Kesinlikle:jeyyar:
Propçum biraz daha dayan,öyle artık doğurayım diye falan düşünme..benim de artık zorlamaya başladı ama buna rağmen 15 gün daha dayansak razıyım ağrılara,sancılara....
Vaktinde doğsun Demir..Sen 36. haftanın içinde misin?
Hoşgeldin dilemma..
Melodi ben yün battaniye istemiyorum cunku agzına yuzune yunler gırıo gerek yok, ama annem benım bebeklık battanıyemı temızlettı onu vercek bı tek sembolık olaraktana..
Krdln senı cok ıyı anlıorum :S 1 hafta evden cıkamayınca cıldırcak gıbı oluom sneın durumun cok cok cok daha zor.. Valla benım annem doguma 2 gunlune gelebılırmıs sadece işini bırakamazmış, sankı devlet memuru töbe yarabbimm.. ben de mecburen kaynanamla ıdare edıcem işte
Ay kıyamam sezen in bebeğine...Üff yeni doğan sarılığı denen bişey var tabi..Neyse canım,allah beterinden korusun..
Şimdi geçmişi kurcalarken gördüm;Proçum geçmiş olsun...Sancı falan çıkmamış sanırım..Kaynananı sonunda ikna ettin ha,süper:lepi:
Aman Fınfık dayan valla,daha erken,onlar öyle yoklar seni ama aldanma..
Benim de artık zorlaştı iyice..Yatmak eziyet..Gece hiç kalkmasam ,5 kere rahat tuvalete gidiyorum heralde.Karnım çok sertleşiyor..Oyyyy
Benim kaynanam bol bol ördü,ördürdü...İstememem rağmen...Hala da örüyor yaaa...Napacaksam o kadar şeyii.Size de yollıyım kızlarkaydirigubbakcemile3
Selamlar biz geldik.....
Sueda 2828gram ve 48cm olmuş...Büyümüş benim kuzucuğum ondan tekmeleri canımı okuyor demekki:))
Herşey yolunda bebişin başı hala aşağıda NST çektiler ilk kez o da iyi dedi doktor...Doğum şeklim konusunda çatı muayenesi yapmadan bişey diyemem dedi onuda daha sonra yapacağım vakit var dedi...eğer sezeryan gerekirse 5-6 kasım gibi alırız bebeği dedi...Oradaki ebelerle konuştum doğum bölümü sorumlu hemşiresiyle falan konuştum hepsi moral vermeye çalıştı...korkma biz hep yanında olacağız ne yapman gerektiğini söyleyeceğiz falan dediler..
Malesef epidurali normal doğumda uygulamıyolarmış...Ebe zaten 5cm açıklığa kadar sancını çekiyorsun geriye bişey kalmıyor dediler...biraz moralim bozuldu...Annen kolay doğum yapıyorsa seninkide kolay olur dediler...ya ne bileyim geceleri uyuyamıyorum sanki uyursam sancılarla uyanıp kendimi doğumhanede bulacağım gibi geliyor...ben çok gerildim son günlerde kasıklarıma ağrılar girdikçe...Haftaya yine gel dedi doktor bundan sonra cumaları bizim doktor günümüz oldu:))
Geçmiş olsun Prop sen dün gece doğum provasımı yaptın?...demir sabretsin az daha ne acelesi var...
maşallah kızına büyümüşSelamlar biz geldik.....
Sueda 2828gram ve 48cm olmuş...Büyümüş benim kuzucuğum ondan tekmeleri canımı okuyor demekki:))
Herşey yolunda bebişin başı hala aşağıda NST çektiler ilk kez o da iyi dedi doktor...Doğum şeklim konusunda çatı muayenesi yapmadan bişey diyemem dedi onuda daha sonra yapacağım vakit var dedi...eğer sezeryan gerekirse 5-6 kasım gibi alırız bebeği dedi...Oradaki ebelerle konuştum doğum bölümü sorumlu hemşiresiyle falan konuştum hepsi moral vermeye çalıştı...korkma biz hep yanında olacağız ne yapman gerektiğini söyleyeceğiz falan dediler..
