2010 Kasım Anneleri

herkese merhaba

bende bebeğimin kıyafetlerini yıkıyorum bir yandan ütülüyorum size bir bakayım dedim,herkes iyi çok şükür...benim de kontrolüm önümüzdeki hafta 36+3 de çatı kontrolü yapar mı erken mi bilmiyorum :S

bütün mağazalara yeni sezon ürünler geldi ve ben hüzünlü hüzünlü onlara bakıyorum
ya kendime bi çöp bile alamıyorum çünkü doğumdan sonraki tipim belli değil öff öfff

ben bakmiorum transit geçiorum walla..kocişle dolaşirken şuraya bakmicanmi buraya girmicenmi dio bakipta moralimi bozamam çok şişkoyum son bedeni 42 olan hiçbi mağazanin önünden geçmem bi müddet.

eskiden bunun xs i varmiiiiiiiiiii die havalanarak seslenirdim o günler geri gelcekmi bilemiorum...sanki sonsuzdan beri böle şişkoymuşum gibi gelio akannehir

bütün mağazalara yeni sezon ürünler geldi ve ben hüzünlü hüzünlü onlara bakıyorum
ya kendime bi çöp bile alamıyorum çünkü doğumdan sonraki tipim belli değil öff öfff
Biz de haftasonu alışverişe çıktık hep kocama aldık bir sürü şey. bana da dedi hadi gel girelim.yok dedim içim gider doğumdan sonra batırcam seni zaten dedim:))))))))bakmadım bile mağazalara hiç vitrine bile:)

ne güzzell . böyle çatlamadım diyenleri duyunca ne kaadar şanslılar diyorum . keşke bende çatlamasaydım hiç :gitme:
su çok içiyorum . ama yağ sürmekte üşendim hep . hergün kullanmadım .
ama şimdi aklıma geldikçe sürüyorum . inş. ilerlemez dahada.
olcaksa oluyor gerçekten ne yapsanda ...

:gitme::gitme::gitme:
amann napalım sağlıklı olsunlarda yapcak bişiy yok zaten çatladı artık .
yine sürelim daha da ilerlemesin tabiii

nispet yapmış gibi olmıyim ama benimde göbişim çatlamadı hiçç..
ama ilk başlarda doktora sormuştum ben ne kullanayım felan diye..
o da bana aynen şunu dedi..annende çatlak varsa sende de olur yoksa olmaz..
istersen en pahalı, en fiyakalı kremi yazayım al, bi ton para öde ama yapında varsa ne yapsan boş demişti..
o yüzden biraz bünyeye bağlı bencede.takmayın kafaya boşverin..
ama tabi yinede bebek yağı, badem yağı cildi yumuşattığı için gerilmesini engelleyebilirmiş..

ne güsel yaa sıfır çatlakk ben önliyemedim malesefff birçok arkadaşında burda çatlamadı ama benim karnım çok büyüdü 7 aylıkken 9 aylık gibiydimm şimdi büyüme durdu ama

maşallah dielim sağliğimiz yerinde Allaha şükür millet neler çekio hastanelerde.
derdimiz çatlak olsun bin tane tedavi yöntemi var görünümünü hafifletmek için.

Merhaba herkese :)
bebişlerini görenler maşallah artık hepsi tombişleşmiş ne güzel :)

ya kızlar, yan yatıp yan kalkardım, sırtüstü yatamıyorum ağırlaştı artık ama kaç gündür yan yatıp sırtüstü uyanıyorum :S anlamadım noluyo... dürtüyo gece demekki :)

çatlaklardan bahsetmişsiniz yine. ben şimdiye kadar sanırım çatlamadım, sanırım diyorum çünkü gözle görülür birşey yok ama karnım boşalınca heee çatlamışım der miyim bilmiyorum. annemin karnı komple çatlak dolu ben de çatlarım sanıyordum ama :S acaba bu haftadan sonra daha da çok büyür mü karnım?? fotoyu ekliyorum birazdan...

bu arada moralınızı bozmak gıbı olmasın ama hamıleleıgın butun etkilerı taaaaamm 9 ay sonra sılınıomus vucuttan :)) azalıo fln ama boyle 9 ayda anca toparlanıomus vucut ıste.. pöffff..
tamam işteeee haziran oluyor yaza bomba gibi giricezzz hiç canını sıkma sen.. taş genç anne olcann
hem nie bunalıyosun eminim çok kıskanan vardır seni.

