- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
gönaydın gripin, saat kaç oldu yenı mı uyandın yoksa :S
eren sezen gözün aydın allah analı babalı büyütüsün.bu gün rüyamda prophetic,asomsl sizinle doğumla ilgili konuşuyoruz endişeleniyoruz sabaha kadar siz vardınız rüyamda ama yüzünüzü görmüyorum hiç.
yok canım 10buçukta kalktım,kahvaltı,bulaşık falan derken geç oldu
sezen doğurmuş da gelmiş maşallah :lepi:
dün hastanede gecti günüm akannehir
2 serum yedim kıpırdayamadım hiç
bugun birazd aha iyiyim
fena üşütmüşüm ya
iştahım yok :çok üzgünüm:
hööhhh beee 10.30 süpermiş.. ben 8de uyandım, dun de 6 da uyanmıştım..cok mu gec yatıosun ben 23.30- 24 gibi yatıom ama bu kdr uyuyabılıom..
bugun birazd aha iyiyim
fena üşütmüşüm ya
1buçukta yattım,gözlerim kapanmasa dahada uyumazdım.Hiç sevmiyorum uyumayı bu aralar,hep uyanık kalayım istiyorum.E o zamanda 10dan aşağı kalkamıyorum işte.
Neyse bu hafta son haftam işte,cuma günü izne ayrılıyorum.Rahat rahat otururum atık ama tümgün can sıkıntısından patlıycam,nasıl geçecek bu zaman evde bilmiyorum. Sizin hiç canınız sıkılmıyomu,neler yapıyosunuz evde?
hepimiz endişelenioz valla rüyalarımız bile garıpleşti baksana.. yuzumuzu nıye gormedın acaba :))
bugun birazd aha iyiyim
fena üşütmüşüm ya
oyyyy evde yatıp dınlenseydın anacım ya hastane ortamı ıyıce hasta eder.. çok geçmiş olsun..
geçmiş olsun canım ya noldu? soğukalgınlığımı?
:)) can sıkıntısına vakıt yok kı yemek temızlık camasır utu..
sonra kıtap, fılm, dızı..
sonra KK, facebook, nurturia...
sonra diğer siteler..
sonra oyun..
hooop akşam oluveriyo zaten :)
serum taktılar ya ondan hastanedeydım
böyle bi hastalığa hiç yakalanmamıştım kıpırdayamadım ses bile çıkaramadım kafamçokkarıştı
midem yanıyodum istifra ettim cuma gece saat 3 ten beri 4-5 kere sabaha kadar
iştahım yok bişi de yiyemiyorum öyle hastaneye gittik
üşüttüm yani benneyaptımki
serum taktılar ya ondan hastanedeydım
böyle bi hastalığa hiç yakalanmamıştım kıpırdayamadım ses bile çıkaramadım kafamçokkarıştı
midem yanıyodum istifra ettim cuma gece saat 3 ten beri 4-5 kere sabaha kadar
iştahım yok bişi de yiyemiyorum öyle hastaneye gittik
üşüttüm yani benneyaptımki
ay Gripin alemsin :) hangimiz hergün temizlik yapıyoruz kim yapar.. ben sana farklı alternatifler sunuyorum işte şunları şunları yapabilirsin diye :)) hazırlıkları bıtırmiş olmak en buyuk dert ama mrk etme her cıkısında bısıler alcaksın yıne, dun ben yıne 1 saat dolandım 5-6 parca şey aldım geldım dayanamayıp :))
neler aldın yine?? battaniyeyi naptın?
dur resimlerini çekip cicilere ekleyim bısı yok da işte olsun :)) battanıyeler cok dandırıktı ya :S %100 sentetıktı almadım emınonunden.. evdekıler var sımdılık kayınvalıdem gelsın bıraz da onla cıkar alırız bısıler o eksıklerımı soyler.. bol bol al kı sureklı makıne acmayalım dıyo zaten heuehu tam kafa :)