- 30 Mayıs 2010
- 1.592
- 0
propcum bizde eşimle şimdiden seneye yaz tatili için planlar yapıyoz, daha doğrusu hayaller kuruyoz..
tabi ege ile ne kadar ne yapabilirsek..
herkes delimisin küçücük bebekle tatilden ne anlıcan diyolar ama göstercem onlara:))
ama hayal kurması bile güzel..
maşallah dielimsağliğimiz yerinde Allaha şükür millet neler çekio hastanelerde.
derdimiz çatlak olsun bin tane tedavi yöntemi var görünümünü hafifletmek için.
üzülme gelirrr bak nasıl vercez kiloları gör bakkk :) bebişle uğraşmaktan... bende dün çizme baktım çok güsel modeller vardı ama çok para yaa bir tane beğendim 275 tl ama süperrr
bende hiçbişey almıyorum kendime artık..
artık doğumdan sonra acısını çıkartırız..
gerçi ben hamileykende pek bişey alamadım, gerek kalmadı bi tane hamile pantolonu, birkaç badi, 1 tane de tayt...pek kilo almadım hala eskiler oluyo allahtan...
ne ekonomik karıyım demi kızlar..:))
gerçi ben hamileykende pek bişey alamadım, gerek kalmadı bi tane hamile pantolonu, birkaç badi, 1 tane de tayt...pek kilo almadım hala eskiler oluyo allahtan...
ay evet kız bir avazda pırtlatalım inşallllllllaaaaaaaaaaaaaaaah:))))))))))))))))))))))))))))ay işalla asocum işalla :) 37 bitsin gelsin Demir oğlum..zemuszemus
o zman sen bekle sen daha 35mişsin zaten dursun azcık daha:)aslında ben en azından kasımın ilk haftasını geçireyim diyorum tatlım malum doğum iznine 32.haftada ayrıldım ben bi de çok erken doğarsa ilk dönem okula gitmemek için rapor falan almam gerekecek bi sürü iş çıkacak yani ücretsiz izne 2.dönem ayrılacam aman ne bilim aso bi yanım hemen doğsun istio bi yandan da bunları düşününce aman kal yerinde diyorum bakalım artık
ben daha ekonomiğim çünkü hamile pantolonu bile almadım sempatiksalakcinni
alt tarafım 1 beden genişlediği için düşük bel etek ve pantolon aldım kendime :))
hatta dün iş yerindeki arkadaşlar gitmeden bir hamile elbisesi falan giyde seni doğuma gönderdiğimizi hatırlayalım dediler sempatiksalakcinni
aslında ben en azından kasımın ilk haftasını geçireyim diyorum tatlım malum doğum iznine 32.haftada ayrıldım ben bi de çok erken doğarsa ilk dönem okula gitmemek için rapor falan almam gerekecek bi sürü iş çıkacak yani ücretsiz izne 2.dönem ayrılacam aman ne bilim aso bi yanım hemen doğsun istio bi yandan da bunları düşününce aman kal yerinde diyorum bakalım artık
ay evet kız bir avazda pırtlatalım inşallllllllaaaaaaaaaaaaaaaah:))))))))))))))))))))))))))))
o zman sen bekle sen daha 35mişsin zaten dursun azcık daha:)
benim ayaklarim büyüdü zaten eğer eski numarasina geri dönmezse tüm serwetim ayakkabilarim çöp olacak.çok endişeleniorum bunun için..hiçbiri ayağima olmuyor şu an sporlar hariç
merhaba kızlar! çok sayfa birikmiş, okuyamadım hepsini. ama maşallah topikten olsun olmasın ne çok kişi doğurmuş. Allah hepsine uzun, sağlıklı, mutlu ömürler versin. darısı başımıza.
Aynı duyguları yaşıyoruz seninle. ben de 32. haftada ayrıldım izne. bir yandan doğsun istiyorum, bir yandan da ne kadar uzun kalırsa o kadar iyi diyorum. offf hayırlısı artık. Erken doğum halinde kullanılamayan doğum izninin doğum sonrasına aktarılamaması deli ediyor beni. Haksızlık bu!!!
:) Benim skinnylerden biri oluyor hala geçen gün denedimkaydirigubbakcemile3 çok düşük bel o tabi ondan oldu:)hamileliğimin ilk ayında bir cesaret kendime skinny almıştım. Hiç giyemedim tabi. şimdiki hedefim en kısa sürede onu giyebilmek. 12 kilo aldım şimdiye kadar ama karnım dışında hiçbir yerim değişmedi neredeyse.
hamileliğimin ilk ayında bir cesaret kendime skinny almıştım. Hiç giyemedim tabi. şimdiki hedefim en kısa sürede onu giyebilmek. 12 kilo aldım şimdiye kadar ama karnım dışında hiçbir yerim değişmedi neredeyse.
bence çok şanslısın şekerim ben kocamın pijamalarını giyiyorum arada :)