2010 Kasım Anneleri

Fınfık senı goruyorum aşağıda, nası gectı kontrolun :)
Demir 2700 olmuş ama hakan saolsun yanlış ölçmüş bebemın boyu kısaldı gorunuyo :)) bu durumda kılosu da daha cok ama tabı bılemıom ne kdr daha cok

geçmiş olsun canım.işallah tez zamanda iyileşirssin.opuyorumnanaktan

sağol canım olumunekankayizsmile

metabolızmamız alt ust oldu tabı anacım işalla tez zamanda iyileş cağnım
hea ya alt üst oldu valla acaip de terliyorum ne gicemi şaşırdım
yarın kontrolumuz var Kuzeyim kaç kilo oldu acaba
büyümesi yavaşlamamıştır inşallah yokse sezeryanla alalım dicek doktor :bbo:
mideni üşütmüşsün canım sen yaa,nane limon ve ılık şeyler iç,ayağını sıcak tut.Çok geçmiş olsun

evet midemi üşütmüşüm kafamçokkarıştı
çok sağol canım olumunekankayizsmile
ne kadar dikkat edersem o kadar çok hasta olyom sanki akannehir

Lady bı dur laaaa ne sezeryanı töbeeee.. Kılo alımı ıcıerde cok aza ınerse haftada 50 gr fln gıbı olursa dısarda daha cabuk buyur dogurtturalım dıolar o zaman da dırek sezeryan demezlerk ı sancı fln verırler :S ne bu panık, nerden cıkarttın boyle bı durumu, aaaaaaaaa..
Ben de su ıcındeyım valla cok terlemeye basladım yıne, gece ıncecık pıkeyle ve yazlık pıjamalarımla yatıorum, gecen hafta boyle dııldım bu hafta yanmaya basladım..

Fınfık cvp vermede gıttı

baktım baktım,çok ciciymiş tulumları,heeki dalton kılığı pek bi şirin yaa

çok şirin olcak benım oğlummmm oyyyyy öpüp koklıcam yanaklarını.. of offffff... allahım işalla sağlıklı olurlar yarabbim, cok korkmaya basladım cok

selammm
nasılsınızzz
hava bugun çok güzel güneşli. okadar yağmurdan sonra.
kocacım traş oluyor. bende nete bakim dedim :)))
sonra gezmeye gidicez
bugun beraber gezelim dedik arkadaşlar aradı evdemisiniz diye bişiy yapalım diceklerdi heralde bizde gezcez dedik .
bugun ailecek gezicez ben kızım babamız :asigim::asigim::asigim:

ohhh burası da gunluk guneslık, gezın valla.. asonun dedıgı pastırma sıcakları bunlar oluo heralde.. benım kocamı sbh ortagı aldı goturdu ıkı saate geırım dedı ama bakalım :) ben de gezme talep etcem :))

yağmurlu olsaydı gezemezdik şansıma hava güneşli evet pastırma sıcağı galıba .
inşallah senın eşinde gelir gezersiniz sizde. yoksa bu havayı bidaha bulamayız :))))

çok şirin olcak benım oğlummmm oyyyyy öpüp koklıcam yanaklarını.. of offffff... allahım işalla sağlıklı olurlar yarabbim, cok korkmaya basladım cok

korkma canım,sağlıkla gelicek hepsi,sonra burada bebeklerimizin hallerini konuşucaz. Bazen bende endişelenmiyo değilim,aklıma 40bin tane şey geliyo ama bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum böyle şeyleri düşünmekle. Herşey çook güzel olacak

OOfff bende gezmek istiyorum ama 2gündür engeller çıkıyo dün yağmur,bugün kocacımın işi :1no2: bakalım gelince diycem çıkalım biraz patladım diye ama kesin bişey çıkar yine

al işte gökgürlemeye başladı yine yağmur geliyor,anlaşılan ben bugünde evde kös kös oturucam:sinifsinif:

Gripin Yaren dogru soyluo sımdı gezdık gezdık bı daha nah buluruz bu havayı :)
tabı kocam ne dıcek bu ıse bılemıciğimmm

Son düzenleme:
ayy valla evde olunca çok sıkılıyor insan pöffff
bebişlerimiz olsa sıkılmayızda
inşallah senın eşinde erken gelir gezersiniz gripincm
herkes gezsin bugunnnnn zemuszemus
neyse ben çıkayım hazırlanayım P
görüşürüzz

Evet yaa,bebişlerimiz olsa sıkılmayız,onalr tüm vaktimizi alırlar zatenŞeniz
iyi gezmeler canım

selamlar....

varmı doğuran görüşmeyeli olumunekankayizsmile

dun sinemaya gittik esimle "The Social Network" facebook kurucusunun filmi. çok SIKICIYDI.

uyudu resmen filmde. zaten konusu hep mahkemede geçiyor. birde artik oturamiyorum iki saat koltukta karnim agridi hep. filmde agzina akdar doluydu salon poff

süper tam gezme havası.. son gunlerın tadını cıkarın

cnm ne yaptın dr işini hastane işini karar verdınızmı

aman cnm gecmıs olsun

sezencim süper allah bagıslasın darısı hepimizin başına ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…