ıyyy sütlü çorba ne beeee :)))
Gripin ne bu dayılıklar fln bak bak bakkk :)
ya olabilir cok dusuk bı ıhtımal ama olabılır yanı :)) ayyy yarın oglumu gorcem kac kılo oldu cok mrk edıorum
Kızlar Sezen le konuştum, Kayra bebek daha iyimiş, saat 5 gibi son bi test yapılcakmış, eğer değerler ii çıkarsa bugün taburcu olacaklarmış, test sonucuna göre karar vercekmiş dr.
Sezen de gayet ii miş, sesi gayet ii geliyordu, ağrısı felan yokmuş, dün hafif ağrı olmuş ama bugün gayet ii miş, yemekler tuzsuz geliomuş ve çok az yemek veriyolarmış, beğenmemiş yemekleri, son havadisler böle...
Kızlar Sezen le konuştum, Kayra bebek daha iyimiş, saat 5 gibi son bi test yapılcakmış, eğer değerler ii çıkarsa bugün taburcu olacaklarmış, test sonucuna göre karar vercekmiş dr.
Sezen de gayet ii miş, sesi gayet ii geliyordu, ağrısı felan yokmuş, dün hafif ağrı olmuş ama bugün gayet ii miş, yemekler tuzsuz geliomuş ve çok az yemek veriyolarmış, beğenmemiş yemekleri, son havadisler böle...
oh ne güzel darısı basımıza..
masallah ikisinede insallah test sonucu iyi cikarda biran önce evlerine giderler:asigim:
maşallah maşallah
darisi başimiza hayirlisiyla
Yemekteyizi izliom da bu salak adam neden takım elbiseyle yemek yapıyo annamadım, hemide beyaz takım elbise ile, ne ilginç insanlar var ya...
napionuz şişkolar :CüvCüv:
sezenin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindimopuyorumnanaktan
benim kuzumda 2770 olmuş herbişiler yolundaymış
son testlerimi yaptırdım kan-idrar hiç bişi çıkmadı çok şükür
dün eminönünü talan ettim ama şekerleri hallettim gün geceden beri onlarla uğraşıyorum ama yaptım bitti siper oldu resimlerini eklerim artık yarın
herkeşler iyidir inşallah geçmişi okuyamadım boshayallersmile
güle güle yiyin şekerleri iloş...
Özlem kızının fotosunu koymuş ay yarabbim ne minik ne kadar ufak, nasıl da güçlü ama, allah uzun ömür versin, çok duygulandım..
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=97225
Maşallah damadıma
hemen ekle resimleri yarına bırakma(
napionuz şişkolar :CüvCüv:
sezenin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindimopuyorumnanaktan
benim kuzumda 2770 olmuş herbişiler yolundaymış
son testlerimi yaptırdım kan-idrar hiç bişi çıkmadı çok şükür
dün eminönünü talan ettim ama şekerleri hallettim gün geceden beri onlarla uğraşıyorum ama yaptım bitti siper oldu resimlerini eklerim artık yarın
herkeşler iyidir inşallah geçmişi okuyamadım boshayallersmile
ay sendede mi o açik :))
adam modaciymiş aslen iranli ama danimarkada yaşiomuş
hem tavuk hem et hem balik yapti :bbo:
36 bugun bıtıyo cnm yrn 37nın ıcıne gırıyorum.. bu saatten snr dogrumaya baslarsan ertelemem dedı doktor bugun telefonda, yrn sbh kontrolum var bakalım hayırlısı olsun.. ebe de asagı inmiş bayag dedı, yrn bellı olur işalla.. doktor daha cok var dıyıp yrn da dogabılır tabı ama en azından bı fıkrımız olur.. bebegın başı ''durak'' cınsınden hesaplanıomuş, bakalım bızım velet kacıncı durakta..
walla harika bi çorba olduunu sööleyebilirim :)))
un süt arpa şehriye ile yapilio..çoğu insan bilmez ama tadından yenmez :))