Malesef epidurali normal doğumda uygulamıyolarmış...Ebe zaten 5cm açıklığa kadar sancını çekiyorsun geriye bişey kalmıyor dediler...biraz moralim bozuldu...Annen kolay doğum yapıyorsa seninkide kolay olur dediler...ya ne bileyim geceleri uyuyamıyorum sanki uyursam sancılarla uyanıp kendimi doğumhanede bulacağım gibi geliyor...ben çok gerildim son günlerde kasıklarıma ağrılar girdikçe...Haftaya yine gel dedi doktor bundan sonra cumaları bizim doktor günümüz oldu:))
Geçmiş olsun Prop sen dün gece doğum provasımı yaptın?...demir sabretsin az daha ne acelesi var...
benimde var bebeklik battaniyem ama pembe renkte.
kız rengi diye istemedim ne bileyim?
alayım annemden evde dursun bari.
36 bugun bıtıyo cnm yrn 37nın ıcıne gırıyorum.. bu saatten snr dogrumaya baslarsan ertelemem dedı doktor bugun telefonda, yrn sbh kontrolum var bakalım hayırlısı olsun.. ebe de asagı inmiş bayag dedı, yrn bellı olur işalla.. doktor daha cok var dıyıp yrn da dogabılır tabı ama en azından bı fıkrımız olur.. bebegın başı ''durak'' cınsınden hesaplanıomuş, bakalım bızım velet kacıncı durakta..
benimde var bebeklik battaniyem ama pembe renkte.
kız rengi diye istemedim ne bileyim?
alayım annemden evde dursun bari.
maşallah bebişine
İyi o zaman sen de 10, 15 gün dayanırsan süper olur.Yarın bir doktora git gel bakalım,ne diyecek
Ben bu çaydan aldım, süt arttırıcı, bu çok ii miş..
Hepsiburada.com : Humana Still-tee Anne Sütü Artıran Çay 200GR | Anne / Bebek / Çocuk
Ben bu çaydan aldım, süt arttırıcı, bu çok ii miş..
Hepsiburada.com : Humana Still-tee Anne Sütü Artıran Çay 200GR | Anne / Bebek / Çocuk
ya zaten senden once dogurmayım diloş :) mıllet ıkı velede sahıp cıkıo sen bı veledı ıcerde tutamadın dedırtmem :)))
hayırlısı olsun cnm artık, cıddı tehlıke olusturcak donemlerı atlattık, sağlıklı sıhhatlı olsunlar işalla..
eşit karıştırıp 5 dk demliyoruzdur die düşünüyorum. aktara sorucam alırken..
ama bu karışımdan çok memnun kalan var..
kızlar merhaba
bende alayım bugün rezene+anason+ısırgan karışımını...hazır değil bu ben karışım yaptırıcam değil mi,bir de nasıl hazırlanıyor bu çay sıcak suda beş dakika falan kaynatıyor muyuz?
izmir kemeraltını bilir belki bazılarınız evvelsi gün heryerde ahududu çayı aradım bulamadım yaa
maşallah kızına büyümüş
kızlar yazdıklarınızı okudukça endişe ediyorum. size göre ben daha geriden geliyorum. şimdilik sancı filan yok şükür. ama 6 haftam kaldı.
hastane çantamla ilgili hiç birşeyim hazır değil daha.
aranızda hasta bezi alan olmuştur.
ben kipadan baktım kilot şeklinde olanlar var. ama pahalı geldi bana 14 tl.
diğerleri 5-6 tl fiyatları.
siz nasıl aldınız?
normal doğum yapacaklar için söylüyorum gazlı sargı bezinin arasına pamuk koyarak ped hazırlayın.
orkidden daha iyi oluyormuş. aynı haztanede doğum yapan bir arkadaşım söyledi bana. dikiş filan olursa çok rahat oluyormuş. evde 10 tane kadar hazırlayıp yanıma almayı düşünüyorum.
birde bebek doğunca göbek pansumanı için sargı bezi ve %70 alkol aldınız mı?
bilmiyorum ki kaç çıktı ne çıktı :bbo:
sabah gittim 4 tüp kan verdim. sonra ekg çektirdim. karnımı doyurup nst ye girdim. dr a gösterdim nst yi. sancım var senin dedi. yoo ben bişe hissetmiyorum dedim. bak burdaki çizgilere daha önce böle eğriler var mıydı dedi yoktu valla dedim. 2 de tekrarlayalım nst yi hem de anestei uzmanıyla görüşürsün dedi. 10 gün beklemez mi dedim beklemeyebilir bakalım 2 den sonra dedi :S
Selamlar biz geldik.....