2010 Kasım Anneleri

maşallah bebişine canım :nazar:
hiç korkma sıkma canını hayırlısıyla doğucak ve yok sancıydı yok sezeryandı hepsini unutup gidicez bebişini strese sokma

Sağol canım inşallah hayırlısıyla kolaylıklarla kurtuluruz hepimiz....

Face de paylaştım ama çok hoş bir yazıydı burayada kopyalıyorum...

Çocuğumu yeniden yetiştirmem mümkün olsaydı:Ona işaret parmağımı kaldırıp yasakl...ar koymak yerine...,parmaklarıyla resim yapmayı öğretirdim.Hatalarını daha az düzeltir,onunla daha cok yakınlık kurmaya çalışırdım.Onu sadece gözlerimle izler,saat kısıtlamaları koymazdım.Daha bilgili olmaya çalışır,daha cok şefkat göste...rirdim.Onunla daha çok yürüyüşlere çıkar,uçurtmalar uçururdum.Ona karşı ciddi bir tavır içinde olmak yerine,onunla oyun oynardım.Onunla kırlarda koşar,yıldızları seyrederdim.Onunla daha az çekişir,ona daha çok sarılırdım.Önce benlik saygısı kazanmasını sağlar,sonra bir ev almaya çalışırdım.Ona her zaman katı davranmaz,onu daha çok onaylar ve yüreklendirirdim.Güç konusunda daha az ders verir,sevgi konusunda daha çok şey öğretirdim.

Sağol melodiciğim senin battaniyen pembeymiş oğluna uymamış benimkini annem mavi örmüş o zaman ultrason yok tabi mavi beğenmiş ipini ve getirdi bana hatırası var sarıp kızımı kullanacağım ya...yada istersen değişelim battaniyeleri....delikafadulden

evet hatıra olunca insan kıyamıyor.
yepyeni duruyor. annem örmüş bir şekilde değerlendireyim.

Ben de evden getirdim iki tane bebeklik battaniyelerimizden ,ikisi de kızıma uygun;pembeli:ecrin_bebek:

Bu arada ben de orkid uzun olanlardan aldım,sezeryan yapan birisi de yeterli dedi..Hasta bezi bana da itici geldi yaa

ne güzel kızına uymuş battaniyeler.
buradaki yorumlardan çoğu kişi almamış bende orkid gece alayım o zaman.

ben hiç gerek duymadım hasta bezine önceden normal doğum yaptığım halde hasta bezi koyucak kadar kanamam olmamıştı zaten hastaneden gazlı beze sarılı pamuk veriyorlar çok rahat oluyor eve çıkarkende isteyin birkaçtane yada onlar verirler orkitde yeterli

ben sargı bezi aldım şimdi eşimi aradım alkolde alıcak kendim içinde eğer sezeryan olursam diye biokadin aldım hastanede asistan doktora sormuştum yeterli demiştti kendin yaparsın pansumanını demişti

benim hastane doğum yapan bir arkadaşla konuşuyorum. kendi hazırlayıp gitmiş.
bir kaç tane yanımda bulunsun diye düşündüm.
bu sefer gittiğimde detaylı bir şekilde sorarım artık.

prop senin battaniye rengin uyumluymuş. ne güzel.

bijocum geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
sabah dışarı çıktım, gezdim. iyi geldi valla. bir haftadır dışarıya çıkmamıştım. lohusa geceliğimi de aldım. gripin kızacak belki ama onun aldığı markanın geçen sezonki bir modeli ve 27,5 lira. pembesi kalmamıştı, mor almak zorunda kaldım. bööööle işte. bir de yarını sabırsızlıkla bekliyorum. minik -pek de minik sayılmaz ama- kızımı görücem yarın.

melodi sormuşsun ya, ben hasta bezi almadım. normal ped koydum çantama ama hastalar için yatak koruyucu alez satılıyor 60x90 ya da 80x180 ebatlarında. onlardan almayı düşünüyorum evde yatağa sererim diye. su gece falan gelirse kirlenmesin yatak. bir de onu temizlemesi var. koltuk kirlenmesin diye arabaya da bırakmayı düşünüyorum birkaç tane.

ya kizlar zaman yaklasti ya valla doguran dogurana ne guzel. insaallah bizde tek nefeste dogururuz bebislerimizi. valla kizimi ozledim gelsinnn artik yaaa

nalan al bende de o kadar. ya doktora da sordum sancı mancı duymuyorum diye, hissetmiyorsundur vardır dedi. sabahki ağrı da geçti çok mutluyum :KK70:

Demek tek başına değilim bu konuda, bende mi bi tuhaflık var acaba diye düşünüyodum bende...

