- 30 Mayıs 2010
- 1.592
- 0
kızlar canım kek cektı ama evde un yok :))
fairy benım de yemegım yok hoooop sucuklu makarna yapıciğim 5 dkda :)
2 defa markete gittim geldim ben kek yapcam diye prop o kadar gözüm döndü:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerden alıyosun canm eczanemizde.comdan mı? Oh maşallah ben doğru düzgün sürmüyorum bayadır.Günde 1 kez o kadar fenalık geldi ondan da :S umarım pişman olmam:S:S
eline sağlik canim..güzel olmuştur kesin..bende dün tiramisu yaptim dinlendirdim az önce indirdim..pişmanmiyim?hayir yerimseniben
akşama yemeğim yok..canım hiçbişii pişirmek istemio
Ya bikaç gündür dayımın hastalığı koması ölümü derken sanırım çok sıktım kendimi:S Bir de kimseye de anlatmadım öyle kendi içimde yaşadım kendimi oyaladım derken içimi doldurmuşum farkında olmadan:Saso hamılelık hormonları yuzunden mı boyle olduk acaba :S bana nıye efkarlanıosun dıodun sen de oyle oldun bak (
Ya bugün millet keke sardı kendini benim de canım istedi. Evde bir sürü havuç var ceviz var havuçlu tarçınlı kek yapayım ben de. Keşke sabahtan yapsaydım birazdan kızlara da verirdim şanslarına küssünler artık yetiştirmem mümkün diiiiiil=))))))kızlar canım kek cektı ama evde un yok :))
ıyyy sütlü çorba ne beeee :)))
Gripin ne bu dayılıklar fln bak bak bakkk :)
saol Gripin, mrk etme artık yok hurma murma :)) tabı hurmayı sucladık hep ama belkı hurmanın bı sucu yok masum ne bılıoz :))
iyide daha önce neden olmadı o zaman,hurma yediğin gün ve ertesinde sancın tuttu,nasıl tesadüf bu CADIARZUCADIARZU
ya olabilir cok dusuk bı ıhtımal ama olabılır yanı :)) ayyy yarın oglumu gorcem kac kılo oldu cok mrk edıorum
bende bende merak ediyorum akannehir
bnm de canım kaç gündür lahmacun istiyor ptesi kontrole gidince yiyeceğim artık çıtır çıtır ...
çok sağol canımAso başın sağolsun canım
Prop sanada çok geçmiş olsun,artık uzak dur bir müddet hurmadan falan
Kızlar Sezen le konuştum, Kayra bebek daha iyimiş, saat 5 gibi son bi test yapılcakmış, eğer değerler ii çıkarsa bugün taburcu olacaklarmış, test sonucuna göre karar vercekmiş dr.
Sezen de gayet ii miş, sesi gayet ii geliyordu, ağrısı felan yokmuş, dün hafif ağrı olmuş ama bugün gayet ii miş, yemekler tuzsuz geliomuş ve çok az yemek veriyolarmış, beğenmemiş yemekleri, son havadisler böle...