2010 Kasım Anneleri

ya kızlar hepımız aynı durumdayız bılıyorum ve ne yazık kı caresı de yok.. of offfff... herkes az kaldı sık dişini diyo, annem babannem... kayınvalıdemın gelmesını ıstıorum artık yalnızlıktan da sıkıldım evde onlar da hala marmarısteler.. temızlıkcı kadın alcam onu bıle kac gundur ertelıorum resmen bu hafta da bıttı ıste ya sadece oturmak ıstıyorum yatmak da degıl cunku yatmak acı verıo bılıosunuz otururken daha ıyıyım :) amaaaaaannn beeeee.. annelık cok zormuş daha şimdiden

bende 40 hafta falan beklemek istemiyorum 38 de falan gelsin diyorum kızım .
doktorda erken doğum gözükmüyor diyor. 40 hafta falan olursa bekle bekle geçmez .
vaktinde sağlıkla gelsinlerde

dün haberlerde gösterdi gördünüzmü bebek 22 haftalık doğmuş 500 grammış. minicikti. inşallah yaşar yavrum görünce başladım hüngür hüngür ağlamayaa mafoldumben

yaren cok normal o sancılar bana gece uyurken oluyo bı de hemen uyuyamayıp saat tutmaya başlıorum :S 10 dk beklıyorum tekrar olmayınca uyuyorum ancak.. asonun dedıgı gıbı şekerım alış bı zahmet..

kız 36. haftayı bıtırdık artık :S bu dusunceler için geç kaldın yavrum sen :)) turp gıbı olcak bızımkıler maşallah onlara maşalllah

Son düzenleme:
hahahaa anam kim gelmiş :roflol::roflol:
seninki de bilmeden geldi dünyaya yavrum ama alışmak zorunda kaldı anasına :gitme:
hatta anam bir an önce işe gitsin artık diyo:umursamaz:

Ebene selamlaaaaaarrr
Haydin doğurda az burda mızmızlan,uykusuzum halsizim yorgunum filan diye..:sinifsinif:
Bende çekirdek çıtlatıp okuyayım:icecream::icecream::roflol:
Öptüm yeeavriiimmolumunekankayizsmile

selam herkese...ne yesem midem bulanıyor koku hassasiyeti falan başladı yine dün yemeğin içine doğradığım bi soğan bütün akşam elimi kokuuyo gibi hissettim kaç defa elimi yıkadım kolonya bile sürdüm manyak gibi ayy hayırlısıyla bi doğursaydık artık ya...

sizin göbekleriniz çatlamadı mıı
benim alt tarafları çatladıydı yan taraflarda çatlıcak sanırım .... senağlamasenağlama
dün aynayı aldım baktım içim çok kötü oldu .
eşime de dedim çok mu kötü görünüyor diye o da yooo diyor yavrummm :asigim:

ohh yarasın oğluşuna :)
sosuna su yerine soda ( meden suyu ) koyuyorsun cnm .
netten baktım öyle daha lezzetli oluyor yazmışlar bende deneyim dedim güzel oldu.
ilk defa yaptım ben :CüvCüv:

hımmm biz karı koca karnıbaharı çok seviyoruz :) yapayim o zaman bendee:) canım artık o tip ağrılar sancılar kramplar arkadaşların söylediği gibi normall , alışcaz artık sen gene dikkat et kendine ama

yaren cok normal o sancılar bana gece uyurken oluyo bı de hemen uyuyamayıp saat tutmaya başlıorum :S 10 dk beklıyorum tekrar olmayınca uyuyorum ancak.. asonun dedıgı gıbı şekerım alış bı zahmet..