Aman sevindim valla şu an daha ii olmana tatlım, fazla yorma kendini..

Selam kızlar?Herkes iyi mi?
Asocum dayın vefat etmiş başın sağolsun,allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın:teselli:
Sezen taburcu olmuş mu,olmuştur heralde

Selam dilemma, nasılsın? Yok canım sezen taburcu olmadı Fınfık yazmış zati, yarına kadar hastanede olacak herhalde...

Yaşasıııın 100. mesajım bu :dance: :sm_cool: :teytey: hihoyyyt artık ben de link ve resim ekleyebilirim.

melodi sormuşsun ya, ben hasta bezi almadım. normal ped koydum çantama ama hastalar için yatak koruyucu alez satılıyor 60x90 ya da 80x180 ebatlarında. onlardan almayı düşünüyorum evde yatağa sererim diye. su gece falan gelirse kirlenmesin yatak. bir de onu temizlemesi var. koltuk kirlenmesin diye arabaya da bırakmayı düşünüyorum birkaç tane.

ben de alayım mı diye kararsız kalmıştım. hastanede gerek yok dediler.
ev için de bebek alt açmaları var onu mu alayım, yatak koruyucu mu alayım bilemedim.
aslında bebek alt açma alırsam bebeğe de lazım olur diye düşündüm.
hasta bezi almaktan vazgeçtim. orkid alırım.
bunda da karar vereyim.
alınacak o kadar çok şey çıkıyorki kafam karışıyor. :uhm:

sabah dışarı çıktım, gezdim. iyi geldi valla. bir haftadır dışarıya çıkmamıştım. lohusa geceliğimi de aldım. gripin kızacak belki ama onun aldığı markanın geçen sezonki bir modeli ve 27,5 lira. pembesi kalmamıştı, mor almak zorunda kaldım. bööööle işte. bir de yarını sabırsızlıkla bekliyorum. minik -pek de minik sayılmaz ama- kızımı görücem yarın.

Güle güle giy canım...benim geceliğimide annem istanbuldan aldı salı akşam getirecek inş. Artık bebişimi anneannesiyle beraber bekleyeceğiz inş. Birde eşofman takım baktım bugün ama gönlüme göre bişey bulamadım...

Yaşasıııın 100. mesajım bu :dance: :sm_cool: :teytey: hihoyyyt artık ben de link ve resim ekleyebilirim.

Hadi hayırlı olsun..

Nalan iyiyİm canım,evde pinekliyorum işte...Senin de hamaratlığın üstünde yine..:nazar:Kompostanın sütü arttırdığını biliyordum,sen ayva kompostosundan bahsetmişsin..Şimdi ikizannelerinde okudum,günde nerdeyse 5 lt içiyordum,çok sütüm oldu diyor..Bne de anneme yaptırıcam...Zaten ayvayı da çok severim ben

Güle güle giy canım...benim geceliğimide annem istanbuldan aldı salı akşam getirecek inş. Artık bebişimi anneannesiyle beraber bekleyeceğiz inş. Birde eşofman takım baktım bugün ama gönlüme göre bişey bulamadım...

Sağol canım, inşallah. ay ne güzel, ben 2 hafta daha yalnızım. benim annem ancak ay sonunda gelebilecek. arayan buluyor, biraz daha bakarsın ne olacak. içine sinmeyecekse alma zaten hiçbişey.

kızlar bizim hastanede hasta bezi değil bebek bezi takıyorlarmış. ohaoldumsmile
benim içim rahat etmedi en iyisi kontrole gittiğimde sorayım ne istiyorlar.
aslında liste verseler ne güzel olur.

kızlar
hayıt tohumunun da anne sütünü artırdığını biliyor muydunuz?

Hadi hayırlı olsun..

Nalan iyiyİm canım,evde pinekliyorum işte...Senin de hamaratlığın üstünde yine..:nazar:Kompostanın sütü arttırdığını biliyordum,sen ayva kompostosundan bahsetmişsin..Şimdi ikizannelerinde okudum,günde nerdeyse 5 lt içiyordum,çok sütüm oldu diyor..Bne de anneme yaptırıcam...Zaten ayvayı da çok severim ben

Yok valla dilemma popomu zorla kaldırdım yaptım, hiç canım istemiyordu aslında ama zaman kalmadı artık yapmam gerekio hepsini, dün yapacaktım da bütün gün yayıldım kaldım öle, bi tembellik geldi bana...

X