Okuduğun için öncelikle teşekkür ederim yabangülüm. Karar vermek gerçekten çok zor hakkımızda hayırlısı olsun ve öncelikle hangisi sağlıklı olacaksa o olsun.Sağlığımız durumumuz ve bebeğin durumu hangisini elverirse umarım onu seçme şansımız olur.
Ay kıyamam sezen in bebeğine...Üff yeni doğan sarılığı denen bişey var tabi..Neyse canım,allah beterinden korusun..Hoşgeldin dilemma
Sezen daha taburcu olmadı bebek sarılıkmış ışık veriyorlarmış..
Diğerleride iyi işte dün akşam propp doğuma gitti ama doğuramadan geldisempatiksalakcinni
Miracle ve prop arada aso birbirlerini gaza getiriyorlar karnın küçülmüş göbeğin aşağı inmiş falan diye.. sempatiksalakcinni
Ben şuan hiç istemiyim doğurmayı ama acayip kasılmalarım var öyle işte boshayallersmile
gözün aydın prop.
benimde örgü battaniyem yok. sıkılmasam kendim öreceğim ama bende o sabır yok.
örgü bizde de fazla yok.
annem hırka örecek. patiğimiz bile yok.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan zor bir durum olmadıkça normal en iyisi.herşeyn bi zorluğu var ama bebişleri alınca kucağımıza sağsalim unutulur.arkadaşım doğum yaptı çok zor olmuş doğumu ama değdi o kadar acı çektim ama bebişim benimle diyor.rabbim hiç birimizi zorda koymasın.:Saruboceq:
Ay kıyamam sezen in bebeğine...Üff yeni doğan sarılığı denen bişey var tabi..Neyse canım,allah beterinden korusun..
Şimdi geçmişi kurcalarken gördüm;Proçum geçmiş olsun...Sancı falan çıkmamış sanırım..Kaynananı sonunda ikna ettin ha,süper:lepi:
Aman Fınfık dayan valla,daha erken,onlar öyle yoklar seni ama aldanma..
Benim de artık zorlaştı iyice..Yatmak eziyet..Gece hiç kalkmasam ,5 kere rahat tuvalete gidiyorum heralde.Karnım çok sertleşiyor..Oyyyy
Benim kaynanam bol bol ördü,ördürdü...İstememem rağmen...Hala da örüyor yaaa...Napacaksam o kadar şeyii.Size de yollıyım kızlarkaydirigubbakcemile3
amin inşallah kesinlikle ağrı sancı bir şekilde çekilir unutulur gider ama sezeryan için bebek daha az risk altında deniyor ya onu okuyunca kafam allak bullak oluyor benim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin en güzeli oluruna bırakmak
Miracle o ne kocaman bir göbek çok şaşırdım çokk
Hayırlısı bakalım biz nasıl ne şekilde doğurcaz acaba çok merak ediyorum:Sopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan zor bir durum olmadıkça normal en iyisi.herşeyn bi zorluğu var ama bebişleri alınca kucağımıza sağsalim unutulur.arkadaşım doğum yaptı çok zor olmuş doğumu ama değdi o kadar acı çektim ama bebişim benimle diyor.rabbim hiç birimizi zorda koymasın.:Saruboceq:
Demk ki doğum için yeterli değilmiş:)Dilemma sancı çıktı 25 civarı ama ebe bu heç bişi deel dedi, aşağıladı benim sancılarımı :)
dilemma şanslısın vallabenim kaynanam bi çöp bile almadı torunuda doğacak.hatta biz bişey alsak siz niye alıyorsunuz annesi yapacak diyip eşimin aklına giriyor.bizim burada ilk bebekte anne beşiği hazırlar,herşeyini alır o yüzden kendiside umursamıyor.
Selamlar biz geldik.....
Sueda 2828gram ve 48cm olmuş...Büyümüş benim kuzucuğum ondan tekmeleri canımı okuyor demekki:))
Herşey yolunda bebişin başı hala aşağıda NST çektiler ilk kez o da iyi dedi doktor...Doğum şeklim konusunda çatı muayenesi yapmadan bişey diyemem dedi onuda daha sonra yapacağım vakit var dedi...eğer sezeryan gerekirse 5-6 kasım gibi alırız bebeği dedi...Oradaki ebelerle konuştum doğum bölümü sorumlu hemşiresiyle falan konuştum hepsi moral vermeye çalıştı...korkma biz hep yanında olacağız ne yapman gerektiğini söyleyeceğiz falan dediler..
Malesef epidurali normal doğumda uygulamıyolarmış...Ebe zaten 5cm açıklığa kadar sancını çekiyorsun geriye bişey kalmıyor dediler...biraz moralim bozuldu...Annen kolay doğum yapıyorsa seninkide kolay olur dediler...ya ne bileyim geceleri uyuyamıyorum sanki uyursam sancılarla uyanıp kendimi doğumhanede bulacağım gibi geliyor...ben çok gerildim son günlerde kasıklarıma ağrılar girdikçe...Haftaya yine gel dedi doktor bundan sonra cumaları bizim doktor günümüz oldu:))
Geçmiş olsun Prop sen dün gece doğum provasımı yaptın?...demir sabretsin az daha ne acelesi var...
Demk ki doğum için yeterli değilmiş:)
Kaynanam iyidir canım o konularda ama dediğin çaktırmadan uygulatmaya çalışıyo bazen,işte o sıkıcı
Hllyvz maşallah kızına..
Ben doğum provası zannediodum da ebenin dediğine göre hiçbişimiş :)
Dilemmacım evet yeterlı olmayı bırak 3te bırı yanı.. dogum sırasında acılmalar olusurken 75-80 oluomuş :)
hepsinde var canım onlar olası şeylerşutarafagittiama önemli olan amacına ulaşamamasıkötükedihüso
normal kontrole diye gidip ,açılman başlamış doğuma alıyoruz seni diye doğuma giden çok kişi duydum.