2010 Kasım Anneleri

Çok ii miş valla, çocuk işte düz mantık düşünüyo, ama süpermiş, ben olsam kopardım o anda...:lepi:

Kasiyer kıza ucacaktım ben de :S '' abla senın ne kadar uzun sürdü yaaaa, ne zmn doğurcan'' dedi.. 20 aydır hamıleyım sankı tobe yarabbım

Salak ona neymiş...Sen lafı koymuşsundur ona, ya da bi sonraki gidişinde mutlaka koyarsın...

üzülme nalancım doktorun bebek sağlıklı doğsun diye azıcık daha bekletelim demiş. Yoksa senin bakmanla ne ilgisi olsun. maşallah duruya sağlıklıca doğar inşallah önemli olan bu.

Ya biliyorum da işte öle birden diyince bi tansiyonum oynadı tabi, ama kilolu olmasında ii dir herhalde diye düşünüyorum...

Aslında benim durumum bence tam normal doğumluk ama kızımı riske atmak istemiyorum, valla yaşım biraz daha genç olsa hiç düşünmeden normal doğururdum...

Teşekkürler tatlım...opuyorumnanaktan

Senin kuzuna da maşallah bu arada...

Propcum canım sende oğlunu görmüşsün, maşallah demir e kocaman olmuş, kilosuda gayet ii gidio valla, Allah nazarlardan sakınsın..

Bu arada hastane işine karar vermene sevindim, içine sinmesi çok ii olmuş, umarım Fınfık da en kısa zamanda hastane işini halleder...

Livece cok sevındım şekerı dengelemene gozun aydın, işalla normal normal dogurursun :)

Nalan annem de kopmuş zaten dırek benı aradı :) Kasıyere ters ters daha zamanı gelmedı dedım ne dıyım kı baska :S salak karı..

Nalan belkı Duru bı suprız fln yapar normal dogar ne dersın :)

Ayrıca saol cnm, kılosu da normale uygun bası da gırmıs ıcerı ama azıcık koca kafa :) hayırlısı olsun.. hastaneyı de begendım valla cok sukur

Son düzenleme:
kofre kutularını atmaya hiç kıyamam. bir sürü olmuş evde. ben de bugün kendinden yapışkanlı, desenli kağıtlardan aldım, kaplamaya başladım kutuları. bebek desenli oldu hepsi. kızımın ıvır zıvırlarını, fotoğraflarımızı falan koyucam içlerine.

He valla doğru diyon iloşum belkide bölesi daha ii, iki hafta önce gittiğimizde 2453 gr. dı, ben haftada 200 - 300 gr. alıyo diye hesapladım, birden az geldi kilosu bana...

Sezene 3300 demişlerdi en son, banada dr.um bugün öle dedi, bebeğin kilosu bu haftalarda artı ya da eksi 200-300 gr. oynayabilir dedi..

Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil dediğin gibi iloş, seninki en son kaç çıkmıştı, 2800 civarı diye hatırlıyom sanki...

Son düzenleme:

nalancımm bozma moralini kilosu gayet iyi daha iki hafta var doğuma 3000gr olurr maşallah bebişinee

Ay bende olsam arabada kopardım valla, hiç tutamam kendimi böle durumlarda, hele yanımda biri tökezleyip düşsün yarılırım valla, iki saat kendime gelemem bölede kötü bi huyum var...:roflol::roflol:

Bi keresinde annem merdivenlerden düşmüştü misafirlik dönüşü, gülmekten kadını yerden kaldıramamıştım, kadın benimle 1 hafta konuşmadı ondan sonra...:roflol::roflol:

Valla her an her şey olabilir, ben duru dan böle bi sürpriz beklerim yani, her şey böle sakin yolunda ilerlerken, birden bire erken gelmek istiyebilir, aman nasıl gelirse gelsin yeter ki sağlıklı gelsin ben her şekilde doğururum onu...

Benimkinin kafası bir hafta geride görünüyo, diorum ya aslında tam normal doğumluk ilerliyorum ben, dr. bile bugün dedi, maşallah hep haftasıyla uyumlu gitti her şeyi, hiç üzmedi bizi diye, hemşirede aynı şekilde, aferin beni hiç yormadı hemen kalp atışını buldum dedi nst ye girdiğimizde, çok seviolar kuzumu sorunsuz olduğu için, Allahım nazarlardan sakınsın...

maşallahh bebişineee :)

nalancımm bozma moralini kilosu gayet iyi daha iki hafta var doğuma 3000gr olurr maşallah bebişinee

Yok moralimi bozmuyorum cnm, sadece biraz üzüldüm o kadar, ama iloş la prop un bebişlerinin de kilo durumu durunun ki kadarmış, onun için şu an daha iyiyim...

perşembe günü 2770 kuzum
aynılar duruyla :asigim:

Oy ii sevindim valla ya, demek düşük değilmiş kızımın kilosu..Bakalım cumaya kadar ne kadar olacak kuzucum çok merak ediyom...

uyumuş kalmışımm :) kociş hadi film izliycez diyor iyi geceler tatlı rüyalarr..

kızlar nette canlı tv izleyebileceğim bi site biliyomusunuz? Bizim uydunun sinyali gittide

selam kizlar..
maşallah bebişlere yaa
Allah nazarlardan saklasin..

prop hastaneye karar wermiş olmana sewindim..medical park kesinlikle doğru seçim..

herkese iyi geceler bugün sabahtan beri yagmur yagiyor iki gündür kaloriferleri yakiyorum oglum soguk havada dogacak iyice sarmaliycaz artik bebislerimizi

ben de bugün netten mersindeki kadın doğumculara baktım ama birşey bulamadım
gerçi kayınvalidemler bakıyor hastanelere araştırıyorlar bizim yerimize ama .. çok üzülüyorum kayserideki doktorumdan çok memnunum keşke doğumumu burda yapabilseydim..

Merhaba
Ben aranıza yeni katıldım. Uzun süredir hiç mesaj atmadan takip ediyordum aslında.
Sizin gibi ben de aynı şeyi yaşadım. 10 gün önce kızım 2938gr çıkmıştı ve doktorumuz 26 Ekimde sezaryen olabileceğimi, bebeğimizin 3500 gramın üstünde doğacağını söylemişti. Dün kontrole gittim ve bebek sadece 12 gr artmıştı yani 2950 gr. Ne kadar üzüldüm anlatamam. Tabiki doktorumuz Kasım ayını bekleyeceğimizi, üzülmememi falan söyledi.Benim de dün ilk kez yaptırdığım nst normal ama önümüzdeki çarşamba kontrolünde umarım bebeğimiz kilo almış olur.
Sizi çok iyi anlıyorum. Umarım herşey yolunda gider...

kaç haftaliksin canım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…