maşallah bebişine canım
hiç korkma sıkma canını hayırlısıyla doğucak ve yok sancıydı yok sezeryandı hepsini unutup gidicez bebişini strese sokma
Sağol melodiciğim senin battaniyen pembeymiş oğluna uymamış benimkini annem mavi örmüş o zaman ultrason yok tabi mavi beğenmiş ipini ve getirdi bana hatırası var sarıp kızımı kullanacağım ya...yada istersen değişelim battaniyeleri....delikafadulden
Ben de evden getirdim iki tane bebeklik battaniyelerimizden ,ikisi de kızıma uygun;pembeli:ecrin_bebek:
Bu arada ben de orkid uzun olanlardan aldım,sezeryan yapan birisi de yeterli dedi..Hasta bezi bana da itici geldi yaa
ben hiç gerek duymadım hasta bezine önceden normal doğum yaptığım halde hasta bezi koyucak kadar kanamam olmamıştı zaten hastaneden gazlı beze sarılı pamuk veriyorlar çok rahat oluyor eve çıkarkende isteyin birkaçtane yada onlar verirler orkitde yeterli
ben sargı bezi aldım şimdi eşimi aradım alkolde alıcak kendim içinde eğer sezeryan olursam diye biokadin aldım hastanede asistan doktora sormuştum yeterli demiştti kendin yaparsın pansumanını demişti
livece güle güle kullan canım!
nalan al bende de o kadar. ya doktora da sordum sancı mancı duymuyorum diye, hissetmiyorsundur vardır dedi. sabahki ağrı da geçti çok mutluyum
Selam kızlar?Herkes iyi mi?
Asocum dayın vefat etmiş başın sağolsun,allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın:teselli:
Sezen taburcu olmuş mu,olmuştur heralde
melodi sormuşsun ya, ben hasta bezi almadım. normal ped koydum çantama ama hastalar için yatak koruyucu alez satılıyor 60x90 ya da 80x180 ebatlarında. onlardan almayı düşünüyorum evde yatağa sererim diye. su gece falan gelirse kirlenmesin yatak. bir de onu temizlemesi var. koltuk kirlenmesin diye arabaya da bırakmayı düşünüyorum birkaç tane.
sabah dışarı çıktım, gezdim. iyi geldi valla. bir haftadır dışarıya çıkmamıştım. lohusa geceliğimi de aldım. gripin kızacak belki ama onun aldığı markanın geçen sezonki bir modeli ve 27,5 lira. pembesi kalmamıştı, mor almak zorunda kaldım. bööööle işte. bir de yarını sabırsızlıkla bekliyorum. minik -pek de minik sayılmaz ama- kızımı görücem yarın.
Yaşasıııın 100. mesajım bu :dance: :sm_cool: :teytey: hihoyyyt artık ben de link ve resim ekleyebilirim.
Güle güle giy canım...benim geceliğimide annem istanbuldan aldı salı akşam getirecek inş. Artık bebişimi anneannesiyle beraber bekleyeceğiz inş. Birde eşofman takım baktım bugün ama gönlüme göre bişey bulamadım...
Hadi hayırlı olsun..
Nalan iyiyİm canım,evde pinekliyorum işte...Senin de hamaratlığın üstünde yine..Kompostanın sütü arttırdığını biliyordum,sen ayva kompostosundan bahsetmişsin..Şimdi ikizannelerinde okudum,günde nerdeyse 5 lt içiyordum,çok sütüm oldu diyor..Bne de anneme yaptırıcam...Zaten ayvayı da çok severim ben
hastane bzeinin fransizca adi ne acaba banada al dediler ama nerden aliniyo adi ney bilmiyorum