ya ilk defa olunca korktumm çok .. bundan sonra olursa çok panik yapmam yatarım kıpırdamadan :ecrin_bebek:

kız 36. haftayı bıtırdık artık :S bu dusunceler için geç kaldın yavrum sen :)) turp gıbı olcak bızımkıler maşallah onlara maşalllah

inşallaahh turp gibi olsunlar guzucuklar :sm_cool:
yerim hepsiniiin popolarını :teytey:

hadi yaaa :gitme: yandımm ozamannn .
valla zor dayandım doğuruyorum heralde dedim eşime, hastaneye gidelim diyor, o da şaşırdı kafamçokkarıştı
evet cnm korkma sancılar şiddetlenirse hemen doktorunu ara. Benim doktorum öyle dedi o yüzden rahatladım.Dün ben korkmadım ama eşim çok korktu ben onu sakinleştirdim

ben çatlamadim hiç..bol bol su iç daha fazlalaşmaması için cidden çok işe yaradiğini düşünüyorum..bi de aklina geldikçe nemlendirici sür özellikle gece yatmadan önce.
en azindan bundan sonra olacaklari önlemiş olursun..
gerçi olacaksa yapilacak bişii yok demişti doktor ama önlem almadan olmaz

benim çatladı yaren malesefff bende baktıkça kötü oluyorum kullandığım karışımı hergün sürüyorum ben yanlız hastaneye nst gittiğim bir gün bir bayan gördüm karnı tamamen çatlamış çok kötüydü üzüldüm kadına daha 7 aylıkmışş amaa kıpkırmızı karnııı çook kötüydüü çatlasada karışımların faydası oluyor bencee

Ebene selamlaaaaaarrr
Haydin doğurda az burda mızmızlan,uykusuzum halsizim yorgunum filan diye..:sinifsinif:
Bende çekirdek çıtlatıp okuyayım:icecream::icecream::roflol:
Öptüm yeeavriiimmolumunekankayizsmile

Ay sen iste yeterki çekirdeğini bile buradan yollarım sana yavrim Şeniz

Alya'cığımı öp yerime :asigim:

bütün mağazalara yeni sezon ürünler geldi ve ben hüzünlü hüzünlü onlara bakıyorum
ya kendime bi çöp bile alamıyorum çünkü doğumdan sonraki tipim belli değil öff öfff

eşinde seviyorsa ne güzel benim eşim ağzına sürmez.
geçen sene 1 kere yaptım hemde çok güzel olmuştu. bir yudum bile almadı ...
bu yaptığımdada yemedi o kadar koktu insan yer birazcık zehir sanki -tatlicadiarzu-

evet canım alışcaz artık sancılara ilk defa olunca çok korktum ama guclubacismile
Allah yardımcımız olsun hepimizin inş..

ay bazen sanki daha yeni hamileyim gibi hissediyom, hamileliğim bitecek, hareketleri hissedemicem diye çok üzülüyorum...
bazende biran önce aramıza katılsın diye sabırsızlanıyorum...
delimiyim neyim ya:))

Senin doğum yakın herhalde:) şaka yaptım tabi.Doktor değilim bilemem ben.bu tür yorumları da sevmem zaten insanı bunalıma sokuyor diye

bütün mağazalara yeni sezon ürünler geldi ve ben hüzünlü hüzünlü onlara bakıyorum
ya kendime bi çöp bile alamıyorum çünkü doğumdan sonraki tipim belli değil öff öfff

pöfff nasılda birbirinizi gaza getiriyorsunuz bugün..
Burcu yani hüzünle yeni sezon kıyafetleremi bakıyorsun :roflol:
Doğumdan sonra gidip alırsın üzülme bu kadar en fazla 1 veya 2 beden büyük alırsın kaydirigubbakcemile3

Senin doğum yakın herhalde:) şaka yaptım tabi.Doktor değilim bilemem ben.bu tür yorumları da sevmem zaten insanı bunalıma sokuyor diye

bana mumkunse hergun yapabılırsın bu yorumları, bunalıma fln gırmem bılakıs cok mutlu olurumopuyorumnanaktan

ne güsel yaa sıfır çatlakk ben önliyemedim malesefff birçok arkadaşında burda çatlamadı ama benim karnım çok büyüdü 7 aylıkken 9 aylık gibiydimm şimdi büyüme durdu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…