sen özel doktora gidiyorsun o zaman. ben gazi hastanesine gidiyorum sigortadan yararlandığım için. yengem çınarlıda doğum yapmıştı ama memnun kalmadı.
normal isterken doktorlar korkutup sezeryana almış. kordon dolandı bebek ölcek diye.
belden yediği iğne yüzünden yıllarca bel ağğrısı çekti.
eski hali çok kötüydü. şimdi yenilenmiş diye duyuyorum. iş yerinden arkadaşımda orada doğum yapmış. memnunum demişti. hayırlısı olsun.
benim doktorum zaten normal doğum taraftarı bir adam o yüzden içim rahat,çınarlıda yenilendi şu an tam teşekküllü egenin en iyilerinden diyor doktorum epiduralde de bir numara diyor ama tabiki herkesi memnun etmeleride mümkün değil,dilerim herşey gönlümüzce olur hepimiz için...
Fınfık geliyim mi doğurtmaya ?
canım benim yengem doğum yapalı 17 sene oldu. o zaman ki şartlar farklıydı.
normal doğum ücreti ne kadarmış?
sigorta ile anlaşması yok bildiğim kadarıyla.
inşallah güzel geçer doğumun. su gibi kolay olur.
Gel gel gel güzelimmmm gel hiç acımıcaaakkknaniknanikdereotunu çiğ yemek lazım pişmemiş olması lazım, e ben de kabak dısında yıyemem yanı o yalan olur :)
asoo aklinialirimsmile
Selam kızlar?Herkes iyi mi?
Asocum dayın vefat etmiş başın sağolsun,allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın:teselli:
Sezen taburcu olmuş mu,olmuştur heralde
sağol cnm benim sağolSelam kızlar?Herkes iyi mi?
Asocum dayın vefat etmiş başın sağolsun,allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın:teselli:
Sezen taburcu olmuş mu,olmuştur heralde
ay kayınvalıdemı aradım panıklettım bı guzel haftaya cuma ya da cumartesı gelıcek çok şükürrrrrrrr....
pazartesi ankaraya evlerıne donuyolar, carsamba persembe temızlıge kadın gelcekmıs, cuma ya da cmts de gelıomuş.. yazlıktakı karılara örgü ördürtmüş hep 6-7 parca hırkası yelegı oldu dıyo :) hıc orgumuz yok dıye uzuluodum sevındım heuehuee
kardelen gözün aydın canım.