2010 Kasım Anneleri

bu yaz denize bakıp bakıp iç geçirdim ayağımı bile sokamadım ama seneye yazın inş.bi mani çıkmazsa sıpamızıda alıp uzun bi tatile çıkcaz valla hem aslında bebekelrin en uygun zamanı tam ayaklanmamış oluyolar sürekli arkasından koşmak zorunda kalmıyosun bi sonraki yaz çok daha zor olur çocukla tatil

bende hiçbişey almıyorum kendime artık..
artık doğumdan sonra acısını çıkartırız..
gerçi ben hamileykende pek bişey alamadım, gerek kalmadı bi tane hamile pantolonu, birkaç badi, 1 tane de tayt...pek kilo almadım hala eskiler oluyo allahtan...
ne ekonomik karıyım demi kızlar..:))

üzülme gelirrr bak nasıl vercez kiloları gör bakkk :) bebişle uğraşmaktan... bende dün çizme baktım çok güsel modeller vardı ama çok para yaa bir tane beğendim 275 tl ama süperrr

benim ayaklarim büyüdü zaten eğer eski numarasina geri dönmezse tüm serwetim ayakkabilarim çöp olacak.çok endişeleniorum bunun için..hiçbiri ayağima olmuyor şu an sporlar hariç

ben daha ekonomiğim çünkü hamile pantolonu bile almadım sempatiksalakcinni
alt tarafım 1 beden genişlediği için düşük bel etek ve pantolon aldım kendime :))
hatta dün iş yerindeki arkadaşlar gitmeden bir hamile elbisesi falan giyde seni doğuma gönderdiğimizi hatırlayalım dediler sempatiksalakcinni

bende pek kilo almadim diyenler tayfasindan olmak isterdim yaaa ohaoldumsmile
memeli mestanli bi kiz oldum çiktim yumak yumak akannehir

ay işalla asocum işalla :) 37 bitsin gelsin Demir oğlum..zemuszemus
ay evet kız bir avazda pırtlatalım inşallllllllaaaaaaaaaaaaaaaah:))))))))))))))))))))))))))))
o zman sen bekle sen daha 35mişsin zaten dursun azcık daha:)

aman sakin giyme hamile elbisesi.insani olduğundan daha tombul gösterio walla
ben aldim bi tane bi defa giydim bi daha sürmem üstüme

merhaba kızlar! çok sayfa birikmiş, okuyamadım hepsini. ama maşallah topikten olsun olmasın ne çok kişi doğurmuş. Allah hepsine uzun, sağlıklı, mutlu ömürler versin. darısı başımıza.

Aynı duyguları yaşıyoruz seninle. ben de 32. haftada ayrıldım izne. bir yandan doğsun istiyorum, bir yandan da ne kadar uzun kalırsa o kadar iyi diyorum. offf hayırlısı artık. Erken doğum halinde kullanılamayan doğum izninin doğum sonrasına aktarılamaması deli ediyor beni. Haksızlık bu!!!

benim ayaklarim büyüdü zaten eğer eski numarasina geri dönmezse tüm serwetim ayakkabilarim çöp olacak.çok endişeleniorum bunun için..hiçbiri ayağima olmuyor şu an sporlar hariç

bende ayakkabı hastalığı varr deli gibi para harcıyorum ayakkabılaraa oğlumada 9 çift ayakkabı almıışmm görünce dayanamıyorumm napim..

hamileliğimin ilk ayında bir cesaret kendime skinny almıştım. Hiç giyemedim tabi. şimdiki hedefim en kısa sürede onu giyebilmek. 12 kilo aldım şimdiye kadar ama karnım dışında hiçbir yerim değişmedi neredeyse.

bence çok şanslısın şekerim ben kocamın pijamalarını giyiyorum arada :)

aynen öyle büyük haksızlık mecbur ücretsiz izne ayrılacam ikinci dönem ama nefret ediyorum doktora gidip rapor falan almaktan ilk dönem nerdeyse bir ay rapor almak zorunda kalacam hayırlısı oslun hakkımızda artık yapacak bişey yok malesef...ama çok üüzlüyorum arkadaşım sözleşmeli ücretsiz izne de ayrılamıyor temmuzda doğum yaptı iizn falan da kullanamadı doğrudürüst ne güzel emen bebeği mecbur mamaya başlamış sağdığım yeişmiyor aç kalıyor diyor devletimiz gurur duysun işte

:) Benim skinnylerden biri oluyor hala geçen gün denedimkaydirigubbakcemile3 çok düşük bel o tabi ondan oldu:)

bebeğimin odasi ayin 25 inde gelecek..
minik beşiği geldi az önce büyüyen beşiği odayla beraber gelecek..
beşik uyku setide geldi yikiim hazirliim hepsini.
daha hali ve avize alamadim aslinda odasi gelmeden almakta istemiorum halisini.

kalkiim biraz ewi filanda toparliim yarin arkadaşlarim gelicek
hiç içimden gelmio gerçi ohaoldumsmile

ben son aya girdim kilo almaya başladım kızlar ama yememde çoğaldııı bir dilim ekmekle doymuyorum artık yemeğin yanında bir dilim ekmek yerdim şimdi cık doymuyorummm çok sık acıkıyorum

bence çok şanslısın şekerim ben kocamın pijamalarını giyiyorum arada :)

ay ben de giyiyorum kocamın eşofmanlarını. hatta şu an üzerimdeler. kollar ve paçalar kıvrık kıvrık. ama düşünmüyor da değilim; ya bu haldeyken başlarsa doğum. böyle gitmek zorunda kalırsam hastaneye :kedi:

skinny giyen arkadaşlari eshefle kiniyorum kaydirigubbakcemile
uluorta söölenmez böle şeyler arkadaşlar olan war olmayan war ama yaaa guclubacismile
bacağim girmez walla kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…