2010 Kasım Anneleri

öfffffffffff oyun oynuodum error verdı bastan da oynancak oyun değil room escape yaaaaaaaaaa kacamadım odadaaaannnnn

selam kizlar..

dün gece hiç uyumadim..en sonunda pes ettim 6.30 da kalktim..kahvalti yaptim.saat 9 gibi bayilmişim 2 de kalktim :))
nie uyku tutmuyo bilmiorum.lavaboya kalkiorum bi daha yok uyku filan..
arkadaşlar gelecekti bugün grip olmuş birisi iptal oldu..

canım çekiyodu bayadır bi ıslak kek yapayım dedim tarifine netten baktım ilk defa yaptım ama yaparken mutfağı savaş alanına çevirmişim valla ne marifetsizim ben kek konusunda ya bi daha töbe yapmam ama kabara kabara pişiyo bakalım tadı güzel olur inş.

Eline sağlık güzel olmuştur merak etme sen=)

maşallah kuzuna,ne güzel kilo almış şimdiden stres yapma güzelim,kendini rahatlat doğuma kadar

Bende orki gece için olanlardan aldım,yeter sanırım.Altımada kızımın alt açmalarından bir tanesini sererim

kızlar bizim hastanede hasta bezi değil bebek bezi takıyorlarmış. ohaoldumsmile
benim içim rahat etmedi en iyisi kontrole gittiğimde sorayım ne istiyorlar.
aslında liste verseler ne güzel olur.

delikafaduldendelikafadulden hangi boyunu alsakki o zaman? Battal boyu varmıki bunların :roflol:

oyyy karnımın taşlığı hala geçmedi neden acaba ya :S:S

yorgunsan,ayakta fazla kaldıysan falan çok sertleşiyo

eline sağlik canim..güzel olmuştur kesin..bende dün tiramisu yaptim dinlendirdim az önce indirdim..pişmanmiyim?hayir yerimseniben
akşama yemeğim yok..canım hiçbişii pişirmek istemio

ay bu site çok hızlı valla.. dun aksam sıparıs verdım şimdi getırdıler :S şok oldum valla.. bijo saolsun sayesınde ucuza alıorum catlak kremımı.. 4. tüpüm bitti kızlar, 5. geldi :)

Allahtan yarın haftasonu o kadar daraldım ki bu 2 günde evden çıkmak bile faydalı olmadı.İçim sıkılıyor ruhu daraldı iyice.Haftasonuna full program yaptım bile.Birazdan da arkadaşlarım gelicekmiş beni görmeye kahve içip gitcekler.

kızlar canım kek cektı ama evde un yok :))
fairy benım de yemegım yok hoooop sucuklu makarna yapıciğim 5 dkda :)

aso hamılelık hormonları yuzunden mı boyle olduk acaba :S bana nıye efkarlanıosun dıodun sen de oyle oldun bak (

ay bu site çok hızlı valla.. dun aksam sıparıs verdım şimdi getırdıler :S şok oldum valla.. bijo saolsun sayesınde ucuza alıorum catlak kremımı.. 4. tüpüm bitti kızlar, 5. geldi :)
nerden alıyosun canm eczanemizde.comdan mı? Oh maşallah ben doğru düzgün sürmüyorum bayadır.Günde 1 kez o kadar fenalık geldi ondan da :S umarım pişman olmam:S:S

yedim seni liveceklava: ben unutmaya çalışıyom sen nispetmi yapıyon :sinifsinif:
güle güle kullan canım, bi ara eklesene fotosunu merak ettim,nasıl bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…