bende de çatlak sıfır üstelik sadece bebe yağı sürdüm ve bol su içtim...kremlere çok paralar vermeye gerek yok genetik yapı da önemli annem çatlamış ablam çatlamış bende çatlıcam büyük bir ihtimal dedim,yinede yağımı her gece sürdüm ama ve sıfır çatlak,gerçi ben fazla kiloda almadım onun etkisi de var bence...

tamam işteeee haziran oluyor yaza bomba gibi giricezzz hiç canını sıkma sen.. taş genç anne olcann
hem nie bunalıyosun eminim çok kıskanan vardır seni.

arkadaşlarım arasında mı? evet bazıları imreniyo ne guzel hemen evlenıo cocuk yapabıldın bız kım bılır ne zmn evlenıp cocuk dusunmeye baslayacaz dıye.. ama bu moral olmuo :)

yaza valla bomba girelim bi zahmet. Demir'i de alıcam bütün gün Sports da takılcaz oğlumla, havuza fln gireriz güneşleniriz, ohhh.. ben sporumu da yaparım bi yandan, valla hayal etmesi bile güzel boshayallersmile

bana mumkunse hergun yapabılırsın bu yorumları, bunalıma fln gırmem bılakıs cok mutlu olurumopuyorumnanaktan
:) Olumsuz olan yorumlardan bahsediyorum canım ben.İyi yorumlardan değil:)olumsuz olanlar sinir bozucu olup insanı strese sokuyor sonra ortada bir şey yokken bunalıma giriyor insan. Güzel ama gerçek olanlardan bahsetmiyorum=))))
Propcum senin doğum çok yakın ahanda haftaya pırtlatcan senle beraber fınfık da gelicek

ayyy aynen hepp eşime alıyoruz sonra bana bişiy almıyorz diye mızmızlanıyorum.
eşimde alalım diyor ama ne alcaksam . bende hiç bakmıyorum kendime.
doğumdan sonra ilk işim kot almak olucak zaten

bende bebek yağı kullandım ( ama düzenli değil )
anneminde ablamında çatladı . 7.aya kadar bişiy yoktu . 7 . aydan sonra minicik minicik çatladı .
bende fazla kilo almadım belki çatlamaz dediler. ama kiloyla falan alakası yok .
çatlıcak olunca çatlıyoo . evet yaa tek derdimiz çatlak olsun boshayallersmile

propcum bizde eşimle şimdiden seneye yaz tatili için planlar yapıyoz, daha doğrusu hayaller kuruyoz..
tabi ege ile ne kadar ne yapabilirsek..
herkes delimisin küçücük bebekle tatilden ne anlıcan diyolar ama göstercem onlara:))
ama hayal kurması bile güzel..

ay işalla asocum işalla :) 37 bitsin gelsin Demir oğlum..zemuszemus

hıı benimde doktorum öyle dediii çatlıycaksa önüne geçemessin dedi :) ama kremler gerilmeyi engelliyor o bile insanın canını acıtıyor gerilmesi krem iyi geliyor ben devam ediyorum kullanmaya

Senin doğum yakın herhalde:) şaka yaptım tabi.Doktor değilim bilemem ben.bu tür yorumları da sevmem zaten insanı bunalıma sokuyor diye

aslında ben en azından kasımın ilk haftasını geçireyim diyorum tatlım malum doğum iznine 32.haftada ayrıldım ben bi de çok erken doğarsa ilk dönem okula gitmemek için rapor falan almam gerekecek bi sürü iş çıkacak yani ücretsiz izne 2.dönem ayrılacam aman ne bilim aso bi yanım hemen doğsun istio bi yandan da bunları düşününce aman kal yerinde diyorum bakalım artık

aaa deliler mi ne var bebişle tatile gidilmez mi 7-8 aylık oluyolar hem de :S aaaaaa.. kardeşim 5 aylıktı şıpır şıpırdı suyun içinde çok da sevşyolar.. ayrıca temız hava ve bol güneş cocuga da faydalı.. bosver sen onları valla atarız sırtımıza bebişleri gezer tozarız

üzülme gelirrr bak nasıl vercez kiloları gör bakkk :) bebişle uğraşmaktan... bende dün çizme baktım çok güsel modeller vardı ama çok para yaa bir tane beğendim 275 tl ama süperrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…