç önemi yok ve doktorumda dedi kilo değil hafta önemlidir diye bence doğru

ya bi de bende şeker çıktı aman bebek iri olacak diye tedirgin olurken şeker dieti yaptım bebek 70 gr almış çıktı
insanın kafası iyice karışıyor rişte :S

bence bebeklerin kilolari haftalaryla gayet uyumlu.takmayin kafaniza bu kadar çok..sağlikli olmalari daha önemli bebişlerin.

Selam kızlar biz de geldik şimdi eve.Bu akşam nedense çok yoruldum.Yarın inşallah erkenden uyanmam da uyurum biraz ya

Esin'le konuştum, herkese çok selamı var, sezeryan tarihi bi aksilik olmazsa 13 kasımmış..

nalan ve prop bebişlerinizi görmüşsünüz maşşallah ikisine de,

allah sağlıklı almayı nasip etsin kucaklarımıza zamanı gelince....

az kaldı anneler biraz daha sabredeceğiz.:Saruboceq:

Günaydın kızlar, nasssınız...opuyorumnanaktan

Bugün yine dışarda olcaz, alışverişe gitcez, sonrada kayınvaldemlere çay a gidebiliriz...

Eşim henüz uyanmadı bende tv zaplıyorum...

Herkese günaydınlar,
Bugün 9'a kadar uyumayı başardım sonunda Yağmur da yok güneş açacak gibi açsa keşke de kahvaltıya gitsek güzel güzel.Son rahat günlerimiz ne de olsaaklinialirimsmile

Günaydın kızlar, nasssınız...opuyorumnanaktan

Bugün yine dışarda olcaz, alışverişe gitcez, sonrada kayınvaldemlere çay a gidebiliriz...

Eşim henüz uyanmadı bende tv zaplıyorum...
Günaydın canım benim, benimki de hala uyuyo ne alışverişine gitceksiniz bakalım kıyafet mi kıyafet mi:) Bir doğurayım kocamın tüm kartlarını kendime harcıcam donuma kadar yenilicemkaydirigubbakcemile3

37 hafta 3 günlük oldu. Artık bir an önce büyüsün de doğsun istiyorum

Hoş geldin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, seninde baya az almış hakkaten, şeker diyeti felan yapmadın bizim gibi dimi...

Ay ne bilim sema insan öle birden dr.un ağzından duyunca panikliyo, daha doğmadan böleyse, doğunca nasıl olcak bakalım, ay ben çok pimpirikli bi anne olmak istemiyorum ama gidişat onu gösterio ya...

günaydın bı gun ve gece daha bıttı cok şükür..

Esin'le konuştum, herkese çok selamı var, sezeryan tarihi bi aksilik olmazsa 13 kasımmış..

Günaydın tatlım, evet bebelerimize 1 gün daha yaklaştık, esine benden de çok selam söle canım, özledik valla onu..

nalan ve prop bebişlerinizi görmüşsünüz maşşallah ikisine de,

allah sağlıklı almayı nasip etsin kucaklarımıza zamanı gelince....

az kaldı anneler biraz daha sabredeceğiz.:Saruboceq:

Çok saol chilek, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

Günaydın asoşum benim, nassın tatlım?

Yok kız ne kıyafeti, artık doğurup kiloları verdikten sonra alırım yeni kıyafet...

Mutfak alışverişi, şöle güzel taze taze meyve sebze alim, ayva alıcam kompostosunu yapıcam süt yapsın bol bol diye, her türlü eksiği alim kayınvaldem zorlanmasın bende kalırken, eksiği olmasın, bu hafta biraz sebze ağırlıklı beslenelim, özledim valla...

Kız batırma adamı yazık ya, zaten yeterince battılar adamlar...

He sen hastaneye para ödicen mi asoşum orda son durum noldu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…