2010 Kasım Anneleri

ya ekım annelerı daha erken baslamıslardı dogurmaya bız ekımı yarıladık daha 3kısı dogurdu :S

benim doktorum zaten normal doğum taraftarı bir adam o yüzden içim rahat,çınarlıda yenilendi şu an tam teşekküllü egenin en iyilerinden diyor doktorum epiduralde de bir numara diyor ama tabiki herkesi memnun etmeleride mümkün değil,dilerim herşey gönlümüzce olur hepimiz için...

Son düzenleme:
bugün iş çıkışı eşimin yanına gidip saçlarımı kestireceğim.
kurutması zor oluyor, saç kurutma makinası ile uğraşmak istemiyorum.
akşam unutmazsam göbişimin fotosunu çekip haftaya eklerim.

canım benim yengem doğum yapalı 17 sene oldu. o zaman ki şartlar farklıydı.
normal doğum ücreti ne kadarmış?
sigorta ile anlaşması yok bildiğim kadarıyla.
inşallah güzel geçer doğumun. su gibi kolay olur.

bende çıkıyorum gideyim biraz alışveriş merkezlerini gezeyim,otlarımı alayım geleyim...

oo çok zaman geçmiş tabiki..doğum ücretini bu gidişimizde konuşucaz sana yazarım,sigortayla anlaşması yok malesef benimde sigortam var ama faydalanamıcam...
KArataşta var sigorta ama o da doktorum geldiği için yine faydalanamıyorum ben doktorumdan vazgeçemediğim için o parayı vermeye mecburum yani...
İnşallah canım hepimizin doğumları sağlıklı ve kolay olsun...

Selam kızlar?Herkes iyi mi?
Asocum dayın vefat etmiş başın sağolsun,allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın:teselli:
Sezen taburcu olmuş mu,olmuştur heralde

Son düzenleme:
ay kayınvalıdemı aradım panıklettım bı guzel haftaya cuma ya da cumartesı gelıcek çok şükürrrrrrrr....
pazartesi ankaraya evlerıne donuyolar, carsamba persembe temızlıge kadın gelcekmıs, cuma ya da cmts de gelıomuş.. yazlıktakı karılara örgü ördürtmüş hep 6-7 parca hırkası yelegı oldu dıyo :) hıc orgumuz yok dıye uzuluodum sevındım heuehuee

nehir iyi alışverişler!
sertur ve dilemma hoşgeldiniz!

selam kızlar ben çok bunaldım 20 gündür doktora gitmek dışında sokağada çıkmıyorum :gitme: dün doktorum kafası çok aşağıda değil korkmana gerek yok ama 2 hafta daha yat ondan sonra doğsada birşey olmaz dedi neyse ki kilosu normale dönmüş inşallah kızım 2 hafta daha sabreder bu ha doğurdum doğurcam psikolojisi o kadar zor ki inşallah tam zamanında gelir kızım :Saruboceq: sürekli olan ağrılardan birşey olmazmış yani bu göğüs altımdaki ağrı kalıcı çaresi yok magnezyumda fayda etmedi birde karın sertleşmelerine dikkat etmek gerekiyormuş günde 2_3 defa olursa problem değilmiş

Selam kızlar?Herkes iyi mi?
Asocum dayın vefat etmiş başın sağolsun,allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın:teselli:
Sezen taburcu olmuş mu,olmuştur heralde

Hoşgeldin dilemma

Sezen daha taburcu olmadı bebek sarılıkmış ışık veriyorlarmış..

Diğerleride iyi işte dün akşam propp doğuma gitti ama doğuramadan geldisempatiksalakcinni

Miracle ve prop arada aso birbirlerini gaza getiriyorlar karnın küçülmüş göbeğin aşağı inmiş falan diye.. sempatiksalakcinni

Ben şuan hiç istemiyim doğurmayı ama acayip kasılmalarım var öyle işte boshayallersmile

Son düzenleme:
gözün aydın prop.
benimde örgü battaniyem yok. sıkılmasam kendim öreceğim ama bende o sabır yok.
örgü bizde de fazla yok.
annem hırka örecek. patiğimiz bile yok.

dün bende ilk iş kayın validemi aradım dedim anne gel torunun beklemiyor sempatiksalakcinni yok yok bekler o dedi sözleştiler sanki :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…