Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bütün mağazalara yeni sezon ürünler geldi ve ben hüzünlü hüzünlü onlara bakıyorum
ya kendime bi çöp bile alamıyorum çünkü doğumdan sonraki tipim belli değil öff öfff
Biz de haftasonu alışverişe çıktık hep kocama aldık bir sürü şey. bana da dedi hadi gel girelim.yok dedim içim gider doğumdan sonra batırcam seni zaten dedim:))))))))bakmadım bile mağazalara hiç vitrine bile:)bütün mağazalara yeni sezon ürünler geldi ve ben hüzünlü hüzünlü onlara bakıyorum
ya kendime bi çöp bile alamıyorum çünkü doğumdan sonraki tipim belli değil öff öfff
ben çatlamadim hiç..bol bol su iç daha fazlalaşmaması için cidden çok işe yaradiğini düşünüyorum..bi de aklina geldikçe nemlendirici sür özellikle gece yatmadan önce.
en azindan bundan sonra olacaklari önlemiş olursun..
gerçi olacaksa yapilacak bişii yok demişti doktor ama önlem almadan olmaz
benim çatladı yaren malesefff bende baktıkça kötü oluyorum kullandığım karışımı hergün sürüyorum ben yanlız hastaneye nst gittiğim bir gün bir bayan gördüm karnı tamamen çatlamış çok kötüydü üzüldüm kadına daha 7 aylıkmışş amaa kıpkırmızı karnııı çook kötüydüü çatlasada karışımların faydası oluyor bencee
ne güsel yaa sıfır çatlakk ben önliyemedim malesefff birçok arkadaşında burda çatlamadı ama benim karnım çok büyüdü 7 aylıkken 9 aylık gibiydimm şimdi büyüme durdu ama
tamam işteeee haziran oluyor yaza bomba gibi giricezzz hiç canını sıkma sen.. taş genç anne olcannbu arada moralınızı bozmak gıbı olmasın ama hamıleleıgın butun etkilerı taaaaamm 9 ay sonra sılınıomus vucuttan :)) azalıo fln ama boyle 9 ayda anca toparlanıomus vucut ıste.. pöffff..
maşallah dielim sağliğimiz yerinde Allaha şükür millet neler çekio hastanelerde.
derdimiz çatlak olsun bin tane tedavi yöntemi var görünümünü hafifletmek için.
tamam işteeee haziran oluyor yaza bomba gibi giricezzz hiç canını sıkma sen.. taş genç anne olcann
hem nie bunalıyosun eminim çok kıskanan vardır seni.
:) Olumsuz olan yorumlardan bahsediyorum canım ben.İyi yorumlardan değil:)olumsuz olanlar sinir bozucu olup insanı strese sokuyor sonra ortada bir şey yokken bunalıma giriyor insan. Güzel ama gerçek olanlardan bahsetmiyorum=))))bana mumkunse hergun yapabılırsın bu yorumları, bunalıma fln gırmem bılakıs cok mutlu olurumopuyorumnanaktan
:) Olumsuz olan yorumlardan bahsediyorum canım ben.İyi yorumlardan değil:)olumsuz olanlar sinir bozucu olup insanı strese sokuyor sonra ortada bir şey yokken bunalıma giriyor insan. Güzel ama gerçek olanlardan bahsetmiyorum=))))
Propcum senin doğum çok yakın ahanda haftaya pırtlatcan senle beraber fınfık da gelicek
nispet yapmış gibi olmıyim ama benimde göbişim çatlamadı hiçç..
ama ilk başlarda doktora sormuştum ben ne kullanayım felan diye..
o da bana aynen şunu dedi..annende çatlak varsa sende de olur yoksa olmaz..
istersen en pahalı, en fiyakalı kremi yazayım al, bi ton para öde ama yapında varsa ne yapsan boş demişti..
o yüzden biraz bünyeye bağlı bencede.takmayın kafaya boşverin..
ama tabi yinede bebek yağı, badem yağı cildi yumuşattığı için gerilmesini engelleyebilirmiş..
Senin doğum yakın herhalde:) şaka yaptım tabi.Doktor değilim bilemem ben.bu tür yorumları da sevmem zaten insanı bunalıma sokuyor diye
propcum bizde eşimle şimdiden seneye yaz tatili için planlar yapıyoz, daha doğrusu hayaller kuruyoz..
tabi ege ile ne kadar ne yapabilirsek..
herkes delimisin küçücük bebekle tatilden ne anlıcan diyolar ama göstercem onlara:))
ama hayal kurması bile güzel..
gayet pahalı tedaviler
ben bakmiorum transit geçiorum walla..kocişle dolaşirken şuraya bakmicanmi buraya girmicenmi dio bakipta moralimi bozamam çok şişkoyum son bedeni 42 olan hiçbi mağazanin önünden geçmem bi müddet.
eskiden bunun xs i varmiiiiiiiiiii die havalanarak seslenirdim o günler geri gelcekmi bilemiorum...sanki sonsuzdan beri böle şişkoymuşum gibi gelio akannehir